• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • valjarne - železne kovine

Rezultati za

Valjarne - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Medenina, Vlečenje žic - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili in palice - neželezne kovine, Medenina, Vlečenje žic - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chiari, Italija.

 2. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Francija

  ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo, Jeklo, manufacture of steel profiles, Raw materials for metallurgy. Sedež podjetja je v kraju Rives-Sur-Fure, Francija.

 3. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, rolled rings. Sedež podjetja je v kraju Püttlingen, Nemčija.

 4. INOX MARE S.R.L.

  Italija

  INOX MARE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Matice in vijaki, stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Rimini, Italija.

 5. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turčija

  YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Kovinske zavese, Profili in palice - železne kovine, roll-forming machines, Kovinske zavese, Profili in palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Select Cityizmir, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. METALL BK

  Belorusija

  METALL BK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah l angle drawn wires, u grooved drawn wires, metal profiles, bracing for building. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 2. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Nemčija

  HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Ročna orodja - brez motorja, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Heusenstamm, Nemčija.

 3. ALOIS MORADELLI

  Nemčija

  ALOIS MORADELLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina za vtiskovanje. Deluje tudi v panogah Kovine - zbiranje in recikliranje, Gradbiščne instalacije in oprema, Valjarne - železne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, Gradbiščne instalacije in oprema, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim b. München, Nemčija.

 4. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Švica

  GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Galvanizacija jekla in kovin, Pločevine in obroči - železne kovine, Valjarne - železne kovine, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Galvanizacija jekla in kovin, Pločevine in obroči - železne kovine, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Martigny, Švica.

 5. SEIL METAL CO.LTD

  Južna Koreja

  SEIL METAL CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Vzmeti, spiralne, automobile seat belts, Vzmeti, spiralne. Sedež podjetja je v kraju Seoul, Južna Koreja.

 1. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  Belgija

  FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Livarne jekla, Livarne jekla, manufacture of rolled sections. Sedež podjetja je v kraju Liege, Belgija.

 2. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Italija

  METALL BOLOGNA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Valjarne - železne kovine, Pločevina, perforirana, iz železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Calderara Di Reno, Italija.

 1. NICRO S.P.A.

  Italija

  NICRO S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah nickel and alloys. Sedež podjetja je v kraju Vailate, Italija.

 2. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Nemčija

  WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjarne - železne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Quedlinburg, Nemčija.

 3. ISCAR ITALIA S.R.L.

  Italija

  ISCAR ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kovine - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Valjarne - železne kovine, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin. Sedež podjetja je v kraju Arese, Italija.

 4. D.F.U. S.R.L.

  Italija

  D.F.U. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Valjarne - železne kovine, Prenosna orodja - na motorni pogon, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Pesaro, Italija.

 5. SIDER 2012 S.R.L.

  Italija

  SIDER 2012 S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

 6. SAFET S.P.A.

  Italija

  SAFET S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah construction of metal bridges, construction of pedestrian catwalks. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 7. SECO TOOLS ITALIA S.P.A.

  Italija

  SECO TOOLS ITALIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Sedež podjetja je v kraju Guanzate, Italija.

 8. ALMA TOOLS

  Italija

  ALMA TOOLS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah tungsten, industrial grinding work. Sedež podjetja je v kraju SARONNO, Italija.

 1. ALBERTI

  Italija

  ALBERTI, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah ferrous metals and alloys, cast iron. Sedež podjetja je v kraju Siena, Italija.

 2. CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L.

  Italija

  CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Akumulatorji, baterije in suhe celice. Deluje tudi v panogah Zbiranje in recikliranje raznih predmetov, Valjarne - železne kovine, Zbiranje in recikliranje raznih predmetov, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 3. FERROTRADE S.R.L.

  Italija

  FERROTRADE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Kovine - zbiranje in recikliranje, Valjarne - železne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 4. PROGOLD S.P.A.

  Italija

  PROGOLD S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah cast iron, iron and alloys. Sedež podjetja je v kraju Trissino, Italija.

 5. FERRO TUBI S.P.A.

  Italija

  FERRO TUBI S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - jeklene, Valjarne - železne kovine, Cevke in cevi - jeklene, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Padova, Italija.

 6. MARZIALI RECUPERI S.R.L.

  Italija

  MARZIALI RECUPERI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah cast iron, iron and alloys. Sedež podjetja je v kraju Montevarchi, Italija.

 7. CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL

  Španija

  CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - strojna orodja, Uvoz - izvoz - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Vizcaya, Španija.

 8. METALLEGHE S.P.A.

  Italija

  METALLEGHE S.P.A., ki deluje v panogi Jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Kovine - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Kovine - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Flero, Italija.

 9. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Italija

  CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 10. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Italija

  LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah tungsten, carbon steel. Sedež podjetja je v kraju Lecco, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Valjarne - železne kovine - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.455 Podjetja