• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zelenjava- konzervirana v olju

Rezultati za

Zelenjava- konzervirana v olju - Uvoz izvoz

 1. OLIO CALVI

  Italija

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Zelenjava, vložena, Omake, Zelenjava, konzervirana v olju, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Olive, oil presses, extra virgin olive oil, Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Imperia, Italija.

 2. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunizija

  SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah packed bell peppers, dressed dried tomatoes, Artichokes in oil, olives in brine. Sedež podjetja je v kraju Manouba, Tunizija.

 3. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italija

  L'ARTIGIANA DEL FUNGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, Šampinjoni, sauces and seasonings, truffle pate'. Sedež podjetja je v kraju Sassello, Italija.

 4. VEC CHAMP

  Nizozemska

  VEC CHAMP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Sedež podjetja je v kraju Meijel, Nizozemska.

 5. AVEIRO MAROC

  Maroko

  AVEIRO MAROC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmelada. Deluje tudi v panogah Zelenjava, konzervirana v olju, tuna in olive oil, Zelenjava, konzervirana v olju, production of tinned fish, marinated anchovy fillets. Sedež podjetja je v kraju AGADIR, Maroko.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italija

  CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Sedež podjetja je v kraju Ospitaletto, Brescia, Italija.

 2. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italija

  OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, prehrambene, Olive cake oils, extra virgin olive oil, Olja in maščobe, prehrambene, olive oil. Sedež podjetja je v kraju Baldissero D'Alba (Cn), Italija.

 3. AKRANI MOGADOR

  Maroko

  AKRANI MOGADOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Sedež podjetja je v kraju Essaouira, Maroko.

 4. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Turčija

  SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah sun-dried tomatoes, dried tomatoes in olive oil. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 5. LARCIMBOLDO

  Italija

  LARCIMBOLDO, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah vegetables packed in olive oil. Sedež podjetja je v kraju Prato (po), Italija.

 1. LA REINESE S.R.L.

  Italija

  LA REINESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah in oil conserves. Sedež podjetja je v kraju Reino, Italija.

 2. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italija

  S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah Mushrooms marinated in oil, vegetable sauces. Sedež podjetja je v kraju Vigevano, Italija.

 1. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA ANNESE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah in oil conserves, extra virgin olive oil. Sedež podjetja je v kraju Monopoli, Italija.

 2. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

  ESHIP GINSENG CO.,LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Sedež podjetja je v kraju Ha Noi, Vietnam.

 3. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Španija

  CONSERVAS JUKER,S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Sedež podjetja je v kraju Pradejon La Rioja, Španija.

 4. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Španija

  LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah skilled craftsman. Sedež podjetja je v kraju Muro Del Alcoy, Španija.

 5. ALU MIXER SRL

  Italija

  ALU MIXER SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rože in rastline, za rastlinjak. Deluje tudi v panogah Materiali za gojenje v lončkih, Zelenjava, konzervirana v olju, Materiali za gojenje v lončkih, Zelenjava, konzervirana v olju, wholesale of mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Aaaaaaaaaaaaaaa, Italija.

 6. CONSERVAS SAURA, S.L

  Španija

  CONSERVAS SAURA, S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah canned prepared vegetables. Sedež podjetja je v kraju Almoradí, Španija.

 7. LA CONTEA CONSERVE

  Italija

  LA CONTEA CONSERVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Sedež podjetja je v kraju Modica, Italija.

 8. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italija

  LE TRE TERRE DI SICILIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah preserves. Sedež podjetja je v kraju Moio Alcantara, Italija.

 1. LATO AS

  Severna Makedonija

  LATO AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah spicy peppers. Sedež podjetja je v kraju Gorni Podlog, Kocani, Severna Makedonija.

 2. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kitajska

  CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah Canned foods and of vegetables, canned fruits. Sedež podjetja je v kraju Development Zone, Kitajska.

 3. LA SERRA S.A.S.

  Italija

  LA SERRA S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah preserves in oil, preserved foodstuffs. Sedež podjetja je v kraju Crotone, Italija.

 4. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kitajska

  HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah Canned foods and of vegetables. Sedež podjetja je v kraju Hangzhou, Kitajska.

 5. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunizija

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

 6. CONSERVAS ASENSIO, S.A.

  Španija

 7. SARL CRUDIMO

  Francija

 8. GOLDEN BULIDA SA

  Španija

 9. TURKILI KONSERVECILIK SAN TIC A.S.

  Turčija

  TURKILI KONSERVECILIK SAN TIC A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana. Deluje tudi v panogah Zelenjava v konzervah, Zelenjava v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Bartin, Turčija.

 10. BAMEX DIS TIC. GIDA SAN. AS

  Turčija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za