• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vinogradništvo - stroji in oprema

Rezultati za

Vinogradništvo - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. RINIERI SRL

  Italija

  RINIERI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti, Vinogradništvo - stroji in oprema, pruners, Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti, Vinogradništvo - stroji in oprema, cutters. Sedež podjetja je v kraju Forlì, Italija.

 2. SA SCDC

  Francija

  SA SCDC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, wine-growing supplies, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Fermenting room. Sedež podjetja je v kraju Orbais l'Abbaye, Francija.

 3. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Nemčija

  WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, planter, farm machinery, ploughs. Sedež podjetja je v kraju Friedelsheim, Nemčija.

 4. RUBANGEL

  Španija

  RUBANGEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gozdarstvo in drevesnice - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gozdarstvo - stroji in oprema, farming machinery, Gozdarstvo in drevesnice - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Granja De Rocamora-Alicante, Španija.

 5. POSVIMAN

  Španija

  POSVIMAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, wine-growing, wine-growing supplies, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, wood poles. Sedež podjetja je v kraju Barrax-Albacete, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. A&W MOORE WINE RACKS

  Združena Kraljevina

  A&W MOORE WINE RACKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah systems and equipment for the wine industry, wine industry. Sedež podjetja je v kraju Ilkeston, Združena Kraljevina.

 2. AMOS INDUSTRIE

  Francija

  AMOS INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Beaune, Francija.

 3. IMPROFORT PORTUGAL

  Portugalska

  IMPROFORT PORTUGAL, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Palmela, Portugalska.

 4. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Francija

  ST EMILION EMBOUTEILLAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Posebno pakiranje, Vinogradništvo - stroji in oprema, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Posebno pakiranje, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Saint Sulpice De Faleyrens, Francija.

 5. CHABAS

  Francija

  CHABAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kmetijski stroji in naprave, Vinogradništvo - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Kmetijski stroji in naprave, Vinogradništvo - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Charleval, Francija.

 1. BELLOT SA

  Francija

  BELLOT SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gradignan, Francija.

 2. BISODISAC

  Francija

  BISODISAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Thoré La Rochette, Francija.

 1. CONSTRUCTION HUMEAU

  Francija

  CONSTRUCTION HUMEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju St Pierre Montlimart, Francija.

 2. ETS PROTECHNI

  Francija

  ETS PROTECHNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje industrijskih naprav, Vinogradništvo - stroji in oprema, precision mechanical workshop, Mechanized welding, Vzdrževanje industrijskih naprav, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Saint Louis De Montferrand, Francija.

 3. NIKEMA FRANK NIESEN

  Nemčija

  NIKEMA FRANK NIESEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Platten, Nemčija.

 4. TERRAL (ETABLISSEMENT)

  Francija

  TERRAL (ETABLISSEMENT), ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Canet, Francija.

 5. HANNES WIMMER

  Avstrija

  HANNES WIMMER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Andau, Avstrija.

 6. MOWEIN GMBH

  Nemčija

  MOWEIN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Krmila za živali, Naprave in oprema za vinogradništvo, Vinogradništvo - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Krmila za živali, Naprave in oprema za vinogradništvo, Vinogradništvo - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pellingen, Nemčija.

 7. KRAFT G.M.B.H.

  Avstrija

  KRAFT G.M.B.H., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 8. KMS RINKLIN GMBH

  Nemčija

  KMS RINKLIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Eschbach, Nemčija.

 1. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Nemčija

  PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zeltingen-Rachtig, Nemčija.

 2. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Nemčija

  DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neckarsulm, Nemčija.

 3. AGRI TECHNOLOGY

  Francija

  AGRI TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, supplies for do-it-yourself work, grinding of cutting tools, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Arveyres, Francija.

 4. ALBERT PFÄFFLE GMBH

  Nemčija

  ALBERT PFÄFFLE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Heilbronn, Nemčija.

 5. SANDOR BECSEI

  Nemčija

  SANDOR BECSEI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vinogradništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Plošče, lesene, Industrija pijač - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Friedrichshafen, Nemčija.

 6. MONTIER TECHNOLOGIES

  Francija

  MONTIER TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Inženiring - industrijski izvajalci. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Namakalne in škropilne naprave, industrial cooling, assembly line automation, Vinogradništvo - stroji in oprema, Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Prunelli Di Fiumorbo, Francija.

 7. FERDINAND PRÜCKLER

  Avstrija

  FERDINAND PRÜCKLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Langenlois, Avstrija.

 8. EVERINTEC GMBH

  Nemčija

  EVERINTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Farmacevtski izdelki, Vinogradništvo - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Farmacevtski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Wiesbaden, Nemčija.

 9. PETER LUNTSCH

  Avstrija

  PETER LUNTSCH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jois, Avstrija.

 10. OENO-PÔLE SÀRL

  Švica

  OENO-PÔLE SÀRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bursins, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno