• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • varmformning

Rezultati za

Varmformning - Uvoz izvoz

 1. SCHMALE MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHMALE MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibalni orodni stroji. Deluje tudi v panogah Varmformning, Wire bending machines, Pipe bending machines, Strip processing, Door striker, rail clamp, Chain production, reloading presses, Press lines. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

 2. STM SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  STM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Varmformning, spark erosion, gear moulding, Varmformning, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, flat coat moulding. Sedež podjetja je v kraju Maniago, Italija.

 3. ACRYLGLAS DERSCHMIDT

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ACRYLGLAS DERSCHMIDT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Sedež podjetja je v kraju Alxing B. Grafing, Nemčija.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, Aluminijeve zlitine, Pipe za plinske instalacije, Industrijska izdelava pip, Kovaštvo, Forged aluminium parts, Aluminium drop forged parts, Brass drop forged parts, Forged brass parts. Sedež podjetja je v kraju Villingen-Schwenningen, Nemčija.

 5. ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA

  Španija

  ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Deluje tudi v panogah hot forging. Sedež podjetja je v kraju Catarroja (valencia), Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HAUBOLD TECHNIK

  Nemčija

  HAUBOLD TECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Sedež podjetja je v kraju Mörlenbach, Nemčija.

 2. VALMON STAMPATI S.P.A.

  Italija

  VALMON STAMPATI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Sedež podjetja je v kraju Longhena, Italija.

 3. OMFA INOX SRL

  Italija

  OMFA INOX SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Varmformning, Varmformning, steel industrial fittings and connectors, special couplings, steel moulding. Sedež podjetja je v kraju Treville Di Castelfranco Veneto, Italija.

 4. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  Bolgarija

  BALKAN LIGHT EXPORT LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsvetljava, ulična, industrijska in komercialna. Deluje tudi v panogah Lampijoni (papirnati), Drogovi, kovinski, Varmformning, Svetilke, dekorativne, Lampijoni (papirnati), Drogovi, kovinski, Varmformning, Svetilke, dekorativne. Sedež podjetja je v kraju Ruse, Bolgarija.

 5. ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI.

  Turčija

  ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Deluje tudi v panogah industrial assemblies. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. BUTHELOR GMBH

  Nemčija

  BUTHELOR GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Sedež podjetja je v kraju Brotterode, Nemčija.

 2. PLEXIWEISS GMBH

  Nemčija

  PLEXIWEISS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Rezkala in svedri, Varmformning, Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Rezkala in svedri, Varmformning. Sedež podjetja je v kraju Holzkirchen, Nemčija.

 1. BRAWO BRASSWORKING S.P.A.

  Italija

  BRAWO BRASSWORKING S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Deluje tudi v panogah brass moulding, machining, aluminium moulding. Sedež podjetja je v kraju Pian Camuno, Italija.

 2. CICRESPI ENGINEERING SRL

  Italija

  CICRESPI ENGINEERING SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Varmformning. Sedež podjetja je v kraju Curno, Italija.

 3. FAGONI S.R.L.

  Italija

  FAGONI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varmformning. Deluje tudi v panogah mould design and construction, clamps. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 4. BERGAMA PLASTIK

  Turčija

  Verified by europages badge

  With a rich legacy spanning over 50 years, Bergama Plastik is a leading packaging producer in Turkey. Headquartered in Bergama-Izmir, Turkey, our company has firmly established itself as an industry leader, boasting a production capacity of 10, 000 tonnes per year. Our factory encompasses an impressive closed area of 9, 000 m2 along with an expansive open area of 28, 000 m2. Notably, we stand among the select few companies in Europe capable of manufacturing plastic injection (PP/IML & PS), thermoform, and blowing products. We offer an extensive range of products, including: Crystal Products: Crystal Corners, Crystal Circles, Crystal Trays, and Special Products. PP & IML Packaging Products: Featuring PP & IML Cornered and Rounded variations Disposable Articles: Glassware, goblets, cutlery series, bowls, and plates Pet Jars: Cornered and rounded variants Separator & Thermoform Products: Cornered and rounded options Honey Bowls and Bottles We take great pride in delivering functional, innovative, and creative solutions across diverse industries. Catering to clients across four continents and over 50 countries, Bergama Plastik has evolved into a global leader in rigid packaging. Our comprehensive facilities include an R&D center and a fully equipped mold workshop, enabling us to produce a wide range of rigid packaging technologies under one roof. Our production is carried out according to ISO 9001, ISO 14001, and OHSAS 18001 certifications. Contact us for more informations !

 5. PEARLBAGS

  Turčija

  Verified by europages badge

  PEARLBAGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papirnate vreče. Deluje tudi v panogah printed paper bags, Luxe paper bags, Kundanpassad papperskasse, folding boxes, Paper Box, ribbons, Paper, packaging - manufacture, kraft paper bag, Varmformning efter måttbeställning. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. AIR FORME

  Francija

  AIR FORME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastförpackningar. Deluje tudi v panogah packaging for plastics, thermoforming, packaging for foods, Varmformning efter måttbeställning. Sedež podjetja je v kraju Mur-De-Sologne, Francija.

 7. N'PACK

  Francija

  N'PACK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Posebno pakiranje. Deluje tudi v panogah Varmformning efter måttbeställning, packing. Sedež podjetja je v kraju Bernay, Francija.

 8. MASTER THERMOFORM

  Turčija

  MASTER THERMOFORM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Varmformning efter måttbeställning, thermoforming, vacuum thermoforming. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.