• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtalni stolpi

Rezultati za

Vrtalni stolpi - Uvoz izvoz

 1. GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG

  Avstrija

  Verified by europages badge

  GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Schwanberg, Avstrija.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Turčija

  ACAR KARDEŞLER SONDAJ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalni stolpi, Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. BEMTAS KULE VINC

  Turčija

  BEMTAS KULE VINC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. UZMANLAR PLATFORM

  Turčija

  UZMANLAR PLATFORM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah lifting platform. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. MARBEYAZ

  Turčija

  MARBEYAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, tower cranes, Hidroelektrarne, construction of hydroelectric power plants. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COŞKUN VINÇ KIRALAMA

  Turčija

  COŞKUN VINÇ KIRALAMA, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah Žerjavi, premični, mobile crane rental, Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CANBEY VINÇ KIRALAMA

  Turčija

  CANBEY VINÇ KIRALAMA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah mobile crane rental. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. RAYDEM%VINÇMAKSAN

  Turčija

  RAYDEM%VINÇMAKSAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. ILHANLAR VINC KIRALAMA

  Turčija

  ILHANLAR VINC KIRALAMA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalni stolpi, Žerjavi, mostni, Vrtalni stolpi, Žerjavi, mostni. Sedež podjetja je v kraju Istanbul/tuzla, Turčija.

 1. SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG

  Turčija

  SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah crane trucks for building, cranes for vehicles. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL

  Turčija

  CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. JOSEPH PARIS

  Francija

  JOSEPH PARIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Vrtalni stolpi, Gradnja industrijskih objektov, Vrtalni stolpi, cranes, overhead travelling crane. Sedež podjetja je v kraju Nantes, Francija.

 2. ANTEPLİ VİNÇ

  Turčija

  ANTEPLİ VİNÇ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah Skladiščna vozila, Skladiščna vozila, transport. Sedež podjetja je v kraju İzmir, Turčija.

 3. PETRIND S.R.L.

  Italija

  PETRIND S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni Teatino, Italija.

 4. TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turčija

  TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah dual arm cranes, winch. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. GEOMARC S.R.L.

  Italija

  GEOMARC S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Monza, Italija.

 6. MORI S.R.L.

  Italija

  MORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Campofilone, Italija.

 7. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italija

  SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Pescara, Italija.

 8. VARIS VINC

  Turčija

  VARIS VINC, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. RIGSERV LTD

  Združena Kraljevina

  RIGSERV LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Vrtalni stolpi, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 2. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italija

  CO.ME.TRI.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Adria, Italija.

 3. TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L.

  Italija

  TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L., ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Paduli, Italija.

 4. DRILL SERVICE S.R.L.

  Italija

  DRILL SERVICE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Mosciano Sant'angelo, Italija.

 5. RAGOT CLAUDE

  Francija

  RAGOT CLAUDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Menjalniki, za vozila. Deluje tudi v panogah Vrtalni stolpi, Zavore, za vozila, Vrtalni stolpi, Zavore, za vozila. Sedež podjetja je v kraju Arnas, Francija.

 6. C.F. NIELSEN A/S

  Danska

  C.F. NIELSEN A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalni stolpi, Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Baelum, Danska.

 7. DRILLMEC S.P.A.

  Italija

  DRILLMEC S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Podenzano, Italija.

 8. BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalni stolpi, Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. ADRIATECH S.R.L.

  Italija

  ADRIATECH S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Pescara, Italija.

 10. NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O

  Poljska

  NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oskrba ladij. Deluje tudi v panogah Vrtalni stolpi, Ladijski konstruktorji, Vrtalni stolpi, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Gdansk, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno