• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtanje in žaganje armiranega betona

Rezultati za

Vrtanje in žaganje armiranega betona - Uvoz izvoz

 1. MESSKOM VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MESSKOM VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Mauern, Nemčija.

 2. GEOTECHNISCHES BÜRO DR. STEFAN WEIGAND

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GEOTECHNISCHES BÜRO DR. STEFAN WEIGAND, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Würzburg, Nemčija.

 3. WINFRIED FELL

  Nemčija

  WINFRIED FELL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Losheim, Nemčija.

 4. JULI-SPEC S.C.

  Poljska

  JULI-SPEC S.C., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah Betonski izdelki in konglomerati, Beton - industrijski stroji in oprema, armed injection stitching, Betonski izdelki in konglomerati, Beton - industrijski stroji in oprema, electrical systems. Sedež podjetja je v kraju Opole, Poljska.

 5. BEZIB

  Belgija

  BEZIB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, well drilling for the building trade, saws for concrete and asphalt, cutting and drilling concrete and reinforced concrete. Sedež podjetja je v kraju Geluwe, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COOLS

  Belgija

  COOLS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, saws for concrete and asphalt, building grade seals. Sedež podjetja je v kraju Lommel, Belgija.

 2. R.V.L.

  Belgija

  R.V.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah Rušitve - izvajalci, Rušitve - izvajalci, diamond blades, building demolitions, drilling in rock. Sedež podjetja je v kraju Soignies, Belgija.

 3. FORALUX

  Luksemburg

  FORALUX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beton - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, Vrtanje in žaganje armiranega betona, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Kehlen, Luksemburg.

 4. AMG

  Belgija

  AMG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, demolitions, openwork, demolitions. Sedež podjetja je v kraju St-Gillis-Waas, Belgija.

 5. GEOGROUP KONRAD WANIK

  Poljska

  GEOGROUP KONRAD WANIK, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Katowice, Poljska.

 1. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgija

  AANNEMINGEN A.B.W., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, road works, Sanitation. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 2. BETONBORINGEN BENELUX

  Belgija

  BETONBORINGEN BENELUX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, anchorages, bush-hammering, demolitions. Sedež podjetja je v kraju Stabroek, Belgija.

 1. MAIER BETONSCHNEIDETECHNIK GMBH

  Avstrija

  MAIER BETONSCHNEIDETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stiskalnice, hidravlične. Deluje tudi v panogah Protiatomska zaklonišča- gradnja, Rušitve - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Izkop zemljišča - dela, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Rušitve - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Izkop zemljišča - dela. Sedež podjetja je v kraju St. Leonhard Am Forst, Avstrija.

 2. ATRON

  Poljska

  ATRON, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 3. ALGEMENE BOOR- EN ZAAGWERKEN MERTENS

  Belgija

  ALGEMENE BOOR- EN ZAAGWERKEN MERTENS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Manufacturing of tools for the building industry, Diamond drill bits, diamond tools. Sedež podjetja je v kraju Hamont-Achel, Belgija.

 4. SENFT GMBH

  Nemčija

  SENFT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Grünwald, Nemčija.

 5. PRECISION CUTTING LTD

  Združena Kraljevina

  PRECISION CUTTING LTD, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Cross In Hand, Združena Kraljevina.

 6. PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN

  Belgija

  PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah Betonski objekti, Betonski objekti, abrasive and polishing products. Sedež podjetja je v kraju Keiem, Belgija.

 7. STUBBE WADDINXVEEN

  Nizozemska

  STUBBE WADDINXVEEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski objekti. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, saws for concrete and asphalt, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, Vrtanje in žaganje armiranega betona, precision milling. Sedež podjetja je v kraju Zevenhuizen, Nizozemska.

 8. BOGAERTS ELECTRO

  Belgija

  BOGAERTS ELECTRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, ELEKTRIČNE NAPELJAVE, Vrtanje in žaganje armiranega betona, ELEKTRIČNE NAPELJAVE, domotics, garden lighting. Sedež podjetja je v kraju Schriek, Belgija.

 1. TOMI-DIAM

  Poljska

  TOMI-DIAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Bielsko-Biała, Poljska.

 2. KRIS LANGERS

  Belgija

  KRIS LANGERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Vrtanje in žaganje armiranega betona, chemical anchorage agents, demolitions. Sedež podjetja je v kraju Maaseik, Belgija.

 3. CIĘCIE W BETONIE WIERCENIE W BETONIE WALENTYŃSKI PIOTR

  Poljska

  CIĘCIE W BETONIE WIERCENIE W BETONIE WALENTYŃSKI PIOTR, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Toruń, Poljska.

 4. BBT BETONBOHR- UND SÄGETECHNIK GMBH

  Nemčija

  BBT BETONBOHR- UND SÄGETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. KAROTÇU BETON DELME VE KESME

  Turčija

  KAROTÇU BETON DELME VE KESME, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. BETON DELME KESME ILAYDA INSAAT

  Turčija

  BETON DELME KESME ILAYDA INSAAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Deluje tudi v panogah cutting and drilling concrete and reinforced concrete, destruction of civil and industrial buildings. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 7. SCHIFF & SÖHNE BETONBOHR- UND BETONSÄGE GMBH

  Nemčija

  SCHIFF & SÖHNE BETONBOHR- UND BETONSÄGE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Gundersweiler, Nemčija.

 8. KAM GROUP UK LTD

  Združena Kraljevina

  KAM GROUP UK LTD, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanje in žaganje armiranega betona. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 9. DESSOY BETON- BOHR- UND SÄGETECHNIK GMBH

  Nemčija

  DESSOY BETON- BOHR- UND SÄGETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zidarska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Bingen, Nemčija.

 10. UWE STAHMER

  Nemčija

  UWE STAHMER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Konstrukcijska dela, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Konstrukcijska dela, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Bokel, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno