• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vulkanizacija - stroji in oprema

Rezultati za

Vulkanizacija - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. ERO JOINT .TANALS

  Francija

  Verified by europages badge

  Tanals undertaken Alsatian revolutionizes the process of realization of a dismountable mechanical junction for the toothed belts polyurethane and the bands transporteuses. ERO Joint® used in breakdown service or in a durable way, makes it possible to replace your belts very quickly. This kind of junction is realizable in any toothed belt of step equal to or higher than 8mm. Our research service and Development have all the means of calculation and d' test to dimension your transmissions or to develop the products adapted to your application.

 2. HEMOGUM

  Srbija

  Verified by europages badge

  HEMOGUM, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gumijevi izdelki. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - izdelki iz gume in umetnih mas, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Vulkanizacija - stroji in oprema, Guma - izdelki za gradbeništvo, Guma - tehnični izdelki za industrijo, Gummitätningar, Uvoz - izvoz - izdelki iz gume in umetnih mas, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Čačak, Srbija.

 3. GERLACH MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  GERLACH MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah microwave systems, working rubber, machines and equipment for hardening rubber. Sedež podjetja je v kraju Nettetal, Nemčija.

 4. SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş

  Turčija

  SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. NORKA GT D.O.O.

  Slovenija

  NORKA GT D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Guma - izdelki za motorna vozila in transportno dejavnost, rubber gaskets, Rubber - pipes, tubes and hoses, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Guma - izdelki za motorna vozila in transportno dejavnost. Sedež podjetja je v kraju Lenart, Slovenija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Nettetal, Nemčija.

 2. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Francija

  MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah Vulkanizacija - stroji in oprema, Tekoči trakovi, straps, Vulkanizacija - stroji in oprema, Tekoči trakovi. Sedež podjetja je v kraju Saint-Chamond, Francija.

 3. NILOS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  NILOS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elastike. Deluje tudi v panogah Vulkanizacija - stroji in oprema, mechanical engineering, Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hilden, Nemčija.

 4. KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Fridingen, Nemčija.

 5. VULCAX

  Španija

  VULCAX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah rubber connectors, rubber coupling, absorbents for rubber. Sedež podjetja je v kraju Bilbao, Španija.

 1. LIGERTEX

  Francija

  LIGERTEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Guma in derivati, Lateks, moulding, Guma in derivati, Lateks. Sedež podjetja je v kraju Mazeyrat D'allier, Francija.

 2. RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH

  Poljska

  RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah tapes, coilers. Sedež podjetja je v kraju Przeworsk, Poljska.

 1. HANGZHOU BOOM SPECIAL RUBBER CO., LTD.

  Kitajska

  HANGZHOU BOOM SPECIAL RUBBER CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah hard rubber, small plastic precision parts. Sedež podjetja je v kraju Hangzhou., Kitajska.

 2. ATOS BESANA S.P.A.

  Italija

  ATOS BESANA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah silicone rubber. Sedež podjetja je v kraju Cesano Boscone, Italija.

 3. DEGUMA-SCHÜTZ GMBH

  Nemčija

  DEGUMA-SCHÜTZ GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Used rubber industry machinery. Sedež podjetja je v kraju Geisa, Nemčija.

 4. TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah leather and hide stamping machines for leather goods. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. QINGDAO XIANGJIE RUBBER MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  QINGDAO XIANGJIE RUBBER MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah rubber moulding, hydraulic presses for forming metals. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 6. UVSMT

  Južna Koreja

  UVSMT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gyeonggi-do, Južna Koreja.

 7. QINGDAO SHUN CHEONG MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  QINGDAO SHUN CHEONG MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah moulded rubber products. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 8. COLMEC S.P.A.

  Italija

  COLMEC S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Vulkanizacija - stroji in oprema, Oblikovanje gume - stroji, Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Busto Arsizio, Italija.

 1. CAMOPLAST SOLIDEAL

  Kitajska

  CAMOPLAST SOLIDEAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 2. HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Vulkanizacija - stroji in oprema, Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hünfeld, Nemčija.

 3. RODWELL BROTHERS COMPANY PLC

  Kanada

  RODWELL BROTHERS COMPANY PLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah speciality buying and selling, rubber. Sedež podjetja je v kraju Waterloo, Kanada.

 4. LIGHT SPEED GROUP ROMANIA

  Romunija

  LIGHT SPEED GROUP ROMANIA, ki deluje v panogi Odri in lestve. Deluje tudi v panogah Vulkanizacija - stroji in oprema, Rezkala in svedri, Vulkanizacija - stroji in oprema, Rezkala in svedri. Sedež podjetja je v kraju Oradea, Romunija.

 5. ABDULWAHHAB FOR TYRE RECYCLING.EST

  Egipt

  ABDULWAHHAB FOR TYRE RECYCLING.EST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju New Salhia City,sharqia, Egipt.

 6. CONCEPTO LABELS SRL

  Argentina

  CONCEPTO LABELS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju San Martin, Argentina.

 7. SHANGHAI KAIJU INDUSTRY&TRADE CO.,LTD

  Kitajska

  SHANGHAI KAIJU INDUSTRY&TRADE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 8. RECAUCHUTADOS HERCA SA

  Španija

 9. INTEREUROPEAN S.R.L.

  Italija

 10. IAO S.R.L.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno