• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vina - na šampanjski način

Rezultati za

Vina - na šampanjski način - Uvoz izvoz

 1. CASALE FALCHINI

  Italija

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italija

  Verified by europages badge

  HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Vino - Trento Alto Adige, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Vina - na šampanjski način, trentino alto adige wines, production of wines, Vino - Trento Alto Adige. Sedež podjetja je v kraju Lana, Italija.

 3. MANOIR DE VALETTE

  Francija

  Verified by europages badge

  MANOIR DE VALETTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto-prikolice. Deluje tudi v panogah Pijače - uvoz-izvoz, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Pijače - uvoz-izvoz, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Mazion, Francija.

 4. CA'VITTORIA

  Italija

  CA'VITTORIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, prosecco, Vino - Benečija, wine tasting. Sedež podjetja je v kraju Conegliano, Italija.

 5. CAVE DE TURCKHEIM

  Francija

  CAVE DE TURCKHEIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Alzacija, Vino - Francija, Vino - Alzacija, sparkling wine, pinot grigio. Sedež podjetja je v kraju Turckheim, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Švica

  GOLD-DELIKATESSEN GMBH, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Deitingen, Švica.

 2. NOVA CATERING

  Bolgarija

  NOVA CATERING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 3. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Nizozemska

  SEBASTIAAN WIJNIMPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Houten, Nizozemska.

 4. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belorusija

  MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - peneča. Deluje tudi v panogah Šampanjec, Vina - na šampanjski način, wines, Šampanjec, sparkling wines, Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 5. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugalska

  BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Barcarena, Portugalska.

 1. SKYFALL

  Španija

  SKYFALL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Španija.

 2. MAISON ARCA FRIN

  Francija

  MAISON ARCA FRIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah wine cellar articles, wine cellar storage fittings. Sedež podjetja je v kraju Saint Jacques De La Lande, Francija.

 1. VINIREGI SRL

  Belgija

  VINIREGI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah rapid response plumbing service. Sedež podjetja je v kraju Auderghem, Belgija.

 2. SIMEB

  Francija

  SIMEB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju BEZIERS Cedex, Francija.

 3. BRUUT CHAMPAGNE

  Nizozemska

  BRUUT CHAMPAGNE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah company gift items. Sedež podjetja je v kraju Voorburg, Nizozemska.

 4. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Francija

  CAVE COOPERATIVE VITICOLE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Valvigneres, Francija.

 5. WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampanjec in peneča vina. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Nierstein, Nemčija.

 6. MAISON REMY BREQUE

  Francija

  MAISON REMY BREQUE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju St Gervais, Francija.

 7. CAVA SOLÀ RAVENTÓS

  Španija

  CAVA SOLÀ RAVENTÓS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Sant Sadurni D´anoia, Španija.

 8. OENO PREST

  Francija

  OENO PREST, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Coursan, Francija.

 1. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

  Francija

  SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Villedommange, Francija.

 2. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Francija

  CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Julienas, Francija.

 3. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Francija

  SARL DIOGENE TISSIER & FILS, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Chavot Courcourt, Francija.

 4. CAVE DE BISSEY

  Francija

  CAVE DE BISSEY, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Bissey Sous Cruchaud, Francija.

 5. PLOYEZ-JACQUEMART

  Francija

  PLOYEZ-JACQUEMART, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ludes, Francija.

 6. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Francija

  LES VIGNERONS DE PELISSANNE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Pelissanne, Francija.

 7. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Francija

  CAVE COOPERATIVE VINICOLE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Soultz, Francija.

 8. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Francija

  COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Le Luc, Francija.

 9. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Francija

  SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Pinet, Francija.

 10. GRAPE A S

  Estonija

  GRAPE A S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Harjumaa, Estonija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno