• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vtiskovanje umetnih mas - stroji

Rezultati za

Vtiskovanje umetnih mas - stroji - Uvoz izvoz

 1. GENERALPLAST SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  GENERALPLAST SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah blowers, moulded parts for the building industry, plants, machinery and equipment for the plastics industry, technical item moulding, plastics - manufacture and forming, plastic moulding for third parties, machinery and equipment for cutting plastics. Sedež podjetja je v kraju Jerago Con Orago, Italija.

 2. STAMPLANET S.R.L.

  Italija

  STAMPLANET S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah brioche moulds, packaging for cosmetics, injection moulding of plastics, mould making and design. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 3. PIOVAN S.P.A.

  Italija

  PIOVAN S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, plastic materials, plastic moulding. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria Di Sala, Italija.

 4. ACG F.LLI MANCA SRL

  Italija

  ACG F.LLI MANCA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah moulding of plastic materials, injection moulding of plastics, design of moulds for plastics. Sedež podjetja je v kraju Cassina De Pecchi, Italija.

 5. C.M.Z. SAS

  Italija

  C.M.Z. SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah plastic moulding, construction of moulds for moulding thermoplastic material. Sedež podjetja je v kraju Nova Milanese, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. XTEK & C SAS

  Italija

  XTEK & C SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplo preoblikovanje plastike -stroji. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje umetnih mas - stroji, thermoforming, brioche moulds, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Automotive. Sedež podjetja je v kraju Castellalto, Italija.

 2. AKRON S.R.L

  Italija

  AKRON S.R.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Grone, Italija.

 3. TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C.

  Italija

  TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah mould making and design, bespoke machining, plastic displays. Sedež podjetja je v kraju Ronco Briantino, Italija.

 4. RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD

  Nemčija

  RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. FP SERVICES SRL

  Italija

  FP SERVICES SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah Avtomatika - naprave in oprema, Avtomatika - naprave in oprema, mechanical hands. Sedež podjetja je v kraju Toscanella Di Dozza, Italija.

 1. MAST S.R.L.

  Italija

  MAST S.R.L., ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Calderara Di Reno, Italija.

 2. AMUT S.P.A.

  Italija

  AMUT S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Novara, Italija.

 1. ISC

  Italija

  ISC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Mariano Comense, Italija.

 2. BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C.

  Italija

  BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Volongo, Italija.

 3. STAR AUTOMATION EUROPE S.P.A.

  Italija

  STAR AUTOMATION EUROPE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria Di Sala, Italija.

 4. S.C.M. S.R.L.

  Italija

  S.C.M. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Argenta, Italija.

 5. MODELLPLAST

  Italija

  MODELLPLAST, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Oderzo, Italija.

 6. LB PRAEGE TECHNIK GMBH

  Nemčija

  LB PRAEGE TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ludwigsburg, Nemčija.

 7. ANFOSSI SRL

  Italija

  ANFOSSI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah moulds for plastic materials, injection moulding. Sedež podjetja je v kraju Guarene D'Alba, Italija.

 8. PLASTIC SYSTEMS S.P.A.

  Italija

  PLASTIC SYSTEMS S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Borgoricco, Italija.

 1. TASSO S.R.L.

  Italija

  TASSO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Atessa, Italija.

 2. BD PLAST FILTERING SYSTEM S.R.L.

  Italija

  BD PLAST FILTERING SYSTEM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Bondeno, Italija.

 3. FARE' S.P.A.

  Italija

  FARE' S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Fagnano Olona, Italija.

 4. TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L.

  Italija

  TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L., ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Carate Brianza, Italija.

 5. PTH GROUP S.R.L.

  Italija

  PTH GROUP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Castiglione Olona, Italija.

 6. C.M.G. S.R.L.

  Italija

  C.M.G. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Olgiate Olona, Italija.

 7. TECNOVA S.R.L.

  Italija

  TECNOVA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Oleggio, Italija.

 8. MAKLAUS S.R.L.

  Italija

  MAKLAUS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Arona, Italija.

 9. RANCO SRL

  Italija

  RANCO SRL, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Sedež podjetja je v kraju Ancona (An), Italija.

 10. OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L.

  Italija

  OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Vtiskovanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Busto Arsizio, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno