• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vzmeti- precizijske

Rezultati za

Vzmeti- precizijske - Uvoz izvoz

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  We are a medium-sized manufacturer of technical springs based in Schwabach near Nürnberg. Employing a staff of 50 employees, we are a traditional and highly-competent manufacturer of technical springs and bending parts made from steel, stainless steel and non-ferrous metals for use in resolving special problems and mass production. At Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG, know-how drives innovation. Know-how is a combination of past experience and anticipation of the latest developments. Innovative solutions need both. Take advantage of our experience, knowledge, quality and delivery reliability.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italija

  Verified by europages badge

  MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti posebne izdelave, Vzmeti, žične, springs to design, torsion springs, Vzmeti, precizijske, s/steel springs, Vzmeti posebne izdelave, precision springs. Sedež podjetja je v kraju Selvazzano Dentro, Italija.

 3. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 4. ZEHR SA

  Francija

  ZEHR SA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - zastopniki. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Precision undercutting, Vzmeti, precizijske, Plastic injection, Cold heading. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. MECASPRING

  Belgija

  MECASPRING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Hidravlične vzmetne naprave, Metallarbeten - Precisionsarbeten, Vzmeti, precizijske, Hidravlične vzmetne naprave, flat springs, Metallarbeten - Precisionsarbeten. Sedež podjetja je v kraju Herstal, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MUELLES MELERO SL

  Španija

  MUELLES MELERO SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti, precizijske, torsion springs, springs, precision springs. Sedež podjetja je v kraju Humanes De Madrid-Madrid, Španija.

 2. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italija

  MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah valve springs, helical compression springs, torsion springs. Sedež podjetja je v kraju Licata, Italija.

 3. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turčija

  MERTYAY SPRING INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti, žične, Vzmeti, precizijske, spring manufacturer, Vzmeti, žične, spring steel. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. KLEIDIS SPRINGS

  Grčija

  KLEIDIS SPRINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti posebne izdelave, springs for industrial use, Vzmeti, precizijske, Vzmeti posebne izdelave, Stainless steels. Sedež podjetja je v kraju Athens, Grčija.

 5. MDP SAS

  Francija

  MDP SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah Vzmeti, listnate, compression springs, extension springs, torsion springs, Vzmeti, listnate. Sedež podjetja je v kraju La Ferté-Macé, Francija.

 1. RESSORTS LACROIX

  Francija

  RESSORTS LACROIX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah torsion springs, compression springs. Sedež podjetja je v kraju MEUNG SUR LOIRE, Francija.

 2. HAKAN YAY

  Turčija

  HAKAN YAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. BERNARD RESSORTS

  Francija

  BERNARD RESSORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah Vzmeti posebne izdelave, Vzmeti posebne izdelave, fine sheet metalwork subcontracting, flat springs. Sedež podjetja je v kraju Villers-Cotterêts, Francija.

 2. YAYTEK YAY

  Turčija

  YAYTEK YAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah extension springs. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turčija

  VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah vibration prevention and control consultants, vibration feeders. Sedež podjetja je v kraju istanbul, Turčija.

 4. ITALMOLLE

  Italija

  ITALMOLLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah springs, formed springs. Sedež podjetja je v kraju Giugliano In Campania, Italija.

 5. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Španija

  MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Sedež podjetja je v kraju Sant Cugat del Vallès, Španija.

 6. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Turčija

  TELSAMA METAL LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, precizijske. Deluje tudi v panogah Strips, metal clips. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 7. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Nemčija

  REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti, precizijske. Sedež podjetja je v kraju Rodgau, Nemčija.

 8. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italija

  I.M.M.E.A. (S.A.S.), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti, precizijske. Sedež podjetja je v kraju Sirone (Lc), Italija.

 1. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Združena Kraljevina

  G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, listnate. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti, precizijske. Sedež podjetja je v kraju Coventry, Združena Kraljevina.

 2. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Nemčija

  WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, precizijske, Vzmeti, precizijske. Sedež podjetja je v kraju Schorndorf, Nemčija.

 3. RESORTMATIC SL

  Španija

 4. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Nemčija

 5. WAGNER VERWALTUNGS GMBH

  Nemčija

 6. FEDER-7 RUGOGYARTO KFT

  Madžarska