• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - pulija

Rezultati za

Vino - pulija - Uvoz izvoz

 1. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Italija

  CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, Vino - Pulija, primitivo di manduria, Extra virgin oil. Sedež podjetja je v kraju VILLA CASTELLI, Italija.

 2. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italija

  CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Pulija. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vina, Vino - Italija, Vina, primitivo. Sedež podjetja je v kraju Leverano, Italija.

 3. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italija

  CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, primitive wine, typical italian wines, Vino - Pulija, wines. Sedež podjetja je v kraju Cassano Delle Murge, Italija.

 4. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Italija

  AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Pulija, Vino - Italija, Vino - Pulija, fiano. Sedež podjetja je v kraju San Donaci, Italija.

 5. LEONE DE CASTRIS

  Italija

  LEONE DE CASTRIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Pulija, Vino - Italija, Vino - Pulija, primitivo. Sedež podjetja je v kraju Salice Salentino, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Italija

  AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Pulija, Vino - Italija, Vino - Pulija, organic wine, primitive wine. Sedež podjetja je v kraju Massafra, Italija.

 2. MASSERIA DUCA D'ASCOLI

  Italija

  MASSERIA DUCA D'ASCOLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, Organic wine producers, typical italian wines, Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju Castelluccio Dei Sauri, Italija.

 3. AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L.

  Italija

  AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Pulija, Vino - Italija, Vino - Pulija, primitivo. Sedež podjetja je v kraju Guagnano, Italija.

 4. CASTELLO MONACI S.R.L.

  Italija

  CASTELLO MONACI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Pulija, Vino - Italija, Vino - Pulija, primitivo, negro amaro. Sedež podjetja je v kraju Salice Salentino, Italija.

 5. CANTINA SAN DONACI

  Italija

  CANTINA SAN DONACI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Pulija, primitivo, Vino - Italija, Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju San Donaci, Italija.

 1. CANTINE REGALE

  Italija

  CANTINE REGALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, organic wine, montepulciano, Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

 2. CORRICELLI SRL

  Italija

  CORRICELLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju Canosa Di Puglia-Loconia, Italija.

 1. GENUSS7.DE GMBH

  Nemčija

  GENUSS7.DE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Pulija. Deluje tudi v panogah red wines, white wines, primitivo di manduria, primitivo. Sedež podjetja je v kraju Schönaich, Nemčija.

 2. AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, Vino - Pulija, negro amaro, primitive wine, extra virgin olive oil. Sedež podjetja je v kraju Carmiano, Italija.

 3. AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO

  Italija

  AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Pulija. Deluje tudi v panogah import/export, production and sale of fruit and vegetables, spicy peppers, turnip tops. Sedež podjetja je v kraju Canosa Di Puglia, Italija.

 4. AZIENDA AGRICOLA LOIOLA

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LOIOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju Minervino Murge, Italija.

 5. FIRMA GM COOL

  Nemčija

  FIRMA GM COOL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 6. CASA VINICOLA ERRICO SRL

  Italija

  CASA VINICOLA ERRICO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju Cerignola, Italija.

 7. UGOZANIER

  Italija

  UGOZANIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Pulija, Vina, primitivo, Vino - Pulija, Vina. Sedež podjetja je v kraju Squinzano, Italija.

 8. FEUDI VALLE D'ITRIA

  Italija

  FEUDI VALLE D'ITRIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Pulija. Deluje tudi v panogah primitive wine, Extra virgin organic olive oil. Sedež podjetja je v kraju Grottaglie, Italija.

 1. MINERVA SRLS

  Italija

  MINERVA SRLS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Pulija. Sedež podjetja je v kraju Bovino, Italija.

 2. TENUTA LA FRANCESCA AZIENDA AGRICOLA

  Italija