• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vlečenje žic - železne kovine

Rezultati za

Vlečenje žic - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HOLDENRIEDER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bergkirchen/munich, Nemčija.

 2. RESTRADE AG

  Švica

  Verified by europages badge

  RESTRADE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Breitenbach, Švica.

 3. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Nemčija

  C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Schwerte, Nemčija.

 4. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ukraijna

  UNIVERSAL CENTER LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dnepropetrovsk, Ukraijna.

 5. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Nemčija

  SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dorsten, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgija

  A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žične palice - železne kovine, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Žične palice - železne kovine, Bright steel. Sedež podjetja je v kraju Beveren-waas, Belgija.

 2. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Turčija

  DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah steel wires, drawn iron and steel wires. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 3. METALURGIA SA

  Poljska

  METALURGIA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah galvanized wire, nails, galvanised fences and panels, bright wire. Sedež podjetja je v kraju Radomsko, Poljska.

 4. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italija

  METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ledro, Italija.

 5. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italija

  TRAFILERIE GALLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah shiny chromable wires, zinc-coated wires. Sedež podjetja je v kraju Torre De' Picenardi, Italija.

 1. ACIA SUD

  Tunizija

  ACIA SUD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Vlečenje jekla in kovin, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine, Kovinske konstrukcije (lahke), Vlečenje jekla in kovin, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju SFAX, Tunizija.

 2. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Francija

  FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, grilles, fencing. Sedež podjetja je v kraju Berthelming, Francija.

 1. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Romunija

  INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah galvanized wire. Sedež podjetja je v kraju Campia Turzii, Romunija.

 2. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Nemčija

  ROTHSTEIN DRAHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gummersbach, Nemčija.

 3. METIZ PLANT

  Ukraijna

  METIZ PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kamenskoe, Ukraijna.

 4. SVISHCH V.B.

  Ukraijna

  SVISHCH V.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah thermohardening powder paint. Sedež podjetja je v kraju Uman, Ukraijna.

 5. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Francija

  CONFLANDEY INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah dyes for dye plates. Sedež podjetja je v kraju Port Sur Saône, Francija.

 6. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Združena Kraljevina

  WEBSTER AND HORSFALL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, wire, steel wires for springs, wires for springs, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 7. TAS

  Ukraijna

  TAS, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Materiali za peskanje, nails, Materiali za peskanje. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 8. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italija

  FRIGERIO & DURONI SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah cold drawn metal wires. Sedež podjetja je v kraju Meda, Italija.

 1. ROIG MAPREM S.L.

  Španija

  ROIG MAPREM S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah steel wire for cold pressing. Sedež podjetja je v kraju Silla-Valencia-España, Španija.

 2. BROWN EUROPE

  Francija

  BROWN EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah drawing, steel wires, drawn wires, drawing metals. Sedež podjetja je v kraju Laval-de-cère, Francija.

 3. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Španija

  DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah wire, iron wire lamination. Sedež podjetja je v kraju NAVARRETE(LA RIOJA), Španija.

 4. DESIMETAL

  Portugalska

  DESIMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Metal wire objects, utility and ornamental design. Sedež podjetja je v kraju Mem Martins, Portugalska.

 5. ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY

  Kitajska

  ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah galvanized wire, Stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 6. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladeš

  FRIENDS INTERNATIONAL, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chittagong, Bangladeš.

 7. KEN-TRON MFG.

  Združene Države

  KEN-TRON MFG., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, drawn wires. Sedež podjetja je v kraju Owensboro, Združene Države.

 8. NOVACCIAI S.R.L.

  Italija

  NOVACCIAI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Vlečenje jekla in kovin, Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje jekla in kovin, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nova Milanese, Italija.

 9. UGITECH ITALIA S.R.L.

  Italija

  UGITECH ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, industrial grinding work, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Peschiera Borromeo, Italija.

 10. TRA.ME.T. S.P.A.

  Italija

  TRA.ME.T. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Orbassano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno