• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • verige z gibljivimi členi

Rezultati za

Verige z gibljivimi členi - Uvoz izvoz

 1. BOLTEX

  Poljska

  BOLTEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Verige z gibljivimi členi. Deluje tudi v panogah conveyor chains for goods handling, chains and pinions, special customised chains, stainless steel chains. Sedež podjetja je v kraju Łysomice, Poljska.

 2. GOLD STONE TRANSMISSION CO., LTD

  Kitajska

  GOLD STONE TRANSMISSION CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Verige z gibljivimi členi. Deluje tudi v panogah rolling chain shutters, chain sprockets. Sedež podjetja je v kraju hangzhou, Kitajska.

 3. GGK GULYAS GEPGYARTO ES KFT

  Madžarska

  GGK GULYAS GEPGYARTO ES KFT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Verige z gibljivimi členi. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Mehanski transportni sistemi in deli, Kolesa, kolesca in valjčki, Mehanski transportni sistemi in deli. Sedež podjetja je v kraju Papa, Madžarska.

 4. TSUBAKIMOTO U K LTD

  Združena Kraljevina

  TSUBAKIMOTO U K LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Verige z gibljivimi členi, Verige z gibljivimi členi. Sedež podjetja je v kraju Nottingham, Združena Kraljevina.

 5. UNISTRONG ENGINEERS PRIVATE LIMITED

  Indija

  UNISTRONG ENGINEERS PRIVATE LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Verige z gibljivimi členi. Sedež podjetja je v kraju Pondicherry, Indija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FARINON INGRANAGGI S.R.L.

  Italija

 2. CAM - MOTORSPORT

  Italija

 3. CHAINES ZIMMERMANNFABRIQUE DE CHAINES DE MATERIEL POUR MINES

  Francija