• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zapiranje embalaž - stroji

Rezultati za

Zapiranje embalaž - stroji - Uvoz izvoz

 1. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kitajska

  Verified by europages badge

  Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd founded in 2003 and located in guangzhou China. Integrated R&D, production, sales and service departments, World packaging machine specialized in packing machine, filling machine, sealing machine, wrapping machine, such as screw packing machine, hardware counting machine, powder packing machine, tea packing machine, chips packing machine, snack packing machine, coffee packing machine, sugar packing machine, sauce packing machine, spice packing machine, sauce packing machine, bottle filling capping machine, pouch packing machine, form fill seal machine, weighing bag machine, stick bag machine, doypack packaging machine, vacuum packaging machine, wrapping machine. Package style including sachet, pouch, bag, bottle, jar, can, carton, box. Our machines are widely used in food, medicine, pharmaceutical, chemistry, daily necessities, hardware, furniture, toy industry. With the mission of constant innovation in technology and critical quality control, we strictly follow the ISO9001: 2000 quality management system, CE security standard and other world product safety requirements. World packaging machine enjoyed a good reputation in domestic and overseas like United Kingdom, Poland, Romania, Switzerland, Swedish, Norway, Germany, Spain, Ukraine, Sweden, USA, Canada, Peru, Italy, Russia, Turkey, UAE, South Africa, Malaysia, Thailand, Indonesia, Vietnam, South Korea , etc.

 2. AUDION ELEKTRO GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AUDION ELEKTRO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kleve, Nemčija.

 3. PUREPACK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PUREPACK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah Cleanroom film, Clean room packaging, Anti-static film, Continuous package sealing machinery, Package sealing machinery for sterile material packaging, Hot sealing machines for medical products, Hot sealing machines for clean rooms, Plastic bags, sterile, Plastic bags, sterilisable. Sedež podjetja je v kraju Heilbronn, Nemčija.

 4. HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Leinfelden-Echterdingen, Nemčija.

 5. SCHÄRER+KUNZ GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHÄRER+KUNZ GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Bad Feilnbach-Au, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HARKOM MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turčija

  HARKOM MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, vertical packaging machines, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, machines for packaging. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. ZAMBAK KAGIT

  Turčija

  ZAMBAK KAGIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah automatic hand towels, packing machines for packing. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. HEKU-PACK VERPACKUNGSMITTEL GMBH

  Nemčija

  HEKU-PACK VERPACKUNGSMITTEL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Allersberg, Nemčija.

 4. HERMANN ZARUBA VERPACKUNG GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  HERMANN ZARUBA VERPACKUNG GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Salzburg, Avstrija.

 5. ZENTRAPAC VERTRIEBS-GMBH

  Avstrija

  ZENTRAPAC VERTRIEBS-GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Vöcklamarkt, Avstrija.

 1. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

  Nemčija

  WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Reichenbach, Nemčija.

 2. GERI TRADING SRL

  Romunija

  GERI TRADING SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah Polnjenje vreč - stroji in oprema, Polnjenje vreč - stroji in oprema, Sewing machines. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 1. ATHAPACK

  Turčija

  ATHAPACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. PEMAX KUNSTSTOFF GMBH

  Nemčija

  PEMAX KUNSTSTOFF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 3. HEBEI WANHEFENG PACKAGE CO., LTD. .

  Združene Države

  HEBEI WANHEFENG PACKAGE CO., LTD. ., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah Bulk bags. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang, Združene Države.

 4. ONARE ENDÜSTRIYEL AMBALAJLAMA VE CEMBER MAKINASI

  Turčija

  ONARE ENDÜSTRIYEL AMBALAJLAMA VE CEMBER MAKINASI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah hoop machines, automatic strapping machines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. RM SEALERS LTD

  Združena Kraljevina

  RM SEALERS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah plastic bag sealer, heat-sealing machines for packing, vacuum sealing machines, heat sealing machines for plastic materials. Sedež podjetja je v kraju Dagnall, Združena Kraljevina.

 6. SONIMAT ULTRASONS

  Francija

  SONIMAT ULTRASONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varjenje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Zapiranje embalaž - stroji, ultrasound cutting equipment, Zapiranje embalaž - stroji, ultrasound welding, hot-blade welders. Sedež podjetja je v kraju Lencloître, Francija.

 7. TUVA PACKAGING MACHINES AND ROBOTIC SYSTEMS

  Turčija

  TUVA PACKAGING MACHINES AND ROBOTIC SYSTEMS, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zapiranje embalaž - stroji, pallet wrapping machine, taping machines for boxes, labelling machines, Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 8. DA-PACK GMBH & CO KG

  Nemčija

  DA-PACK GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Datteln, Nemčija.

 1. GECAM

  Francija

  GECAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah heat sealers, Bägarförseglingsmaskiner, sealing machines, automatic heat sealers. Sedež podjetja je v kraju Gaillac, Francija.

 2. MOOSMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MOOSMANN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Ravensburg, Nemčija.

 3. STAR PACK SA

  Francija

  STAR PACK SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zapiranje embalaž - stroji, Umetne mase - embalaža, Zapiranje embalaž - stroji, plastic storage boxes, Umetne mase - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Boissy L'aillerie, Francija.

 4. WERNER FRANTES GESMBH

  Avstrija

  WERNER FRANTES GESMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Grund, Avstrija.

 5. ORME PACKAGING CO.LTD.

  Turčija

  ORME PACKAGING CO.LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah food packaging, Förpackningsmaskin, machines for packaging, packaging of various shapes. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 6. ESWE VERSANDPACK GMBH

  Nemčija

  ESWE VERSANDPACK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Sternenfels, Nemčija.

 7. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Združene Države

  TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), strapping tools, strapping equipment for packing, Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju San Jose, Združene Države.

 8. BLIPACK AG

  Švica

  BLIPACK AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Wittenbach, Švica.

 9. FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN

  Nemčija

  FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Varjenje plastike - stroji, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Zapiranje embalaž - stroji, Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz, Varjenje plastike - stroji, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Zapiranje embalaž - stroji, Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Ascheberg, Nemčija.

 10. RENAS MAKINA

  Turčija

  RENAS MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Zapiranje embalaž - stroji - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.027 Podjetja