• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vampi

Rezultati za

Vampi - Uvoz izvoz

 1. FRAMA SRL

  Italija

  FRAMA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Deluje tudi v panogah gastronomic product. Sedež podjetja je v kraju Scandicci, Italija.

 2. SARL GUIRAUD DISTRIBUTION

  Francija

  SARL GUIRAUD DISTRIBUTION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vampi. Deluje tudi v panogah natural entrails. Sedež podjetja je v kraju Aussillon, Francija.

 3. XULU MEAT AND EXPORTS (PTY) LTD

  Južna Afrika

  XULU MEAT AND EXPORTS (PTY) LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Vampi, Svinjina, chicken, Vampi, Svinjina, turkey. Sedež podjetja je v kraju Durban,, Južna Afrika.

 4. PRODAL

  Francija

  PRODAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vampi. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

 5. GAP IRRIGATION

  Turčija

  GAP IRRIGATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Vampi, pipe, sprinkler, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Shanliurfa, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OSAL TRADING S.L

  Španija

  OSAL TRADING S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Sedež podjetja je v kraju Marbella, Španija.

 2. NANTONG RENSHOU FOODS CDO.,LTD

  Kitajska

  NANTONG RENSHOU FOODS CDO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Sedež podjetja je v kraju Rugao, Kitajska.

 3. YUNCHENG HONGYE CASING CO., LTD

  Kitajska

  YUNCHENG HONGYE CASING CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Sedež podjetja je v kraju Heze, Kitajska.

 4. NANTONG YOULONG CASINGS & FOOD CO., LTD

  Kitajska

  NANTONG YOULONG CASINGS & FOOD CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Deluje tudi v panogah casings for the butchery industry. Sedež podjetja je v kraju Nantong, Kitajska.

 5. METRAS SAS

  Francija

  METRAS SAS, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

 1. EMILTRIP SRL

  Italija

  EMILTRIP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Deluje tudi v panogah fresh entrails, lampredotto, natural entrails. Sedež podjetja je v kraju Finale Emilia, Italija.

 2. ETS MAURI MAX

  Francija

  ETS MAURI MAX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Sedež podjetja je v kraju Paulhan, Francija.

 1. DISCARGA

  Španija

  DISCARGA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vampi. Deluje tudi v panogah meats. Sedež podjetja je v kraju Silleda, Španija.

 2. ALCOR ( S.R.L. )

  Italija

  ALCOR ( S.R.L. ), ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Masti, industrijske, Vampi, Masti, industrijske. Sedež podjetja je v kraju Viadana, Italija.

 3. FERRARI TRIPPA S.R.L.

  Italija

  FERRARI TRIPPA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Deluje tudi v panogah tripe. Sedež podjetja je v kraju Cavriago, Italija.

 4. HS S.R.L.

  Italija

  HS S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Carre', Italija.

 5. GUILLA S.R.L.

  Italija

  GUILLA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Vercelli, Italija.

 6. BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L.

  Italija

  BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, raw cowhide, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Tribiano, Italija.

 7. RENNA (S.R.L.)

  Italija

  RENNA (S.R.L.), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Vampi, Sir, Vampi, Sir. Sedež podjetja je v kraju Fasano (Br), Italija.

 8. PEKRAPOL SP. Z O.O.

  Poljska

  PEKRAPOL SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Sedež podjetja je v kraju Swiecie, Poljska.

 1. VIABAT

  Francija

  VIABAT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Corbas, Francija.

 2. BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S.

  Italija

  BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Emilia, Italija.

 3. AIROLDI LUIGI S.R.L.

  Italija

  AIROLDI LUIGI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Treviglio, Italija.

 4. BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE

  Italija

  BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, entrails, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Cornedo Vicentino, Italija.

 5. MONDIAL BUDELLA S.R.L.

  Italija

  MONDIAL BUDELLA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Offanengo, Italija.

 6. TAIZHOU CITY HYATT MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kitajska

  TAIZHOU CITY HYATT MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Sedež podjetja je v kraju Taizhou City, Kitajska.

 7. VARANI S.R.L.

  Italija

  VARANI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Castelplanio, Italija.

 8. IRBUR S.R.L.

  Italija

  IRBUR S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, bed bases, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 9. LUIGI F. RONCA S.R.L.

  Italija

  LUIGI F. RONCA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Vampi, Vampi. Sedež podjetja je v kraju Tortona, Italija.

 10. LA VIGNA

  Italija

  LA VIGNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vampi. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Sir, Jedila, gotova in za sladokusce, Sir. Sedež podjetja je v kraju Gorla Minore (Va), Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno