• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vzmeti- žične

Rezultati za

Vzmeti- žične - Uvoz izvoz

 1. DIETZ GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Spring manufacture requires a very high degree of precision in order to meet all the requirements of complex structures while remaining functional. Due to rising demands on quality, we are continuously further developing our materials and products. Their functionality is safeguarded by frequent quality tests. Of course we are happy to provide you with the test results. In manufacturing springs and bent wire parts, we guarantee that our products keep the promises they make. Our objective is to have maximum supply security and for our customers to have the lowest possible level of processing expenses. We pursue this with our database-supported inventory system – in the raw materials warehouse as well as the warehouse for completed components. Thanks to our streamlined structures and processes, we are able to react to your logistical requirements in an especially flexible way.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italija

  Verified by europages badge

  MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti posebne izdelave, Vzmeti, žične, springs to design, torsion springs, Vzmeti, precizijske, s/steel springs, Vzmeti posebne izdelave, precision springs. Sedež podjetja je v kraju Selvazzano Dentro, Italija.

 3. DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

 4. BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Lüdenscheid, Nemčija.

 5. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kabli - dodatki. Deluje tudi v panogah Verige - umetne mase, Verige - dodatki, Vzmeti, žične, Verige - umetne mase, Verige - dodatki, bent wire parts, Stainless wire ropes, Compression springs, Link chains. Sedež podjetja je v kraju Monheim, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PEHA-METALL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PEHA-METALL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Rietberg, Nemčija.

 2. LK MECHANIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LK MECHANIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Heuchelheim, Nemčija.

 3. MOLLIFICIO SO.MI

  Italija

  Verified by europages badge

  MOLLIFICIO SO.MI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Deluje tudi v panogah springs, torsion springs, compression springs, extension springs, springs in strips, springs for agricultural applications, spring manufacturer, micro-springs, wire springs. Sedež podjetja je v kraju Montecarotto, Italija.

 4. DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Waidhofen/ybbs, Avstrija.

 5. CALIFIL

  Francija

  CALIFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Rastri, kovinski, Vzmeti, žične, Rastri, kovinski, compatible shelving for warehouses, Cheese racks, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Rugles, Francija.

 1. HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K.

  Nemčija

  HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Blaustein, Nemčija.

 2. SAM HWA STEEL S.A.

  Luksemburg

  SAM HWA STEEL S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - jekleni. Deluje tudi v panogah Vzmeti, žične, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Bettembourg, Luksemburg.

 1. OY LESJÖFORS AB

  Finska

  OY LESJÖFORS AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah Vzmeti, Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate, compression springs, Vzmeti, Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate. Sedež podjetja je v kraju Åminnefors, Finska.

 2. PRESSIRESSORT

  Francija

  PRESSIRESSORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah Vzmeti, spiralne, Vzmeti, listnate, Vzmeti, diskaste, Vzmeti, žične, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, listnate, Vzmeti, diskaste, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

 3. SEEMANN GESTELLBAU GMBH

  Nemčija

  SEEMANN GESTELLBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Villingen-Schwenningen, Nemčija.

 4. RPK SDAD COOP

  Španija

  RPK SDAD COOP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, žične, Vzmeti, tlačne, Vzmeti, žične, Vzmeti, tlačne, torsion springs. Sedež podjetja je v kraju Vitoria-Gasteiz, Španija.

 5. SPRING GROUP S.R.L.

  Italija

  SPRING GROUP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, žične, Vzmeti, vijakast, Vzmeti, listnate, Vzmeti, žične, Vzmeti, vijakast, Vzmeti, listnate. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni In Persiceto, Italija.

 6. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turčija

  MERTYAY SPRING INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti, žične, Vzmeti, precizijske, spring manufacturer, Vzmeti, žične, spring steel. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. MÖSSLER DRAHT GMBH

  Avstrija

  MÖSSLER DRAHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Treffen, Avstrija.

 8. FIORINA FRATELLI SRL

  Italija

  FIORINA FRATELLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, industrial cutters, springs, Rezanje jekla in kovin, brioche moulds. Sedež podjetja je v kraju Sesto Calende, Italija.

 1. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Italija

  MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Deluje tudi v panogah springs, wire springs, extension springs, helical springs. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

 2. FWG-IHW TECHN. FEDERN GMBH

  Nemčija

  FWG-IHW TECHN. FEDERN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, listnate, Vzmeti, žične, compression springs, Vzmeti, listnate, Vzmeti, žične, epoxy polyurethane covers. Sedež podjetja je v kraju Grevenbroich, Nemčija.

 3. YAYSE SPRING MFG. COMPANY

  Turčija

  YAYSE SPRING MFG. COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Deluje tudi v panogah Vzmeti, diskaste, brake springs, formed springs, Vzmeti, diskaste. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. PLATZMANN FEDERN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  PLATZMANN FEDERN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Deluje tudi v panogah compression springs, bent wire parts, carriage springs. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 5. GRAF GMBH

  Nemčija

  GRAF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Zaponke, Vzmeti, Vzmeti, žične, bent wire parts, Zaponke, Vzmeti, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Werdohl, Nemčija.

 6. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Združena Kraljevina

  BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, žične, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Tipton, Združena Kraljevina.

 7. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Avstrija

  HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, spiralne, Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate, Vzmeti, spiralne, CNC punched parts, Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 8. KOMETYAY YAY LTD.

  Turčija

  KOMETYAY YAY LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 9. INDUSTRIAS ECHEIRI S.L.

  Španija

  INDUSTRIAS ECHEIRI S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Erandio (bizkaia), Španija.

 10. ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF

  Belgija

  ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate, extension springs, Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate, torsion springs. Sedež podjetja je v kraju Schelle, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno