• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz

Rezultati za

Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz - Uvoz izvoz

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazilija

  Verified by europages badge

  Greetings! We are the MAZETTO COMPANY; a fast-growing import and export company focused on exporting Brazilian agricultural products. We work to transform foreign trade, make negotiations around the world, and solve the bureaucracy of buying and selling in foreign trade, bringing the best products and conditions to you. In a globalized world, our mission is to provide competence, transparency, and loyalty. Therefore, we are always providing extreme quality products and excellent international relations. Locations: MAZETTO COMPANY has its offices strategically located in São Paulo and Lisbon. Products: We work mainly with importing and exporting Brazilian coffee, carrots, tomatoes, potatoes, corn, soy, Brazilian beef, and chicken. Visit our website and contact our team!

 2. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenija

  Verified by europages badge

  TRSNICA VRHPOLJE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz, Drevesnice in gozdarstvo, grafting work, wine grapes, grafts, grafted vine shoots, vine cuttings, vines, Vine plants. Sedež podjetja je v kraju Vipava, Slovenija.

 3. PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL

  Nizozemska

  PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah industrial weighing tools, pruning systems. Sedež podjetja je v kraju Bleiswijk, Nizozemska.

 4. MARTJIM FRESH PRODUCE

  Francija

  MARTJIM FRESH PRODUCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Etampes, Francija.

 5. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Španija

  COSTIÑA ORGÁNICA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, bark for mulch, Materiali za gojenje v lončkih, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gojenje v vodi - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju O Pino (a Coruña), Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TRUFAZERO

  Španija

  TRUFAZERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah truffles, cheese with truffle. Sedež podjetja je v kraju Cifuentes-Guadalajara, Španija.

 2. GALEYA

  Belorusija

  GALEYA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah horticultural lighting systems. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 3. HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L.

  Španija

  HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Sanchonuño, Španija.

 4. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

  Nizozemska

  SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah fences. Sedež podjetja je v kraju Eindhoven, Nizozemska.

 5. ADOMEX

  Nizozemska

  ADOMEX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah christmas articles, articles for florists. Sedež podjetja je v kraju Uithoorn, Nizozemska.

 1. GRUPPO MADDALO

  Italija

  GRUPPO MADDALO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah rocket salad. Sedež podjetja je v kraju Bellizzi, Italija.

 2. FOUR SEASONS QUALITY

  Nizozemska

  FOUR SEASONS QUALITY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju De Kwakel, Nizozemska.

 1. BYLINY-SWIERK

  Poljska

  BYLINY-SWIERK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Rastline, Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Cvetje, Rastline, Parki in vrtovi - svetovalni uradi, horticultural plants, Cvetje. Sedež podjetja je v kraju Dobromierz, Poljska.

 2. O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE

  Ukraijna

  O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah products for animal health and beauty, animal food meals. Sedež podjetja je v kraju Vinnitsa, Ukraijna.

 3. ARCTIC TUNNEL

  Norveška

  ARCTIC TUNNEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah tunnel construction. Sedež podjetja je v kraju Vangsnes, Norveška.

 4. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litva

  SEKLOS AGRICULTURAL JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Vrtno orodje, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Gojene sadike, čebulice in semena, Vrtno orodje, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 5. ELAMGREEN EXPORT & IMPORT INDIA PRIVATE LTD

  Indija

  ELAMGREEN EXPORT & IMPORT INDIA PRIVATE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Pollachi, Indija.

 6. AGRIDEMUR MARKETING S.L.

  Španija

  AGRIDEMUR MARKETING S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah spinach, Import/export of perishable goods, salads. Sedež podjetja je v kraju Torre Pacheco, Španija.

 7. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

  Italija

  DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah citrus treatment, fruit export, wholesale of fruit, traditional product. Sedež podjetja je v kraju Melicucco, Italija.

 8. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

  Portugalska

  AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Poljedelska proizvodnja, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz, Fruit and vegetable trade, Poljedelska proizvodnja, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Riachos, Torres Novas, Portugalska.

 1. LECHUGAS

  Španija

  LECHUGAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah lettuce. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 2. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Grčija

  KAKOGIANNAKIS NURSERIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah ornamental plants, citrus trees, olive trees, landscape architecture. Sedež podjetja je v kraju Rethimno, Grčija.

 3. PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY

  Turčija

  PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Arnavutkoy, Turčija.

 4. TRADEVEGETAUX

  Švica

  TRADEVEGETAUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah outdoor ornamental plants, hedging, trees. Sedež podjetja je v kraju Martigny, Švica.

 5. GROSHOP SARL

  Švica

  GROSHOP SARL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Moudon, Švica.

 6. GARDEN CLUB

  Ukraijna

  GARDEN CLUB, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Rivne, Ukraijna.

 7. HAGEBUTIKKEN AS

  Norveška

  HAGEBUTIKKEN AS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah garden accessories. Sedež podjetja je v kraju Vangsnes, Norveška.

 8. GRAND WAYS

  Kazahstan

  GRAND WAYS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Shymkent, Kazahstan.

 9. S.E.P.O. SPA

  Italija

  S.E.P.O. SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz, Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz, fruit export, fresh vegetables, Fresh fruits and vegetables. Sedež podjetja je v kraju Revello, Italija.

 10. HORTIBALANEGRA

  Španija

  HORTIBALANEGRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Almeria, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.240 Podjetja