• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vzmetnice in polnila - stroji

Rezultati za

Vzmetnice in polnila - stroji - Uvoz izvoz

 1. IVO IR KO, UAB

  Litva

  Verified by europages badge

  IVO IR KO, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žimnice. Deluje tudi v panogah Vezenine, Vzmetnice in polnila - stroji, custom-made mattresses, manufacture of mattresses, foam mattresses, Hotel mattress supplier, Rolled mattresses manufacturer, Children mattresses producer, Natural mattresses producer. Sedež podjetja je v kraju Mostiskes, Litva.

 2. KLEEMA POLSTEREIBEDARF

  Nemčija

  KLEEMA POLSTEREIBEDARF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah air compressors, pneumatic stitching machines, hand-operated double-mitre saw, zip fasteners. Sedež podjetja je v kraju Schmelz, Nemčija.

 3. ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY

  Turčija

  ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah quilting machines, mattress edging machines, mattress wrapping machines, mattress packing machine. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. RAM ELETTRONICA S.P.A.

  Italija

  RAM ELETTRONICA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah Foam cutting machines, polyurethane foam. Sedež podjetja je v kraju San Cesario Sul Panaro, Italija.

 5. ÖZBIRLIK MAKINA

  Turčija

  ÖZBIRLIK MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BELABEDDING

  Belorusija

  BELABEDDING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah polyurethane pillows, latex mattress, support cushions, Top mattresses. Sedež podjetja je v kraju Novaya Gozha, Belorusija.

 2. OPTRON TEXTILE MACHINERY

  Španija

  OPTRON TEXTILE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah sealing machines. Sedež podjetja je v kraju Alfarrasí, Španija.

 3. AE KAPITONE

  Turčija

  AE KAPITONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah quilting machines, quilting/padding work on behalf of clients, quilted fabric. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. NEWTECH YATAK MAKINALARI

  Turčija

  NEWTECH YATAK MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 5. DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Moenchengladbach, Nemčija.

 1. EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD

  Turčija

  EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah hotels beds, sprung mattress. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 2. TOMASI RENATO

  Italija

  TOMASI RENATO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Gallarate, Italija.

 1. TECNO 5 S.R.L.

  Italija

  TECNO 5 S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 2. CAVALLINI VITO

  Italija

  CAVALLINI VITO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Putignano, Italija.

 3. S.I.L.A.C. S.R.L.

  Italija

  S.I.L.A.C. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, sewing machines for shoe factories and shoemakers, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 4. ENNEREV MATERASSI S.P.A.

  Italija

  ENNEREV MATERASSI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Postelje, posteljnjaki in žimnice. Deluje tudi v panogah Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje, Vzmetnice in polnila - stroji, Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Volpago Del Montello, Italija.

 5. M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO

  Italija

  M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju San Salvo, Italija.

 6. AGOSTONI S.R.L.

  Italija

  AGOSTONI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji, hišni, Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji, hišni, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Seregno, Italija.

 7. SANY TRADING CO.,LTD.

  Kitajska

  SANY TRADING CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmetnice in polnila - stroji. Deluje tudi v panogah polyurethane foaming. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 8. MANCINI S.R.L.

  Italija

  MANCINI S.R.L., ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, staplers, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju San Benedetto Del Tronto, Italija.

 1. BRAMAC S.R.L.

  Italija

  BRAMAC S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki, Vzmetnice in polnila - stroji, Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Trani, Italija.

 2. S.E.C.A.M. S.R.L.

  Italija

  S.E.C.A.M. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Rho, Italija.

 3. LINEAFLEX-H KERESKEDELMI, IPARI KFT

  Madžarska

  LINEAFLEX-H KERESKEDELMI, IPARI KFT, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Pohištvo, stanovanjsko, Vzmetnice in polnila - stroji, Pohištvo, stanovanjsko. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 4. CT - CONTINENTAL TICKING GMBH

  Nemčija

  CT - CONTINENTAL TICKING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kevelaer, Nemčija.

 5. DEL GIUDICE E NIPOTE

  Italija

  DEL GIUDICE E NIPOTE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 6. RIM SERVICE TORINO S.A.S.

  Italija

  RIM SERVICE TORINO S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 7. G.M. SERVICE S.R.L.

  Italija

  G.M. SERVICE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 8. RENZO LUCIA

  Italija

  RENZO LUCIA, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Surano, Italija.

 9. NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 10. C.M.C.I.SRL

  Italija

  C.M.C.I.SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Vzmetnice in polnila - stroji, sewing machines for shoe factories and shoemakers, Vzmetnice in polnila - stroji. Sedež podjetja je v kraju Fermo, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno