• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - toskana

Rezultati za

Vino - toskana - Uvoz izvoz

 1. CASALE FALCHINI

  Italija

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S.

  Italija

  Verified by europages badge

  CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Montepulciano, Italija.

 3. ABBADIA ARDENGA IL POGGIO

  Italija

  Verified by europages badge

  ABBADIA ARDENGA IL POGGIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Montalcino, Italija.

 4. BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA

  Italija

  BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Deluje tudi v panogah production of wines, red wines. Sedež podjetja je v kraju Siena, Italija.

 5. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, Vina, Vino - Toskana, brunello di montalcino, Vina. Sedež podjetja je v kraju Montalcino, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VINO GIOIELLO

  Italija

  VINO GIOIELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Deluje tudi v panogah chianti classico, chianti, production of wines, wineries. Sedež podjetja je v kraju Scandicci, Italija.

 2. MONACI REMO SRL

  Italija

  MONACI REMO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, extra virgin olive oil, Vino - Toskana, tuscan sheep's cheese. Sedež podjetja je v kraju Pienza, Italija.

 3. UVAGGIO ENOTECA ONLINE

  Italija

  UVAGGIO ENOTECA ONLINE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Capannori, Italija.

 4. GUSTOCYCLING

  Združena Kraljevina

  GUSTOCYCLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Potovanja in turizem. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, holiday home renting, Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 5. AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, Vino - Toskana, chianti classico. Sedež podjetja je v kraju Gaiole In Chianti, Italija.

 1. AVIGNONESI

  Italija

  AVIGNONESI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Toskana, Vino - Italija, Vino - Toskana, vino nobile di montepulciano. Sedež podjetja je v kraju Valiano Di Montepulciano, Italija.

 2. RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE

  Italija

  RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Deluje tudi v panogah vernaccia di san gimignano, chianti. Sedež podjetja je v kraju San Gimignano, Italija.

 1. CORTEDOMINA DI MICOL BONORA

  Italija

  CORTEDOMINA DI MICOL BONORA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Radda In Chianti, Italija.

 2. LE GOÛT DU VIN

  Luksemburg

  LE GOÛT DU VIN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, Wines - Bordeaux, Wines - Rhône valley, Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Wormeldange, Luksemburg.

 3. BADIA A COLTIBUONO

  Italija

  BADIA A COLTIBUONO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, Vino - Italija, Vino - Toskana, Vino - Italija, chianti classico. Sedež podjetja je v kraju Gaiole In Chianti, Italija.

 4. TENUTA ARTIMINO

  Italija

  TENUTA ARTIMINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Toskana, Vino - Italija, Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Carmignano, Italija.

 5. AZIENDA AGRICOLA BATISTINI

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA BATISTINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, Hrana - uvoz-izvoz, extra virgin olive oil, Vino - Toskana, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Suvereto, Italija.

 6. CASAVYC

  Italija

  CASAVYC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vina - peneča, Vino - Italija, Vino - Toskana, Vina - peneča, Vino - Italija, Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Scansano, Italija.

 7. MYNASYA GMBH

  Nemčija

  MYNASYA GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Toskana, Vino - Italija, Vino - Toskana, red wines. Sedež podjetja je v kraju Bad Kissingen, Nemčija.

 8. GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO

  Italija

  GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, brunello di montalcino, Vino - Toskana, extra virgin olive oil. Sedež podjetja je v kraju Montalcino, Italija.

 1. LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI

  Italija

  LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Toskana, Vino - Italija, brunello di montalcino, Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Montalcino, Italija.

 2. MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL

  Italija

  MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Deluje tudi v panogah wholesale cheeses. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio A Liri (fr), Italija.

 3. VINO DANIELS GIDA

  Turčija

  VINO DANIELS GIDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Deluje tudi v panogah red wines, white wines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Lucca, Italija.

 5. AGRICOLA POGGIO RUBINO

  Italija

  AGRICOLA POGGIO RUBINO, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Italija, Vina, Vino - Italija. Sedež podjetja je v kraju Montalcino (Si), Italija.

 6. NEW NET

  Italija

  NEW NET, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 7. MARCHESI DE'FRESCOBALDI SOC.AGR.SRL

  Italija

  MARCHESI DE'FRESCOBALDI SOC.AGR.SRL, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Toskana, Vino - Toskana. Sedež podjetja je v kraju Firenze (Fi), Italija.

 8. LES OLIVIERS DE FLORENCE

  Belgija