• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtnarstvo in gozdarstvo

Rezultati za

Vrtnarstvo in gozdarstvo - Uvoz izvoz

 1. GROWGROUP IFS B.V.

  Nizozemska

  GROWGROUP IFS B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Barendecht, Nizozemska.

 2. T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK

  Nizozemska

  T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Ruinerwold, Nizozemska.

 3. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgija

  BOOMKWEKERIJ WILLAERT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, garden ornaments, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 4. ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A

  Portugalska

  ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Pedrógão Grande, Portugalska.

 5. BRAEKEN EDDY

  Belgija

  BRAEKEN EDDY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema. Sedež podjetja je v kraju Overpelt, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FLORALIS D.O.O.

  Hrvaška

  FLORALIS D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Dubrava, Hrvaška.

 2. DE PLANTENMEESTER

  Nizozemska

  DE PLANTENMEESTER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Hengelo, Nizozemska.

 3. GINKEL GROEP

  Nizozemska

  GINKEL GROEP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah public space design, design of hanging gardens. Sedež podjetja je v kraju Veenendaal, Nizozemska.

 4. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Italija

  ALMA SEGES SOC. COOP., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo, lettuce, water-melon. Sedež podjetja je v kraju Eboli, Italija.

 5. ONINK TUINEN

  Nizozemska

  ONINK TUINEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah regular garden maintenance, clinker floor coverings. Sedež podjetja je v kraju Zeewolde, Nizozemska.

 1. LOCOVERDE

  Belgija

  LOCOVERDE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Ceste - izvajalci, floor bricks, landscape architecture, Ceste - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Bilzen, Belgija.

 2. GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L.

  Španija

  GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah gardening, forest services and related activities, forest maintenance, forest fire-fighting service. Sedež podjetja je v kraju Hornachuelos, Španija.

 1. CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD

  Združena Kraljevina

  CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah industrial weed killers, tecartherapy and ozone oxygen therapy. Sedež podjetja je v kraju Kirkmuirhill, Združena Kraljevina.

 2. WOBC S.R.O.

  Češka Republika

  WOBC S.R.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah BIOLOŠKA AGRIKULTURA, Vrtnarstvo in gozdarstvo, BIOLOŠKA AGRIKULTURA, Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Praha 4-Braník, Češka Republika.

 3. MUSCHKUNSTGRAS

  Nizozemska

  MUSCHKUNSTGRAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Apeldoorn, Nizozemska.

 4. WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE.

  Poljska

  WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Sosnowiec, Poljska.

 5. MIDLANDS LUBRICANTS LTD

  Združena Kraljevina

  MIDLANDS LUBRICANTS LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah refined industrial greases, Biodegradable lubricants. Sedež podjetja je v kraju Redditch, Združena Kraljevina.

 6. BAUMPFLEGE ZIELINSKI

  Nemčija

  BAUMPFLEGE ZIELINSKI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Rosengarten, Nemčija.

 7. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

  Nizozemska

  PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah clinker floor coverings, garden laying-out, landscape gardening consultancy. Sedež podjetja je v kraju Burgerbrug, Nizozemska.

 8. CARSKO DRVO D.O.O.

  Srbija

  CARSKO DRVO D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Kruševac, Srbija.

 1. ARC EN CIEL PAYSAGE

  Francija

  ARC EN CIEL PAYSAGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah tree felling, creation of parks, gardens and terraces, wooden flower box, fencing. Sedež podjetja je v kraju St Maur Des Fosses, Francija.

 2. ALPHA DELTA MACHINERY

  Združena Kraljevina

  ALPHA DELTA MACHINERY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah log splitters, log splitting machines. Sedež podjetja je v kraju Chapelton, Združena Kraljevina.

 3. MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS

  Turčija

  MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah pots of flowers. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ROYAL FLOWERS

  Ukraijna

  ROYAL FLOWERS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Dnepr, Ukraijna.

 5. MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF

  Nizozemska

  MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah synthetic grass. Sedež podjetja je v kraju Apeldoorn, Nizozemska.

 6. BRONDEL BOOMVERZORGING

  Belgija

  BRONDEL BOOMVERZORGING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah trees. Sedež podjetja je v kraju 's Gravenwezel, Belgija.

 7. ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turčija

  ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju İstanbul, Turčija.

 8. F.LLI OREFICE & VILLANI S.R.L.

  Italija

  F.LLI OREFICE & VILLANI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čiščenje - storitve. Deluje tudi v panogah Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Pagani, Italija.

 9. CARLOBERRA S.R.L.

  Italija

  CARLOBERRA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 10. MASON ORTOFRUTTICOLI DI MASON ROBERTO

  Italija

  MASON ORTOFRUTTICOLI DI MASON ROBERTO, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Sadje, Vrtnarstvo in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Rossano Veneto, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za

Filtri

Rezultati za

Vrtnarstvo in gozdarstvo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

15.427 Podjetja