• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vinarstvo - stroji - oprema in instalacije

Rezultati za

Vinarstvo - stroji - oprema in instalacije - Uvoz izvoz

 1. BUCHER VASLIN

  Francija

  BUCHER VASLIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Chalonnes Sur Loire, Francija.

 2. JM INOX TECHNOLOGIE

  Francija

  JM INOX TECHNOLOGIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Laser cutting, Cylindrical and parallelpiped tanks, plants and equipment for breweries, fruit juice pasteurisation systems. Sedež podjetja je v kraju Prades Le Lez, Francija.

 3. BARED SRL

  Italija

  BARED SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Oprema in aparati za točenje s pritiskom, Enologija - stroji in oprema, wholesale of machines for oenology, Oprema in aparati za točenje s pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Codognè, Italija.

 4. CADALPE SRL

  Italija

  CADALPE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, Čebri za vrenje vina. Sedež podjetja je v kraju Vazzola, Italija.

 5. C.E.M. S.R.L.

  Italija

  C.E.M. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, systems and equipment for the wine industry, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GIMAR S.R.L.

  Italija

  GIMAR S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kadi, kovinske. Deluje tudi v panogah Cisterne, kovinske, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Cisterne, kovinske, wine-makers, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, storage tanks. Sedež podjetja je v kraju Occimiano, Italija.

 2. PMH VINICOLE

  Francija

  PMH VINICOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah lobe pumps, pumps for the wine industry. Sedež podjetja je v kraju Montanay, Francija.

 3. AMOS INDUSTRIE

  Francija

  AMOS INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Beaune, Francija.

 4. TNP

  Ukraijna

  TNP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 5. RTB SRL

  Italija

  RTB SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Enologija - stroji in oprema, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, products for wine-making. Sedež podjetja je v kraju Gallo D'alba, Italija.

 1. PULEO S.R.L.

  Italija

  PULEO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Enologija - stroji in oprema, grape crushers for the wine industry, wine machines. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 2. THEMAS

  Francija

  THEMAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah amphoras. Sedež podjetja je v kraju Pernes Les Fontaines, Francija.

 1. CAZAUX ROTORFLEX

  Francija

  CAZAUX ROTORFLEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah pump manufacturing, piston pumps. Sedež podjetja je v kraju Montussan, Francija.

 2. TMCI PADOVAN SPA

  Italija

  TMCI PADOVAN SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Industrija pijač - stroji in oprema, fruit juice pasteurisation systems, liquid filters, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vittorio Veneto, Italija.

 3. NEXO WINES, S.L.

  Španija

  NEXO WINES, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, personalised brands, Winery, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Private Label. Sedež podjetja je v kraju Requena, Španija.

 4. PE DIONIS

  Ukraijna

  PE DIONIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah cabernet-merlot. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 5. ARTENA S.R.L.

  Italija

  ARTENA S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah wine barrels, wine-making products, wine-making tannins. Sedež podjetja je v kraju Gemonio, Italija.

 6. COCCINELLAWINE

  Turčija

  COCCINELLAWINE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah non-alcoholic wines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. CFA

  Turčija

  CFA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, filling, meat wine, wine bar wine tasting, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 8. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

  Francija

  SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Bordeaux, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Vino - Bordeaux, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Le Puy, Francija.

 1. VINOROB

  Ukraijna

  VINOROB, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah wine cellars, presses for the wine industry. Sedež podjetja je v kraju Uzhgorod, Ukraijna.

 2. DANANIKA LTD

  Bolgarija

  DANANIKA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Zlataritsa, Bolgarija.

 3. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Francija

  CAVE COOPERATIVE VINICOLE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Soultz, Francija.

 4. CAVE DE BISSEY

  Francija

  CAVE DE BISSEY, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Bissey Sous Cruchaud, Francija.

 5. MAISON REMY BREQUE

  Francija

  MAISON REMY BREQUE, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju St Gervais, Francija.

 6. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

  Francija

  ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebri za vrenje vina. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Vina - na šampanjski način, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Vina - na šampanjski način. Sedež podjetja je v kraju Quintigny, Francija.

 7. SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET

  Francija

  SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju St Paulet De Caisson, Francija.

 8. SPAGNI

  Italija

  SPAGNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Scandiano, Italija.

 9. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Francija

  COOP LES COTEAUX DU LANDION, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Meurville, Francija.

 10. LAVEGGI FRATELLI S.N.C.

  Italija

  LAVEGGI FRATELLI S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Čebri za vrenje vina, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Bomporto, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno