• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vdelava - stroji

Rezultati za

Vdelava - stroji - Uvoz izvoz

 1. CL MACHINERY GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CL MACHINERY GMBH, formerly ALCOA Maschinenbau, located in Viernheim, is a global manufacturer and supplier of closure technology. The CSI product range includes capping equipment, sorting technology for caps and decappers for a wide range of packaging concepts. As a specialist in closure application, CSI offers solutions for processing aluminium roll-on caps (e.g. Talog, 5SE, Stelvin, LongCaps, pourers), plastic screw caps, MaxiCrown caps/ring pulls, synthetic corks, twist-off caps, press-on caps, StelvinLux, etc. for a wide range of market segments. These include the drinks industry, breweries, wine and sparkling wine bottling plants, mineral springs, the food processing industry, the chemical and pharmaceutical industries as well as the aerosol market segment (spray cans). Here, CSI provides closures for both glass and plastic bottles along with aluminium bottles and spray cans (aluminium/steel).

 2. STRAPEX GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STRAPEX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Holzgerlingen, Nemčija.

 3. OK-PACK LIMITED

  Nemčija

  Verified by europages badge

  OK-PACK LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Hückeswagen, Nemčija.

 4. PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Schönbrunn, Nemčija.

 5. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Označevaje in etiketiranje - stroji, Vdelava - stroji, Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje, Označevaje in etiketiranje - stroji, Film shrinking equipment, Vdelava - stroji, Capping machines, combined, for bottles, Blister forming machines, film wrappers. Sedež podjetja je v kraju Witten, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Deluje tudi v panogah Filling systems for paints, Filling machines for chemical products, Filling machines for thin and viscous media, Filling machines for cosmetic liquid products, Filling and seal machines, combined, for aerosols, Liquefied gas filling machines, Filling and seal machines, combined, Machines and systems for filling and dosing, Capping machines for screw and press-on caps. Sedež podjetja je v kraju Viernheim, Nemčija.

 2. SOMATECH MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SOMATECH MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Hohenmölsen, Nemčija.

 3. OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kalefeld, Nemčija.

 4. FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH

  Nemčija

  FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Deluje tudi v panogah fillers, carbon dioxide, canisters. Sedež podjetja je v kraju Großalmerode, Nemčija.

 5. BANG & CO GMBH

  Nemčija

  BANG & CO GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Oberursel, Nemčija.

 1. AUGUST BURCK GMBH

  Nemčija

  AUGUST BURCK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Oberursel, Nemčija.

 2. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

  Nemčija

  BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Deluje tudi v panogah measuring systems, bottling lines. Sedež podjetja je v kraju Schwäbisch Hall, Nemčija.

 1. RIBBECK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  RIBBECK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Bad Bramstedt, Nemčija.

 2. AJ AUTOMATION

  Francija

  AJ AUTOMATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Deluje tudi v panogah manufacture of special machinery, Blind rivet technology. Sedež podjetja je v kraju Massy, Francija.

 3. MBC AEROSOL

  Združene Države

  MBC AEROSOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Deluje tudi v panogah aerosol filling machines, Aerosol filling machinery and equipment, aerosol equipment. Sedež podjetja je v kraju Elgin, Združene Države.

 4. OYSTAR THE PACKAGING GROUP

  Nemčija

  OYSTAR THE PACKAGING GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vdelava - stroji, Lepenka za embalažno industrijo, Pakiranje in embalaža, Vdelava - stroji, wrapping machines, Lepenka za embalažno industrijo, Pakiranje in embalaža. Sedež podjetja je v kraju Kirchlengern, Nemčija.

 5. SILAC SNC

  Francija

  SILAC SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Vdelava - stroji, Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Champlitte, Francija.

 6. INTER MECA

  Francija

  INTER MECA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Vdelava - stroji, Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Vdelava - stroji, metal deformation. Sedež podjetja je v kraju Hericourt, Francija.

 7. CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Nemčija

  CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Einbeck, Nemčija.

 8. VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG

  Nemčija

  VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Pulheim, Nemčija.

 1. LINDER GMBH

  Nemčija

  LINDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Buchholz, Nemčija.

 2. WILLY HECKMANN GMBH & CO.

  Nemčija

  WILLY HECKMANN GMBH & CO., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Garching, Nemčija.

 3. RICHARD KATHAN GMBH

  Nemčija

  RICHARD KATHAN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 4. SUPRATEC ENOMAX

  Francija

  SUPRATEC ENOMAX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Deluje tudi v panogah industriell skäggning, Mould components. Sedež podjetja je v kraju Bondoufle, Francija.

 5. KLAUKE FRANCE SARL

  Francija

  KLAUKE FRANCE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Deluje tudi v panogah Cabling accessories, Cables and connectors. Sedež podjetja je v kraju Creutzwald, Francija.

 6. KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH

  Nemčija

  KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Teningen, Nemčija.

 7. NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Vdelava - stroji, liquid fillers, Vdelava - stroji, waste processing. Sedež podjetja je v kraju Wangen, Nemčija.

 8. AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K.

  Nemčija

  AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Günzburg, Nemčija.

 9. LGF GROUPE-CIM

  Francija

  LGF GROUPE-CIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Vdelava - stroji, Jeklo in kovine - strojna obdelava, heat treatment, bending, Vdelava - stroji, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Cornebarieu, Francija.

 10. GRIMMINGER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  GRIMMINGER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Wäschenbeuren, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno