• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtalne ploščadi za nafto

Rezultati za

Vrtalne ploščadi za nafto - Uvoz izvoz

 1. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Portugalska

  PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Deluje tudi v panogah petroleum extraction consulting, oil probes, oil platforms. Sedež podjetja je v kraju Guarda, Portugalska.

 2. BIOSULQUIMICA IND.E COM.

  Brazilija

  BIOSULQUIMICA IND.E COM., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Rio De Janeiro, Brazilija.

 3. LIJIN HONGSHENG OIL CO,.LTD

  Kitajska

  LIJIN HONGSHENG OIL CO,.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Dongying City, Kitajska.

 4. SALTEL INDUSTRIES

  Francija

  SALTEL INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Bruz, Francija.

 5. HUBEI SLETPETRO TECHNOLOGY CO., LTD.

  Združene Države

  HUBEI SLETPETRO TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Jingzhou, Združene Države.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NOLY LIMITED

  Kitajska

  NOLY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Sichuan, Kitajska.

 2. VESTBASE AS

  Norveška

  VESTBASE AS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalne ploščadi za nafto, Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Kristiansund N, Norveška.

 3. VALTOR OFFSHORE A/S

  Danska

  VALTOR OFFSHORE A/S, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalne ploščadi za nafto, Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Esbjerg N, Danska.

 4. RISBRIDGER LTD

  Združena Kraljevina

  RISBRIDGER LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Vrtalne ploščadi za nafto, Ročna obrt, Vrtalne ploščadi za nafto, Ročna obrt. Sedež podjetja je v kraju Redhill, Združena Kraljevina.

 5. SHANXI WEIGAO PETROLEUM DRILLING TOOLS CO., LTD

  Kitajska

  SHANXI WEIGAO PETROLEUM DRILLING TOOLS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Taiyuan, Kitajska.

 1. SENIM HOLDING

  Kazahstan

  SENIM HOLDING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtalne ploščadi za nafto. Sedež podjetja je v kraju Astana, Kazahstan.

 2. OSIRIS

  Francija

 1. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Švica

 2. AVICOMP SERVICES AG

  Švica

 3. TOTAL E&P NORGE AS

  Norveška

 4. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Združena Kraljevina

 5. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Norveška