• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtanje in žaganje armiranega betona

Rezultati za

Vrtanje in žaganje armiranega betona - Uvoz izvoz

 1. MESSKOM VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MESSKOM VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Mauern, Nemčija.

 2. GEOTECHNISCHES BÜRO DR. STEFAN WEIGAND

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GEOTECHNISCHES BÜRO DR. STEFAN WEIGAND, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Würzburg, Nemčija.

 3. WINFRIED FELL

  Nemčija

  WINFRIED FELL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Losheim, Nemčija.

 4. CIĘCIE W BETONIE WIERCENIE W BETONIE WALENTYŃSKI PIOTR

  Poljska

  CIĘCIE W BETONIE WIERCENIE W BETONIE WALENTYŃSKI PIOTR, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Toruń, Poljska.

 5. PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN

  Belgija

  PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah Betonski objekti, Betonski objekti, abrasive and polishing products. Sedež podjetja je v kraju Keiem, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KRIS LANGERS

  Belgija

  KRIS LANGERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, chemical anchorage agents, demolitions. Sedež podjetja je v kraju Maaseik, Belgija.

 2. STUBBE WADDINXVEEN

  Nizozemska

  STUBBE WADDINXVEEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski objekti. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, saws for concrete and asphalt, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, Vrtanje in žaganje armiranega betona, precision milling. Sedež podjetja je v kraju Zevenhuizen, Nizozemska.

 3. ALGEMENE BOOR- EN ZAAGWERKEN MERTENS

  Belgija

  ALGEMENE BOOR- EN ZAAGWERKEN MERTENS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Manufacturing of tools for the building industry, Diamond drill bits, diamond tools. Sedež podjetja je v kraju Hamont-Achel, Belgija.

 4. TOMI-DIAM

  Poljska

  TOMI-DIAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Bielsko-Biała, Poljska.

 5. BETONBORINGEN BENELUX

  Belgija

  BETONBORINGEN BENELUX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, anchorages, bush-hammering, demolitions. Sedež podjetja je v kraju Stabroek, Belgija.

 1. R.V.L.

  Belgija

  R.V.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah Rušitve - izvajalci, Rušitve - izvajalci, diamond blades, building demolitions, drilling in rock. Sedež podjetja je v kraju Soignies, Belgija.

 2. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgija

  AANNEMINGEN A.B.W., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, road works, Sanitation. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 1. PRECISION CUTTING LTD

  Združena Kraljevina

  PRECISION CUTTING LTD, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Cross In Hand, Združena Kraljevina.

 2. SENFT GMBH

  Nemčija

  SENFT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Grünwald, Nemčija.

 3. GEOGROUP KONRAD WANIK

  Poljska

  GEOGROUP KONRAD WANIK, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Katowice, Poljska.

 4. AMG

  Belgija

  AMG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, demolitions, openwork, demolitions. Sedež podjetja je v kraju St-Gillis-Waas, Belgija.

 5. BOGAERTS ELECTRO

  Belgija

  BOGAERTS ELECTRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, ELEKTRIČNE NAPELJAVE, Vrtanje in žaganje armiranega betona, ELEKTRIČNE NAPELJAVE, domotics, garden lighting. Sedež podjetja je v kraju Schriek, Belgija.

 6. JULI-SPEC S.C.

  Poljska

  JULI-SPEC S.C., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah Betonski izdelki in konglomerati, Beton - industrijski stroji in oprema, armed injection stitching, Betonski izdelki in konglomerati, Beton - industrijski stroji in oprema, electrical systems. Sedež podjetja je v kraju Opole, Poljska.

 7. MAIER BETONSCHNEIDETECHNIK GMBH

  Avstrija

  MAIER BETONSCHNEIDETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stiskalnice, hidravlične. Deluje tudi v panogah Protiatomska zaklonišča- gradnja, Rušitve - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Izkop zemljišča - dela, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Rušitve - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Izkop zemljišča - dela. Sedež podjetja je v kraju St. Leonhard Am Forst, Avstrija.

 8. FORALUX

  Luksemburg

  FORALUX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beton - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, Vrtanje in žaganje armiranega betona, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Kehlen, Luksemburg.

 1. ATRON

  Poljska

  ATRON, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 2. BEZIB

  Belgija

  BEZIB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, well drilling for the building trade, saws for concrete and asphalt, cutting and drilling concrete and reinforced concrete. Sedež podjetja je v kraju Geluwe, Belgija.

 3. COOLS

  Belgija

  COOLS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, saws for concrete and asphalt, building grade seals. Sedež podjetja je v kraju Lommel, Belgija.

 4. SOCIÉTÉ FORSCIEDROME

  Francija

  SOCIÉTÉ FORSCIEDROME, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah reinforced concrete cutting, demolition of concrete structures. Sedež podjetja je v kraju Montelimar, Francija.

 5. DIAMANTBOHR GMBH

  Nemčija

  DIAMANTBOHR GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Steinen, Nemčija.

 6. INGO HACKSTEIN

  Nemčija

  INGO HACKSTEIN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Jüchen, Nemčija.

 7. CLEMENS GÜRTLER BETON-, BOHR- UND SÄGESERVICE GMBH

  Nemčija

  CLEMENS GÜRTLER BETON-, BOHR- UND SÄGESERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Bornheim, Nemčija.

 8. BETON- BOHR- UND SÄGESERVICE CHRISTOPH HAAS

  Nemčija

  BETON- BOHR- UND SÄGESERVICE CHRISTOPH HAAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Bingen, Nemčija.

 9. BETONBOHR KRASEMANN GMBH

  Nemčija

  BETONBOHR KRASEMANN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Rhede, Nemčija.

 10. DIAMANT BETON-BOHREN BETON-SÄGEN SCHNAPKE UND SÖHNE GMBH

  Nemčija

  DIAMANT BETON-BOHREN BETON-SÄGEN SCHNAPKE UND SÖHNE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Konstrukcijska dela, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Konstrukcijska dela, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Cottbus, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno