• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vzdrževanje cest- plaž in smučišč - stroji in oprema

Rezultati za

Vzdrževanje cest- plaž in smučišč - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. BDG

  Italija

  Verified by europages badge

  BDG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Assisi, Italija.

 2. REPRO HANDELS GMBH

  Nemčija

  REPRO HANDELS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Mechernich, Nemčija.

 3. UNIOR TOOLS

  Francija

  UNIOR TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vaux Le Penil, Francija.

 4. I.T.M. SALES AND SERVICES

  Belgija

  I.T.M. SALES AND SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Podjetja za čiščenje, Gradbiščne instalacije in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Podjetja za čiščenje. Sedež podjetja je v kraju Peer, Belgija.

 5. HYDRO-LAND BY VEGELANDE

  Francija

  HYDRO-LAND BY VEGELANDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Meyzieu, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Nemčija

  COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Gaimersheim, Nemčija.

 2. JOFO FRANCE

  Francija

  JOFO FRANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Villepinte, Francija.

 3. WOLF ZONDERVAN

  Belgija

  WOLF ZONDERVAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 4. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  Belgija

  VANHOUTTE INDUSTRIAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje plaž - stroji in oprema, Industrijski čistilni stroji in oprema, Stroji za čiščenje preprog, Vzdrževanje plaž - stroji in oprema, Industrijski čistilni stroji in oprema, Stroji za čiščenje preprog, motorised spacers. Sedež podjetja je v kraju Pittem, Belgija.

 5. MBI FRANCE

  Francija

  MBI FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lespinasse, Francija.

 1. COV

  Belgija

  COV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje cest. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, highway maintenance, snowplough shovels. Sedež podjetja je v kraju Erpe-Mere, Belgija.

 2. JCB BELGIUM

  Belgija

  JCB BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, excavators, Fork lift trucks, collapsible trolleys. Sedež podjetja je v kraju Opglabbeek, Belgija.

 1. ARVEL INDUSTRIES

  Francija

  ARVEL INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila za trosenje soli, Vozila za trosenje soli, stems for farming machinery, sand blasters, Vägsalt. Sedež podjetja je v kraju Coudes, Francija.

 2. ABUJARDAR

  Španija

  ABUJARDAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah Obdelava marmorja - stroji, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, bush-hammering machines, bush-hammering. Sedež podjetja je v kraju Borriol, Španija.

 3. HYDRO-NICO AG

  Švica

  HYDRO-NICO AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Visp, Švica.

 4. RALF GWINNER ( GWINNER BAU)

  Nemčija

  RALF GWINNER ( GWINNER BAU), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Mainhardt, Nemčija.

 5. REINHARD MÜLLER

  Nemčija

  REINHARD MÜLLER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ruhpolding, Nemčija.

 6. BAUTECHNIK SCHUFFENHAUER GMBH

  Nemčija

  BAUTECHNIK SCHUFFENHAUER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Marienberg, Nemčija.

 7. BETON MATERIEL SERVICE

  Francija

  BETON MATERIEL SERVICE, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, industrijske. Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Meyzieu, Francija.

 8. BOELS VERLEIH GMBH

  Nemčija

  BOELS VERLEIH GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Aachen, Nemčija.

 1. SCHMITT BAUMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  SCHMITT BAUMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Horhausen, Nemčija.

 2. NORMA MASCHINEN-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

  Nemčija

  NORMA MASCHINEN-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 3. HKL BAUMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  HKL BAUMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Fockbek, Nemčija.

 4. BELFOR EUROPE GMBH

  Nemčija

  BELFOR EUROPE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 5. GADE & WAGNER AUTOKRANDIENST GMBH

  Nemčija

  GADE & WAGNER AUTOKRANDIENST GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Goldbach, Nemčija.

 6. FN FRIEDRICH NIEMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FN FRIEDRICH NIEMANN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Trollenhagen, Nemčija.

 7. CEP GMBH & CO.KG

  Nemčija

  CEP GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Chemnitz, Nemčija.

 8. RÜHLE MASCHINENPARK GBR

  Nemčija

  RÜHLE MASCHINENPARK GBR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Untermünkheim, Nemčija.

 9. HOLGER POIGNÉE HEBETECHNIK

  Nemčija

  HOLGER POIGNÉE HEBETECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bad Rappenau, Nemčija.

 10. SCHMIDT GMBH & CO. HUB-ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG KG

  Nemčija

  SCHMIDT GMBH & CO. HUB-ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neu-Isenburg, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno