• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vina - na šampanjski način

Rezultati za

Vina - na šampanjski način - Uvoz izvoz

 1. CASALE FALCHINI

  Italija

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italija

  Verified by europages badge

  HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Vino - Trento Alto Adige, wineries, production of wines, Vina - na šampanjski način, wines, Vino - Trento Alto Adige, sparkling wines, wine-growing. Sedež podjetja je v kraju Lana, Italija.

 3. MANOIR DE VALETTE

  Francija

  Verified by europages badge

  MANOIR DE VALETTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto-prikolice. Deluje tudi v panogah Pijače - uvoz-izvoz, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Pijače - uvoz-izvoz, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Mazion, Francija.

 4. MICHELE CHIARLO S.R.L. AZIENDA VITIVINICOLA

  Italija

  MICHELE CHIARLO S.R.L. AZIENDA VITIVINICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, wineries, wines, Vina - na šampanjski način, production of wines. Sedež podjetja je v kraju Calamandrana, Italija.

 5. CA'VITTORIA

  Italija

  CA'VITTORIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, prosecco, Vino - Benečija, wine tasting. Sedež podjetja je v kraju Conegliano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CAVE DE TURCKHEIM

  Francija

  CAVE DE TURCKHEIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Alzacija, Vino - Francija, Vino - Alzacija, sparkling wine, pinot grigio. Sedež podjetja je v kraju Turckheim, Francija.

 2. NOVA CATERING

  Bolgarija

  NOVA CATERING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 3. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Švica

  GOLD-DELIKATESSEN GMBH, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Deitingen, Švica.

 4. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belorusija

  MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - peneča. Deluje tudi v panogah Šampanjec, Vina - na šampanjski način, wines, Šampanjec, sparkling wines, Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 5. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugalska

  BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Barcarena, Portugalska.

 1. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Nizozemska

  SEBASTIAAN WIJNIMPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Houten, Nizozemska.

 2. SKYFALL

  Španija

  SKYFALL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Španija.

 1. MAISON ARCA FRIN

  Francija

  MAISON ARCA FRIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah wine cellar articles, wine cellar storage fittings. Sedež podjetja je v kraju Saint Jacques De La Lande, Francija.

 2. SIMEB

  Francija

  SIMEB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju BEZIERS Cedex, Francija.

 3. VINIREGI SRL

  Belgija

  VINIREGI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah rapid response plumbing service. Sedež podjetja je v kraju Auderghem, Belgija.

 4. BRUUT CHAMPAGNE

  Nizozemska

  BRUUT CHAMPAGNE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah company gift items. Sedež podjetja je v kraju Voorburg, Nizozemska.

 5. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Francija

  CAVE COOPERATIVE VITICOLE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Valvigneres, Francija.

 6. CAVE COOPER DE BARJAC

  Francija

  CAVE COOPER DE BARJAC, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Barjac, Francija.

 7. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Francija

  SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Pinet, Francija.

 8. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Francija

  CAVE COOPERATIVE VINICOLE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Soultz, Francija.

 1. CAVA SOLÀ RAVENTÓS

  Španija

  CAVA SOLÀ RAVENTÓS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Sant Sadurni D´anoia, Španija.

 2. PLOYEZ-JACQUEMART

  Francija

  PLOYEZ-JACQUEMART, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ludes, Francija.

 3. MINERVA SPIRITUOSEN GMBH & CO. BETRIEBS-KG

  Nemčija

  MINERVA SPIRITUOSEN GMBH & CO. BETRIEBS-KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampanjec in peneča vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Goch, Nemčija.

 4. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Francija

  SARL DIOGENE TISSIER & FILS, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Chavot Courcourt, Francija.

 5. WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampanjec in peneča vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Nierstein, Nemčija.

 6. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Francija

  LES VIGNERONS DE PELISSANNE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Pelissanne, Francija.

 7. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

  Francija

  SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Puilacher, Francija.

 8. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Francija

  COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Le Luc, Francija.

 9. VIGNOBLES DE CARSAC

  Francija

  VIGNOBLES DE CARSAC, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Cavanac, Francija.

 10. GRAPE A S

  Estonija

  GRAPE A S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Harjumaa, Estonija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno