• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vlečenje žic - neželezne kovine

Rezultati za

Vlečenje žic - neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Medenina, Vlečenje žic - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili in palice - neželezne kovine, Medenina, Vlečenje žic - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chiari, Italija.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Združena Kraljevina

  ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, alloy wire drawn rods, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Brierley Hill, Združena Kraljevina.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Združena Kraljevina

  CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, nickel alloys, Vlečenje žic - neželezne kovine, stainless steel wire. Sedež podjetja je v kraju Rotherham, Združena Kraljevina.

 4. LUOYANG GEFEI CO., LTD

  Kitajska

  LUOYANG GEFEI CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Luoyang, Kitajska.

 5. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Poljska

  DRUTECH REJS PIECE C.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Rypin, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GERVOIS SA

  Francija

  GERVOIS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Abbeville, Francija.

 2. JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD

  Kitajska

  JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah mig welding. Sedež podjetja je v kraju Zhangqiu, Kitajska.

 3. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Italija

  TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah copper plates. Sedež podjetja je v kraju Verdellino, Italija.

 4. BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  Kitajska

  BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Baoji, Kitajska.

 5. WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD

  Kitajska

  WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Weihai, Kitajska.

 1. M.E.A.M. ECOLOGY SRL

  Italija

  M.E.A.M. ECOLOGY SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Fondi, Italija.

 2. NARDIN & C. S.N.C.

  Italija

  NARDIN & C. S.N.C., ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nova Milanese, Italija.

 1. T.F.E. S.R.L.

  Italija

  T.F.E. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gussago, Italija.

 2. TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI

  Italija

  TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, unit extruders, Baker in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Ornago, Italija.

 3. BIANCHI METALLI S.P.A.

  Italija

  BIANCHI METALLI S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, brass, Baker in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Brignano Gera D'adda, Italija.

 4. QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD

  Kitajska

  QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 5. ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY

  Kitajska

  ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 6. BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD.

  Kitajska

  BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD., ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah titanium and alloys. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 7. LAPP BENELUX B.V.

  Nizozemska

  LAPP BENELUX B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, aluminijasti, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli, aluminijasti, Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju Waalre, Nizozemska.

 8. BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  Kitajska

  BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Baoji, Kitajska.

 1. ISELLA S.R.L.

  Italija

  ISELLA S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Suello, Italija.

 2. CONTACTOARE S. A.

  Romunija

  CONTACTOARE S. A., ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Buzau, Romunija.

 3. ASCOTEX LTD

  Združena Kraljevina

  ASCOTEX LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Burnley, Združena Kraljevina.

 4. ALTHOFF & LÖTTERS GMBH & CO. KG.

  Nemčija

  ALTHOFF & LÖTTERS GMBH & CO. KG., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Iserlohn, Nemčija.

 5. SLAM S.R.L.

  Italija

  SLAM S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Deluje tudi v panogah Guma - predelava v polizdelke, Vlečenje žic - neželezne kovine, Guma - predelava v polizdelke, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bellusco, Italija.

 6. FLAMEG S.R.L.

  Italija

  FLAMEG S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 7. B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH

  Nemčija

  B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lippstadt, Nemčija.

 8. LLC TECHNOLIA

  Ukraijna

  LLC TECHNOLIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dnepr, Ukraijna.

 9. TRAFILERIA BORGHETTI PIETRO S.R.L.

  Italija

  TRAFILERIA BORGHETTI PIETRO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah metal tubes, metal plates. Sedež podjetja je v kraju Annone Di Brianza, Italija.

 10. HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD

  Kitajska

  HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno