• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vinogradništvo - stroji in oprema

Rezultati za

Vinogradništvo - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. RINIERI SRL

  Italija

  RINIERI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti, Vinogradništvo - stroji in oprema, pruners, Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti, Vinogradništvo - stroji in oprema, cutters. Sedež podjetja je v kraju Forlì, Italija.

 2. SA SCDC

  Francija

  SA SCDC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, wine-growing supplies, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Fermenting room. Sedež podjetja je v kraju Orbais l'Abbaye, Francija.

 3. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Nemčija

  WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, planter, farm machinery, ploughs. Sedež podjetja je v kraju Friedelsheim, Nemčija.

 4. RUBANGEL

  Španija

  RUBANGEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gozdarstvo in drevesnice - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gozdarstvo - stroji in oprema, farming machinery, Gozdarstvo in drevesnice - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Granja De Rocamora-Alicante, Španija.

 5. POSVIMAN

  Španija

  POSVIMAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, wine-growing, wine-growing supplies, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, wood poles. Sedež podjetja je v kraju Barrax-Albacete, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ETS PROTECHNI

  Francija

  ETS PROTECHNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje industrijskih naprav, Vinogradništvo - stroji in oprema, precision mechanical workshop, Mechanized welding, Vzdrževanje industrijskih naprav, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Saint Louis De Montferrand, Francija.

 2. BISODISAC

  Francija

  BISODISAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Thoré La Rochette, Francija.

 3. AMOS INDUSTRIE

  Francija

  AMOS INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Beaune, Francija.

 4. CHABAS

  Francija

  CHABAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kmetijski stroji in naprave, Vinogradništvo - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Kmetijski stroji in naprave, Vinogradništvo - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Charleval, Francija.

 5. BELLOT SA

  Francija

  BELLOT SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gradignan, Francija.

 1. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Francija

  ST EMILION EMBOUTEILLAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Posebno pakiranje, Vinogradništvo - stroji in oprema, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Posebno pakiranje, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Saint Sulpice De Faleyrens, Francija.

 2. CONSTRUCTION HUMEAU

  Francija

  CONSTRUCTION HUMEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju St Pierre Montlimart, Francija.

 1. A&W MOORE WINE RACKS

  Združena Kraljevina

  A&W MOORE WINE RACKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah systems and equipment for the wine industry, wine industry. Sedež podjetja je v kraju Ilkeston, Združena Kraljevina.

 2. IMPROFORT PORTUGAL

  Portugalska

  IMPROFORT PORTUGAL, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Palmela, Portugalska.

 3. ZEHETNER GES.MBH

  Avstrija

  ZEHETNER GES.MBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Šampanjec in peneča vina, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Šampanjec in peneča vina, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hollabrunn, Avstrija.

 4. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Nemčija

  PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zeltingen-Rachtig, Nemčija.

 5. EVERINTEC GMBH

  Nemčija

  EVERINTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Farmacevtski izdelki, Vinogradništvo - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Farmacevtski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Wiesbaden, Nemčija.

 6. NIKEMA FRANK NIESEN

  Nemčija

  NIKEMA FRANK NIESEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Platten, Nemčija.

 7. WILFRIED RUST

  Nemčija

  WILFRIED RUST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Poljedelske naprave in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Prenosna orodja - na motorni pogon, Poljedelske naprave in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Meckenheim, Nemčija.

 8. FERDINAND PRÜCKLER

  Avstrija

  FERDINAND PRÜCKLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Langenlois, Avstrija.

 1. OENO-PÔLE SÀRL

  Švica

  OENO-PÔLE SÀRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bursins, Švica.

 2. OENORIEFLIN E.K.

  Nemčija

  OENORIEFLIN E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vogtsburg, Nemčija.

 3. MONTIER TECHNOLOGIES

  Francija

  MONTIER TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Inženiring - industrijski izvajalci. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Namakalne in škropilne naprave, industrial cooling, assembly line automation, Vinogradništvo - stroji in oprema, Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Prunelli Di Fiumorbo, Francija.

 4. HANNES WIMMER

  Avstrija

  HANNES WIMMER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Andau, Avstrija.

 5. KRAFT G.M.B.H.

  Avstrija

  KRAFT G.M.B.H., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 6. PETER LUNTSCH

  Avstrija

  PETER LUNTSCH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jois, Avstrija.

 7. SANDOR BECSEI

  Nemčija

  SANDOR BECSEI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Plošče, lesene, Industrija pijač - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Friedrichshafen, Nemčija.

 8. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Nemčija

  DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neckarsulm, Nemčija.

 9. KMS RINKLIN GMBH

  Nemčija

  KMS RINKLIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Eschbach, Nemčija.

 10. TERRAL (ETABLISSEMENT)

  Francija

  TERRAL (ETABLISSEMENT), ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Canet, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno