• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vozila za odvoz smeti

Rezultati za

Vozila za odvoz smeti - Uvoz izvoz

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia is a leading company in Europe for waste collection equipment design, manufacturing and marketing. It internationally highlights the history and ideas of an Italian company. Fratelli Mazzocchia, besides its wide range of products, also offers specific services in line with the company's strategy of putting the clients under the spotlight. Fratelli Mazzocchia stands for concreteness, quality, innovation.

 2. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Turčija

  PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah Odstranjevanje onesnaževanja iz okolja - stroji in oprema, garbage compactors, Odstranjevanje onesnaževanja iz okolja - stroji in oprema, telescopic platforms. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Poljska

  ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Predelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, rejects, scrap collection, waste collection bells, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Rąbień, Poljska.

 4. TRANSLIFT

  Nizozemska

  TRANSLIFT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah waste containers, waste collection containers. Sedež podjetja je v kraju Dronten, Nizozemska.

 5. ORAKCI MACHINE

  Turčija

  ORAKCI MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah scrap recovery, platforms, compactors. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Italija

  COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah Vozila, specialna - izdelava in oprema, Vozila, specialna - izdelava in oprema. Sedež podjetja je v kraju Grumo Appula, Italija.

 2. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Turčija

  CNR TRUCK EQUIPMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Združena Kraljevina

  HACKNEY RUBBISH REMOVALS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah waste management. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 4. A3 VERHUUR

  Belgija

  A3 VERHUUR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah sanding machines, brushes. Sedež podjetja je v kraju Staden, Belgija.

 5. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Poljska

  GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Józefów, Poljska.

 1. PB ENVIRONNEMENT

  Francija

  PB ENVIRONNEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Lambesc, Francija.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Slovenija

  EXPRUM D.O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah Prevoz odpadkov, Kontejnerji, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Prevoz odpadkov, Kontejnerji, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Ljubljana, Slovenija.

 1. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Italija

  FARID INDUSTRIE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Upravljanje z industrijskimi odpadki, Vozila za odvoz smeti, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Upravljanje z industrijskimi odpadki, Vozila za odvoz smeti, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, street sweeping machines. Sedež podjetja je v kraju Vinovo, Italija.

 2. PRINCE MOTORS

  Združene Države

  PRINCE MOTORS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Riverside, Združene Države.

 3. GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V.

  Nizozemska

  GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Kante za smeti, zabojniki za odpadke, Vozila za odvoz smeti, Kante za smeti, zabojniki za odpadke, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Leek, Nizozemska.

 4. SETRACO HOLDING S.A.

  Romunija

  SETRACO HOLDING S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijske gradnje - izvajalci. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Zgradbe, montažne in industrijske, Vozila za odvoz smeti, Zgradbe, montažne in industrijske. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 5. BECKER & MAURER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BECKER & MAURER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Veleprodaja, Vozila za odvoz smeti, Veleprodaja. Sedež podjetja je v kraju Zweibrücken, Nemčija.

 6. PREFETTURA DI PALERMO

  Italija

  PREFETTURA DI PALERMO, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Vozila za odvoz smeti, Obdelava in recikliranje odpadkov, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 7. EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM

  Slovaška

  EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Varstvo okolja - storitve, Vozila za odvoz smeti, Varstvo okolja - storitve. Sedež podjetja je v kraju Bernolákovo, Slovaška.

 8. WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH

  Nemčija

  WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Stemwede, Nemčija.

 1. EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL

  Španija

  EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Cabrils, Španija.

 2. REICHL-SCHROTT GMBH

  Avstrija

  REICHL-SCHROTT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah Kante za smeti, zabojniki za odpadke, Kante za smeti, zabojniki za odpadke. Sedež podjetja je v kraju Stras, Avstrija.

 3. F.H. UMWELTTECHNIK GMBH

  Nemčija

  F.H. UMWELTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 4. MEPROZET KOSCIAN S.A.

  Poljska

  MEPROZET KOSCIAN S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Koscian, Poljska.

 5. M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG

  Nemčija

  M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Goldbach, Nemčija.

 6. ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Nemčija

  ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 7. SALEUR S A RECYCLAGE

  Francija

  SALEUR S A RECYCLAGE, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Chaumont, Francija.

 8. WHEEL BIN SERVICES LIMITED

  Irska

  WHEEL BIN SERVICES LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Dundalk, Irska.

 9. ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH

  Nemčija

  ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Wanzleben, Nemčija.

 10. GRINO TRANS SA

  Španija

  GRINO TRANS SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Vozila za odvoz smeti, Vozila za odvoz smeti. Sedež podjetja je v kraju Lleida, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno