• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zavore- servo-zavore in dodatki

Rezultati za

Zavore- servo-zavore in dodatki - Uvoz izvoz

 1. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  As a solution provider, Kendrion develops, manufactures and markets innovative, high-quality electromagnetic and mechatronic systems and components for customers located all over the world.

 2. ASKU-SCHOLTEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ASKU-SCHOLTEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 3. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, Gummitätningar, Železniški material in oprema, hydraulic pumps, Spare parts for railway vehicles, Spare parts for wagons, Articulated shafts, Gummitätningar, solenoids. Sedež podjetja je v kraju Falkensee, Nemčija.

 4. MIKI PULLEY EUROPE AG

  Švica

  MIKI PULLEY EUROPE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehanski vezni deli. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, Safety brakes, Shaft clutch, flexible couplings for transmissions, Zavore, servo-zavore in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Schaffhausen, Švica.

 5. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Španija

  EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Mehanske sklopke, Mehanske sklopke, Electromagnetic brakes, brakes and clutches. Sedež podjetja je v kraju Castellar Del Valles, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG

  Nemčija

  TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Lennestadt, Nemčija.

 2. COSTH BRAKE PARTS

  Turčija

  COSTH BRAKE PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. VARIMAX AG

  Švica

  VARIMAX AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični, igelni in valjčni. Deluje tudi v panogah Zobniški pogoni, Zavore, servo-zavore in dodatki, Zavore, za vozila, Moto-reduktorji, Zobniški pogoni, Zavore, servo-zavore in dodatki, Zavore, za vozila, Moto-reduktorji. Sedež podjetja je v kraju Bern, Švica.

 4. NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC

  Turčija

  NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah brake springs, ubolts. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 5. TACOM AUTO PARTS CO.,LTD

  Kitajska

  TACOM AUTO PARTS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čistilna sredstva za vozila. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, Zavore, servo-zavore in dodatki, Brake pads, brake parts for motor vehicles, brake spare parts. Sedež podjetja je v kraju Ningguo, Kitajska.

 1. WARNER ELECTRIC EUROPE SAS

  Francija

  WARNER ELECTRIC EUROPE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Sklopke, Sklopke, mechanical power drives. Sedež podjetja je v kraju St Barthelemy D'anjou Cedex, Francija.

 2. MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC.

  Turčija

  MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Selcuklu / Konya, Turčija.

 1. UMIT AUTOMOTIVE

  Turčija

  UMIT AUTOMOTIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Valves, sensors, air springs, water tank. Sedež podjetja je v kraju KONYA, Turčija.

 2. BRMPARTS

  Turčija

  BRMPARTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah brake spare parts, vehicle brake calipers, brake repair. Sedež podjetja je v kraju Karatay, Turčija.

 3. CAN GROUP

  Turčija

  CAN GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah abs pulse rings, brakes and clutches, camshafts, new spare parts. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Turčija

  SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Zavore, za vozila. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Zavore, servo-zavore in dodatki, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Brake callipers, HGV spare parts. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. AGRIEST

  Francija

  AGRIEST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za tovornjake in prikolice. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, Zavore, servo-zavore in dodatki, axles for trailers, tungsten carbide. Sedež podjetja je v kraju SCEY SUR SAÔNE, Francija.

 6. PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O.

  Poljska

  PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Sklopke, Elektromotorji in deli, clutch spare parts, brakes and clutches, Sklopke, Elektromotorji in deli. Sedež podjetja je v kraju Ostrzeszów, Poljska.

 7. SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN

  Francija

  SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, couplers, quick couplings, brakes, Zavore, servo-zavore in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Lyon, Francija.

 8. KNORR-BREMSE BENELUX

  Belgija

  KNORR-BREMSE BENELUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Zavore, za vozila, Zavore, za vozila. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 1. GENSEL - KRANANTRIEBE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  GENSEL - KRANANTRIEBE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Žerjavi in mostovna dvigala, Zavore, servo-zavore in dodatki, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Žerjavi in mostovna dvigala, Zavore, servo-zavore in dodatki, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Leopoldshöhe, Nemčija.

 2. FTS AUTO BRAKE

  Turčija

  FTS AUTO BRAKE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah clutch. Sedež podjetja je v kraju Karatay, Turčija.

 3. NKK GMBH

  Nemčija

  NKK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Zavore, servo-zavore in dodatki, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Kovinske konstrukcije (lahke), Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Zavore, servo-zavore in dodatki, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 4. FRENOS Y EMBRAGUES MOPRISA. S. L.

  Španija

  FRENOS Y EMBRAGUES MOPRISA. S. L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah vehicle oil filters, vehicle clutches. Sedež podjetja je v kraju Logroño, Španija.

 5. AGES AUTO

  Turčija

  AGES AUTO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 6. SERSA GROUP AG (SCHWEIZ)

  Švica

  SERSA GROUP AG (SCHWEIZ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, Železniški material in oprema, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Umetne mase - obloge in laminati, Zavore, servo-zavore in dodatki, Železniški material in oprema, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Umetne mase - obloge in laminati. Sedež podjetja je v kraju Zürich, Švica.

 7. SR HANDEL GMBH FILIALE MÜLHEIM

  Nemčija

  SR HANDEL GMBH FILIALE MÜLHEIM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave, Avtomobili, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Zavore, servo-zavore in dodatki, Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave, Avtomobili, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 8. INGENIEURBÜRO ANTJE SCHMITZ

  Nemčija

  INGENIEURBÜRO ANTJE SCHMITZ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave, Avtomobili, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave, Avtomobili, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Landesbergen, Nemčija.

 9. YANCHENG ANTEC AUTO PARTS CO.,LTD

  Kitajska

  YANCHENG ANTEC AUTO PARTS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, Brake pads, clutch, Rezervni deli za avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Yancheng, Kitajska.

 10. KNOTT HANDELSGES.M.B.H.

  Avstrija

  KNOTT HANDELSGES.M.B.H., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Zavore, servo-zavore in dodatki, Kampiranje in avtokampiranje - vozila, deli in oprema, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Osi za vozila, Zavore, servo-zavore in dodatki, Kampiranje in avtokampiranje - vozila, deli in oprema, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Osi za vozila. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno