• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vinjaki

Rezultati za

Vinjaki - Uvoz izvoz

 1. MEYESTIX GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MEYESTIX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Adelsdorf, Nemčija.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italija

  SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, prosecco di valdobbiadene, sparkling wines, Vino - Italija, wine-growing businesses. Sedež podjetja je v kraju Refrontolo, Italija.

 3. VINO CHILENO

  Nemčija

  VINO CHILENO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Bad Salzuflen, Nemčija.

 4. THE WINE ADVENTURE

  Nizozemska

  THE WINE ADVENTURE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Putten, Nizozemska.

 5. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italija

  PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah regional wine, production of wines, wineries, wines. Sedež podjetja je v kraju Dogliani, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ECOLIFE 7 LTD.

  Bolgarija

  ECOLIFE 7 LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Pomorie, Bolgarija.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugalska

  MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah port, AOC label wines, Wines - Portugal. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Gaia, Portugalska.

 3. CAVE BRUANT

  Francija

  CAVE BRUANT, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vino - Francija, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vino - Francija. Sedež podjetja je v kraju Ormes, Francija.

 4. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italija

  DISTILLERIE BERTA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Žganje, grappas, aqua-vitae, Žganje, grape distillers. Sedež podjetja je v kraju Mombaruzzo, Italija.

 5. FWD FORWARDING

  Španija

  FWD FORWARDING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah logistics, food industry, trading. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. VINTAGE PORT GIFTS

  Združena Kraljevina

  VINTAGE PORT GIFTS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. FX DE BEUKELAER

  Belgija

  FX DE BEUKELAER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki, liqueurs with herbs and roots. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 1. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Nemčija

  FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Alkoholne in žgane pijače, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Alkoholne in žgane pijače, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina. Sedež podjetja je v kraju Seesen, Nemčija.

 2. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Nemčija

  TRADING CONSULTING AMATO E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah food, wine, beverage and confectionary industries. Sedež podjetja je v kraju Reinfeld, Nemčija.

 3. GODAERT & VAN BENEDEN

  Belgija

  GODAERT & VAN BENEDEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 4. WANDS LTD

  Malta

  WANDS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Šampanjec in peneča vina, Alkoholne in žgane pijače, Šampanjec in peneča vina, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Marsa, Malta.

 5. SIGNATURE SELECTIONS

  Francija

  SIGNATURE SELECTIONS, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vina - peneča, Vina - peneča. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 6. STR COMMERCE

  Italija

  STR COMMERCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Rende, Italija.

 7. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Italija

  CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina. Sedež podjetja je v kraju Cormons (Go), Italija.

 8. GRAPE A S

  Estonija

  GRAPE A S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače, Vina - na šampanjski način, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Harjumaa, Estonija.

 1. FOSS MARAI S.P.A.

  Italija

  FOSS MARAI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Šampanjec in peneča vina, Vinjaki, Šampanjec in peneča vina, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Valdobbiadene (Tv), Italija.

 2. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Francija

  SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Ollieres, Francija.

 3. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italija

  S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Marsala (Tp), Italija.

 4. WEINFINGER GMBH

  Nemčija

  WEINFINGER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 5. HUGEL & FILS

  Francija

  HUGEL & FILS, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Riquewihr, Francija.

 6. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Francija

  SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Arbois, Francija.

 7. HENRI BADOUX SA

  Švica

  HENRI BADOUX SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Aigle, Švica.

 8. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Španija

  EXPLOTACIONES VALDUERO SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 9. OLIVIER DECELLE

  Francija

  OLIVIER DECELLE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju St Emilion, Francija.

 10. SARL YVES JACQUIER

  Francija

  SARL YVES JACQUIER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vinjaki, Vinjaki. Sedež podjetja je v kraju Perrigny, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno