• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • valovita pločevina - neželezne kovine

Rezultati za

Valovita pločevina - neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Češka Republika

  PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, ki deluje v panogi Profili in palice - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lipnik Nad Becvou, Češka Republika.

 2. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Romunija

  X-ENERGY.RO S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Valovita pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Recas, Romunija.

 3. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  Kitajska

  YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valovita pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Yixing, Kitajska.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valovita pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Profili in palice - železne kovine, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Profili in palice - železne kovine, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Sedež podjetja je v kraju Siedlce, Poljska.

 5. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italija

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Združena Kraljevina

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Francija

  Verified by europages badge

  ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in cevi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Inconel, Palice iz neželeznih kovin, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, cobalt alloys. Sedež podjetja je v kraju Amblainville, Francija.

 3. FEILMEIER AG

  Nemčija

  FEILMEIER AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Energijski viri - obnovljivi. Deluje tudi v panogah Pločevina, valovita - železnokovinska, Ograde, kovinske, Ograde - neželezne kovine, Vodovodne instalacije, Pločevina, valovita - železnokovinska, Ograde, kovinske, Ograde - neželezne kovine, Vodovodne instalacije. Sedež podjetja je v kraju Osterhofen, Nemčija.

 4. MOPLAS INTERNATIONAL

  Maroko

  MOPLAS INTERNATIONAL, ki deluje v panogi Umetne mase - polizdelki. Deluje tudi v panogah Profili in palice - železne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - železne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju El Jadida, Maroko.

 5. PMB ROLLERS GMBH

  Nemčija

  PMB ROLLERS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Goch, Nemčija.

 1. ACERALIA TRANSFORMADOS S.A.

  Španija

 2. AK ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A S

  Turčija

 1. FABRICA DE PERSIANAS METALICAS CIERRES DEL HOGAR SL

  Španija

 2. SEM DIS TICARET A S

  Turčija

  SEM DIS TICARET A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. WALZENGIESSEREI & HARTGUSSWERK QUEDLINBURG GMBH

  Nemčija

  WALZENGIESSEREI & HARTGUSSWERK QUEDLINBURG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjarne - železne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Quedlinburg, Nemčija.

 4. MAYERS METALS

  Belgija

  MAYERS METALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, non-ferrous metal recycling. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Avstrija

  EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Tenneck, Avstrija.

 6. STAR MET S A

  Romunija

  STAR MET S A, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Rude, železove in neželezove, Valjana pločevina - neželezne kovine, Rude, železove in neželezove. Sedež podjetja je v kraju Comuna Dumbrava Rosie, Romunija.

 7. TECHNIORB

  Francija

 8. TUYAUTERIE SOUDURE CHAUFFAGE

  Francija

 1. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Španija

  COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. EMET SP. Z O.O.

  Poljska

  EMET SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Szczecinek, Poljska.

 3. BALEX METAL SIA

  Latvija

 4. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgija

  STAALHANDEL STERNOTTE CH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Trading in steel, iron products, steel sheet. Sedež podjetja je v kraju Hasselt, Belgija.

 5. SOTOMET

  Francija

  SOTOMET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chatellerault, Francija.

 6. KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT

  Madžarska

  KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nagytarcsa, Madžarska.

 7. RI INOX SL

  Španija

 8. SOC ETUDES EQUIPEM MATERIEL INDUSTRIEL

  Francija

 9. WALZEN IRLE GMBH

  Nemčija

  WALZEN IRLE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Valjana pločevina - neželezne kovine, Surovo in specialno železo, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Netphen, Nemčija.

 10. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turčija

  KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno