• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • valjarne - železne kovine

Rezultati za

Valjarne - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. METAL-TECH

  Poljska

  Verified by europages badge

  METAL-TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Končni kovinski izdelki. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, Brušenje - orodni stroji, Valjarne - železne kovine, Orodja za rezanje navojev, Upogibanje jekla in kovin, Upogibalni orodni stroji, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Gniezno, Poljska.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Medenina, Vlečenje žic - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili in palice - neželezne kovine, Medenina, Vlečenje žic - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chiari, Italija.

 3. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Francija

  ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo, Jeklo, manufacture of steel profiles, Raw materials for metallurgy. Sedež podjetja je v kraju Rives-Sur-Fure, Francija.

 4. METALL BK

  Belorusija

  METALL BK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah l angle drawn wires, u grooved drawn wires, metal profiles, bracing for building. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 5. INOX MARE S.R.L.

  Italija

  INOX MARE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Matice in vijaki, stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Rimini, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, rolled rings. Sedež podjetja je v kraju Püttlingen, Nemčija.

 2. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turčija

  YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Kovinske zavese, Profili in palice - železne kovine, roll-forming machines, Kovinske zavese, Profili in palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Select Cityizmir, Turčija.

 3. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Nemčija

  HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Ročna orodja - brez motorja, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Heusenstamm, Nemčija.

 4. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Švica

  GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Galvanizacija jekla in kovin, Pločevine in obroči - železne kovine, Valjarne - železne kovine, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Galvanizacija jekla in kovin, Pločevine in obroči - železne kovine, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Martigny, Švica.

 5. ALOIS MORADELLI

  Nemčija

  ALOIS MORADELLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina za vtiskovanje. Deluje tudi v panogah Kovine - zbiranje in recikliranje, Gradbiščne instalacije in oprema, Valjarne - železne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, Gradbiščne instalacije in oprema, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim b. München, Nemčija.

 1. SEIL METAL CO.LTD

  Južna Koreja

  SEIL METAL CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Vzmeti, spiralne, automobile seat belts, Vzmeti, spiralne. Sedež podjetja je v kraju Seoul, Južna Koreja.

 2. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  Belgija

  FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Livarne jekla, Livarne jekla, manufacture of rolled sections. Sedež podjetja je v kraju Liege, Belgija.

 1. PATURLE ACIERS

  Francija

  PATURLE ACIERS, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo, Valjarne - železne kovine, Jeklo, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Saint Laurent Du Pont, Francija.

 2. SIDER 2012 S.R.L.

  Italija

  SIDER 2012 S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

 3. PROGOLD S.P.A.

  Italija

  PROGOLD S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah cast iron, iron and alloys. Sedež podjetja je v kraju Trissino, Italija.

 4. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Italija

  METALL BOLOGNA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Valjarne - železne kovine, Pločevina, perforirana, iz železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Calderara Di Reno, Italija.

 5. METALLEGHE S.P.A.

  Italija

  METALLEGHE S.P.A., ki deluje v panogi Jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Kovine - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Kovine - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Flero, Italija.

 6. SAFET S.P.A.

  Italija

  SAFET S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah construction of metal bridges, construction of pedestrian catwalks. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 7. CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L.

  Italija

  CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Akumulatorji, baterije in suhe celice. Deluje tudi v panogah Zbiranje in recikliranje raznih predmetov, Valjarne - železne kovine, Zbiranje in recikliranje raznih predmetov, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 8. SINTER SUD S.P.A.

  Italija

  SINTER SUD S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah sintered metal products, supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Sedež podjetja je v kraju Sant'agata De' Goti, Italija.

 1. SECO TOOLS ITALIA S.P.A.

  Italija

  SECO TOOLS ITALIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Sedež podjetja je v kraju Guanzate, Italija.

 2. FERROTRADE S.R.L.

  Italija

  FERROTRADE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Kovine - zbiranje in recikliranje, Valjarne - železne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 3. CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL

  Španija

  CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - strojna orodja, Uvoz - izvoz - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Vizcaya, Španija.

 4. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Italija

  LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah tungsten, carbon steel. Sedež podjetja je v kraju Lecco, Italija.

 5. ALMA TOOLS

  Italija

  ALMA TOOLS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah tungsten, industrial grinding work. Sedež podjetja je v kraju SARONNO, Italija.

 6. F.I.L.M.S. S.P.A.

  Italija

  F.I.L.M.S. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah tungsten, metal nozzles. Sedež podjetja je v kraju Anzola D'ossola, Italija.

 7. ISCAR ITALIA S.R.L.

  Italija

  ISCAR ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kovine - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Valjarne - železne kovine, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin. Sedež podjetja je v kraju Arese, Italija.

 8. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Italija

  CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 9. D.F.U. S.R.L.

  Italija

  D.F.U. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Valjarne - železne kovine, Prenosna orodja - na motorni pogon, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Pesaro, Italija.

 10. METAL.COM. S.R.L.

  Italija

  METAL.COM. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah iron and alloys. Sedež podjetja je v kraju Carre', Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Valjarne - železne kovine - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.456 Podjetja