• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrezovanje navojev - orodni stroji

Rezultati za

Vrezovanje navojev - orodni stroji - Uvoz izvoz

 1. DORMER PRAMET ZN DER SANDVIK TOOLING DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DORMER PRAMET ZN DER SANDVIK TOOLING DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Erlangen, Nemčija.

 2. DC SWISS SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  DC SWISS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Orodja za rezanje navojev, Industrijska orodja, Orodja za rezanje navojev, Industrijska orodja. Sedež podjetja je v kraju Rho, Italija.

 3. LUBERO GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LUBERO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 4. PEE-WEE® KALTWALZ UND ROHRBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PEE-WEE® KALTWALZ UND ROHRBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Thread production machines, other, Screw manufacturing tools (thread rolling tools), Profile rolling machines, Thread rolling machines, Spline rolling machines, Planetary thread rolling machines, Cold forming machines, Threading tools, Gear cutting tools. Sedež podjetja je v kraju Diez, Nemčija.

 5. REBELL TOOLS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  REBELL TOOLS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Mühlheim, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KHAMA-TECH SRL

  Italija

  KHAMA-TECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Susegana, Italija.

 2. EZ-TOOLS GMBH

  Nemčija

  EZ-TOOLS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Vierkirchen, Nemčija.

 3. METZ WERKZEUGE

  Nemčija

  METZ WERKZEUGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Zell, Nemčija.

 4. FANUC BENELUX

  Belgija

  FANUC BENELUX, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Roboti, industrijski. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Automatisering. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 5. CERGIL INDUSTRY S.R.L.

  Italija

  CERGIL INDUSTRY S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah filleting machines, threading machine combs. Sedež podjetja je v kraju Cura Carpignano, Italija.

 1. FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Ročna orodja - brez motorja, tightening tools, metal punching, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Reinbek, Nemčija.

 2. MGF SRL

  Italija

  MGF SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, hydraulic tools, microwatering system, Pršilne naprave, kmetijske, nebulizers. Sedež podjetja je v kraju Mezzani, Italija.

 1. ETABLISSEMENTS JOLIVET ET COMPAGNIE SAS

  Francija

  ETABLISSEMENTS JOLIVET ET COMPAGNIE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Precision undercutting, Bar turning steel and metals, filleting, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju La Séauve-Sur-Semène, Francija.

 2. AMEBA 101

  Španija

  AMEBA 101, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Arganda, Španija.

 3. RIDGID ITALIA SRL

  Italija

  RIDGID ITALIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Rozzano, Italija.

 4. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Nemčija

  FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski diamanti. Deluje tudi v panogah Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Prenosna motorna orodja za obdelavo kovin, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Prenosna motorna orodja za obdelavo kovin, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Fürstenfeldbruck, Nemčija.

 5. SOCOFIN MACHINERY OY

  Finska

  SOCOFIN MACHINERY OY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah plasma cut machines, steel wire processing. Sedež podjetja je v kraju Helsinki, Finska.

 6. PETER EVANS

  Združena Kraljevina

  PETER EVANS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezkanje - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izvrtavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izvrtavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Erith, Združena Kraljevina.

 7. ESGEN GMBH / MARK-LINE®

  Nemčija

  ESGEN GMBH / MARK-LINE®, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja. Deluje tudi v panogah Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Povrtala, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Hemer, Nemčija.

 8. KIZEM GROUP

  Kitajska

  KIZEM GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah pipe benders, pipe bending machines. Sedež podjetja je v kraju Jiangsu, Kitajska.

 1. SC METAL PRODUCTION SRL

  Romunija

  SC METAL PRODUCTION SRL, ki deluje v panogi Izvrtavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezkanje - orodni stroji, Naravnavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Naravnavanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Curtea De Arges, Romunija.

 2. KIM UNION INDUSTRIAL CO., LTD.

  Tajvan

  KIM UNION INDUSTRIAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah rolling machines for metal threads. Sedež podjetja je v kraju Taichung, Tajvan.

 3. SHENYANG HYCUT NC TECH. CO., LTD

  Kitajska

  SHENYANG HYCUT NC TECH. CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Shenyang, Kitajska.

 4. GAMOR, S.L.

  Španija

  GAMOR, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Asteasu, Španija.

 5. PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI

  Poljska

  PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Ročna orodja - brez motorja, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Ročna orodja - brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Swidwin, Poljska.

 6. HIEBER & MAIER GMBH

  Nemčija

  HIEBER & MAIER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Bretzfeld, Nemčija.

 7. AMADA UNITED KINGDOM LIMITED

  Združena Kraljevina

  AMADA UNITED KINGDOM LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Kidderminster, Združena Kraljevina.

 8. TECNOSPIRO SA

  Španija

  TECNOSPIRO SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Sant Joan De Vilatorrada, Španija.

 9. MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE

  Nemčija

  MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Taufkirchen, Nemčija.

 10. GOIZPER INDEXERS

  Španija

  GOIZPER INDEXERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Antzuola, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno