• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vlečenje žic - železne kovine

Rezultati za

Vlečenje žic - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HOLDENRIEDER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bergkirchen/munich, Nemčija.

 2. RESTRADE AG

  Švica

  Verified by europages badge

  RESTRADE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Breitenbach, Švica.

 3. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Nemčija

  C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Schwerte, Nemčija.

 4. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ukraijna

  UNIVERSAL CENTER LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dnepropetrovsk, Ukraijna.

 5. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Nemčija

  SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dorsten, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. METALURGIA SA

  Poljska

  METALURGIA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah galvanized wire, nails, galvanised fences and panels, bright wire. Sedež podjetja je v kraju Radomsko, Poljska.

 2. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Turčija

  DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah steel wires, drawn iron and steel wires. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 3. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgija

  A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žične palice - železne kovine, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Žične palice - železne kovine, Bright steel. Sedež podjetja je v kraju Beveren-waas, Belgija.

 4. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Turčija

  BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah wire, Galvanized Wire, Low-carbon galvanized steel wire, ytbehandling varmförzinkning. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 5. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italija

  TRAFILERIE GALLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah shiny chromable wires, zinc-coated wires. Sedež podjetja je v kraju Torre De' Picenardi, Italija.

 1. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Francija

  FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, grilles, fencing. Sedež podjetja je v kraju Berthelming, Francija.

 2. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italija

  METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ledro, Italija.

 1. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Nemčija

  ROTHSTEIN DRAHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gummersbach, Nemčija.

 2. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Romunija

  INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah galvanized wire. Sedež podjetja je v kraju Campia Turzii, Romunija.

 3. SVISHCH V.B.

  Ukraijna

  SVISHCH V.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah thermohardening powder paint. Sedež podjetja je v kraju Uman, Ukraijna.

 4. ROIG MAPREM S.L.

  Španija

  ROIG MAPREM S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah steel wire for cold pressing. Sedež podjetja je v kraju Silla-Valencia-España, Španija.

 5. TAS

  Ukraijna

  TAS, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Materiali za peskanje, nails, Materiali za peskanje. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 6. BROWN EUROPE

  Francija

  BROWN EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah drawing, steel wires, drawn wires, drawing metals. Sedež podjetja je v kraju Laval-de-cère, Francija.

 7. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italija

  FRIGERIO & DURONI SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah cold drawn metal wires. Sedež podjetja je v kraju Meda, Italija.

 8. METIZ PLANT

  Ukraijna

  METIZ PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kamenskoe, Ukraijna.

 1. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Francija

  CONFLANDEY INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah dyes for dye plates. Sedež podjetja je v kraju Port Sur Saône, Francija.

 2. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Združena Kraljevina

  WEBSTER AND HORSFALL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, wire, steel wires for springs, wires for springs, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 3. DESIMETAL

  Portugalska

  DESIMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Metal wire objects, utility and ornamental design. Sedež podjetja je v kraju Mem Martins, Portugalska.

 4. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Španija

  DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah wire, iron wire lamination. Sedež podjetja je v kraju NAVARRETE(LA RIOJA), Španija.

 5. TRAFILTECNO S.P.A.

  Italija

  TRAFILTECNO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, drawing metals, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 6. TRA.ME.T. S.P.A.

  Italija

  TRA.ME.T. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Orbassano, Italija.

 7. TRAFILERIA LARIANA S.P.A.

  Italija

  TRAFILERIA LARIANA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, square metal bars, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Barzago, Italija.

 8. NOVACCIAI S.R.L.

  Italija

  NOVACCIAI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Vlečenje jekla in kovin, Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje jekla in kovin, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nova Milanese, Italija.

 9. SUPERTEK GMBH

  Nemčija

  SUPERTEK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah wrappers, fillers. Sedež podjetja je v kraju Emden, Nemčija.

 10. BOSWELL ROD & WIRE LTD

  Združena Kraljevina

  BOSWELL ROD & WIRE LTD, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Vzmeti, žične, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Brierley Hill, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno