• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vinarstvo - stroji - oprema in instalacije

Rezultati za

Vinarstvo - stroji - oprema in instalacije - Uvoz izvoz

 1. ARSILAC

  Francija

  Verified by europages badge

  ARSILAC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kadi, kovinske. Deluje tudi v panogah Destilarna alkoholov - stroji in oprema, Pivovarne - stroji in oprema, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Stroji in oprema za kemično industrijo, Stroji in oprema za farmacevtsko industrijo, Stroji in oprema za kozmetično industrijo, refrigerated tanks, steel tanks. Sedež podjetja je v kraju Monteux, Francija.

 2. BUCHER VASLIN

  Francija

  BUCHER VASLIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Chalonnes Sur Loire, Francija.

 3. JM INOX TECHNOLOGIE

  Francija

  JM INOX TECHNOLOGIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Laser cutting, Cylindrical and parallelpiped tanks, plants and equipment for breweries, fruit juice pasteurisation systems. Sedež podjetja je v kraju Prades Le Lez, Francija.

 4. BARED SRL

  Italija

  BARED SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Oprema in aparati za točenje s pritiskom, Enologija - stroji in oprema, wholesale of machines for oenology, Oprema in aparati za točenje s pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Codognè, Italija.

 5. CADALPE SRL

  Italija

  CADALPE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, Čebri za vrenje vina. Sedež podjetja je v kraju Vazzola, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. C.E.M. S.R.L.

  Italija

  C.E.M. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, systems and equipment for the wine industry, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. TNP

  Ukraijna

  TNP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 3. RTB SRL

  Italija

  RTB SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Enologija - stroji in oprema, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, products for wine-making. Sedež podjetja je v kraju Gallo D'alba, Italija.

 4. THEMAS

  Francija

  THEMAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah amphoras. Sedež podjetja je v kraju Pernes Les Fontaines, Francija.

 5. PMH VINICOLE

  Francija

  PMH VINICOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah lobe pumps, pumps for the wine industry. Sedež podjetja je v kraju Montanay, Francija.

 1. AMOS INDUSTRIE

  Francija

  AMOS INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Beaune, Francija.

 2. PULEO S.R.L.

  Italija

  PULEO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Enologija - stroji in oprema, grape crushers for the wine industry, wine machines. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 1. GIMAR S.R.L.

  Italija

  GIMAR S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kadi, kovinske. Deluje tudi v panogah Cisterne, kovinske, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Cisterne, kovinske, wine-makers, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, storage tanks. Sedež podjetja je v kraju Occimiano, Italija.

 2. TMCI PADOVAN SPA

  Italija

  TMCI PADOVAN SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Industrija pijač - stroji in oprema, fruit juice pasteurisation systems, liquid filters, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vittorio Veneto, Italija.

 3. CAZAUX ROTORFLEX

  Francija

  CAZAUX ROTORFLEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah pump manufacturing, piston pumps. Sedež podjetja je v kraju Montussan, Francija.

 4. NEXO WINES, S.L.

  Španija

  NEXO WINES, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, personalised brands, Winery, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Private Label. Sedež podjetja je v kraju Requena, Španija.

 5. ARTENA S.R.L.

  Italija

  ARTENA S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah wine barrels, wine-making products, wine-making tannins. Sedež podjetja je v kraju Gemonio, Italija.

 6. PE DIONIS

  Ukraijna

  PE DIONIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah cabernet-merlot. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 7. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

  Francija

  SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Bordeaux, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Vino - Bordeaux, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Le Puy, Francija.

 8. COCCINELLAWINE

  Turčija

  COCCINELLAWINE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah non-alcoholic wines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. VINOROB

  Ukraijna

  VINOROB, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, wine cellars, presses for the wine industry, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Uzhgorod, Ukraijna.

 2. SANLAUREN WINERY

  Kitajska

  SANLAUREN WINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju guangzhouq, Kitajska.

 3. CFA

  Turčija

  CFA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, filling, meat wine, wine bar wine tasting, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 4. DANANIKA LTD

  Bolgarija

  DANANIKA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Zlataritsa, Bolgarija.

 5. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Francija

  LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Rougiers, Francija.

 6. SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS

  Francija

  SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Sommieres, Francija.

 7. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Francija

  CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Talairan, Francija.

 8. L'ENOTECNICA S.R.L.

  Italija

  L'ENOTECNICA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Nizza Monferrato, Italija.

 9. FERRARI GROUP S.R.L.

  Italija

  FERRARI GROUP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Montechiarugolo, Italija.

 10. MAISON REMY BREQUE

  Francija

  MAISON REMY BREQUE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju St Gervais, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno