• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - furlanija julijska krajina

Rezultati za

Vino - furlanija julijska krajina - Uvoz izvoz

 1. CANTINA DI BERTIOLO SPA

  Italija

  CANTINA DI BERTIOLO SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Furlanija Julijska krajina. Deluje tudi v panogah wineries, prosecco, production of wines, aromatic grappa. Sedež podjetja je v kraju Bertiolo, Italija.

 2. REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S.

  Italija

  REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Furlanija Julijska krajina, Vino - Italija, Vino - Furlanija Julijska krajina, friulano wine, Vino - Italija. Sedež podjetja je v kraju Pocenia, Italija.

 3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italija

  VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah Vino - Furlanija Julijska krajina, veneto wine, Vino - Furlanija Julijska krajina, sweet wine. Sedež podjetja je v kraju Fossalta Di Piave, Italija.

 4. AZ. AGR. MOSOLO GLENI

  Italija

  AZ. AGR. MOSOLO GLENI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Furlanija Julijska krajina. Deluje tudi v panogah wineries. Sedež podjetja je v kraju Faedis, Italija.

Filtri

Rezultati za

Vino - furlanija julijska krajina - Uvoz izvoz

Število rezultatov

4 Podjetja

Država