• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vinjaki

Rezultati za

Vinjaki - Uvoz izvoz

 1. MEYESTIX GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MEYESTIX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Adelsdorf, Nemčija.

 2. VINO CHILENO

  Nemčija

  VINO CHILENO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Bad Salzuflen, Nemčija.

 3. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italija

  SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, prosecco di valdobbiadene, sparkling wines, Vino - Italija, wine-growing businesses. Sedež podjetja je v kraju Refrontolo, Italija.

 4. THE WINE ADVENTURE

  Nizozemska

  THE WINE ADVENTURE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Putten, Nizozemska.

 5. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italija

  PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah regional wine, production of wines, wineries, wines. Sedež podjetja je v kraju Dogliani, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CAVE BRUANT

  Francija

  CAVE BRUANT, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vino - Francija, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vino - Francija. Sedež podjetja je v kraju Ormes, Francija.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugalska

  MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah port, AOC label wines, Wines - Portugal. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Gaia, Portugalska.

 3. ECOLIFE 7 LTD.

  Bolgarija

  ECOLIFE 7 LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Pomorie, Bolgarija.

 4. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italija

  DISTILLERIE BERTA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Žganje, grappas, aqua-vitae, Žganje, grape distillers. Sedež podjetja je v kraju Mombaruzzo, Italija.

 5. FWD FORWARDING

  Španija

  FWD FORWARDING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah logistics, food industry, trading. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Nemčija

  FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Alkoholne in žgane pijače, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Alkoholne in žgane pijače, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina. Sedež podjetja je v kraju Seesen, Nemčija.

 2. FX DE BEUKELAER

  Belgija

  FX DE BEUKELAER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki, liqueurs with herbs and roots. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 1. VINTAGE PORT GIFTS

  Združena Kraljevina

  VINTAGE PORT GIFTS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Nemčija

  TRADING CONSULTING AMATO E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah food, wine, beverage and confectionary industries. Sedež podjetja je v kraju Reinfeld, Nemčija.

 3. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Italija

  CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina. Sedež podjetja je v kraju Cormons (Go), Italija.

 4. FOSS MARAI S.P.A.

  Italija

  FOSS MARAI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Šampanjec in peneča vina, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Valdobbiadene (Tv), Italija.

 5. GRAPE A S

  Estonija

  GRAPE A S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Harjumaa, Estonija.

 6. GODAERT & VAN BENEDEN

  Belgija

  GODAERT & VAN BENEDEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 7. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Španija

  EXPLOTACIONES VALDUERO SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 8. STR COMMERCE

  Italija

  STR COMMERCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Rende, Italija.

 1. HENRI BADOUX SA

  Švica

  HENRI BADOUX SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Aigle, Švica.

 2. HUGEL & FILS

  Francija

  HUGEL & FILS, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Riquewihr, Francija.

 3. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Francija

  SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Arbois, Francija.

 4. SIGNATURE SELECTIONS

  Francija

  SIGNATURE SELECTIONS, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vina - peneča, Vina - peneča. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 5. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Francija

  SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Ollieres, Francija.

 6. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italija

  S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Marsala (Tp), Italija.

 7. WANDS LTD

  Malta

  WANDS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Šampanjec in peneča vina, Alkoholne in žgane pijače, Šampanjec in peneča vina, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Marsa, Malta.

 8. OLIVIER DECELLE

  Francija

  OLIVIER DECELLE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju St Emilion, Francija.

 9. SARL YVES JACQUIER

  Francija

  SARL YVES JACQUIER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Perrigny, Francija.

 10. WEINFINGER GMBH

  Nemčija

  WEINFINGER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno