• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zelenjava- vložena

Rezultati za

Zelenjava- vložena - Uvoz izvoz

 1. OLIO CALVI

  Italija

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Zelenjava, vložena, Omake, Zelenjava, konzervirana v olju, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Olive, oil presses, extra virgin olive oil, Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Imperia, Italija.

 2. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenija

  Podjetje KONAL d.o.o./s.r.l je družinsko podjetje, na trgu več kot 10 let. Ukvarja se s predelavo in konzerviranjem zelenjave. Asortiman zajema uloženo zelenjavo; rdeči radič, artičoke, mešane gozdne gobe, suhe paradižnike, šampinjone in tartufato. Vsi izdelki in dodatki so pridelani in pripravljeni v skladu z normativi in načeli EU, ne vsebujejo mononatrijevega glutamata in potencialno alergenih sestavin ter so brez GSO.

 3. AGRAR KO

  Severna Makedonija

  AGRAR KO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah orange pepper, canned vegetables, spicy peppers. Sedež podjetja je v kraju Kocani, Severna Makedonija.

 4. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Turčija

  KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 5. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraijna

  FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Kherson, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CALABRIA SCERRA

  Italija

  CALABRIA SCERRA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah Vina, Vina. Sedež podjetja je v kraju Guidonia, Italija.

 2. WALDIBEN

  Poljska

  WALDIBEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah horseradish. Sedež podjetja je v kraju Zalesiaki, Poljska.

 3. GUNEYBAG

  Turčija

  GUNEYBAG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah olives. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 4. ULUDAG TURSULARI

  Turčija

  ULUDAG TURSULARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. CET.MAS SRL

  Italija

  CET.MAS SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah tinned capers, traditional product, olives. Sedež podjetja je v kraju Venetico, Italija.

 1. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italija

  CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Zelenjava, vložena, Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Vaiano, Italija.

 2. CUMA TARIM A.Ş.

  Turčija

  CUMA TARIM A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah pickled vegetables, gherkins. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. AGRAR KO

  Severna Makedonija

  AGRAR KO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah exporter red chili pepper. Sedež podjetja je v kraju Kochani, Severna Makedonija.

 2. SAMPEX GIDA LTD STI

  Turčija

  SAMPEX GIDA LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah wholesale foodstuffs. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Turčija

  AHMETOGLU KONSERVE TARIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah toppings, spicy peppers. Sedež podjetja je v kraju Aydin, Turčija.

 4. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italija

  CALUFI TARTUFI E FUNGHI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Castelfiorentino, Italija.

 5. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Španija

  CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah Zelenjava, konzervirana, Zelenjava, konzervirana. Sedež podjetja je v kraju Ceuti, Španija.

 6. STANDER FOOD SRL

  Italija

  STANDER FOOD SRL, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, deli meats, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 7. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italija

  NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Cerignola, Italija.

 8. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italija

  GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah dried fruit, capers, spices, sun-dried tomatoes. Sedež podjetja je v kraju Venetico Marina, Italija.

 1. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Poljska

  AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Pripravki na sadni osnovi, Zelenjava, vložena, Pripravki na sadni osnovi, Preserves, jams and marmalades, Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Drzewica, Poljska.

 2. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Nemčija

  WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Zelenjava, vložena, Jedila, gotova in za sladokusce, Gastronomske specialitete, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Zelenjava, vložena, Jedila, gotova in za sladokusce, Gastronomske specialitete. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 3. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italija

  D & D TRENTINO S.R.L., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, in oil conserves, Olive - pripravljene, dressed dried tomatoes, mushrooms in oil. Sedež podjetja je v kraju Rovereto, Italija.

 4. LARS DOOEL

  Severna Makedonija

  LARS DOOEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah gherkins, beetroot. Sedež podjetja je v kraju Stip, Severna Makedonija.

 5. BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED

  Turčija

  BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah gherkins, pickled vegetables. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 6. MG TROMBETTA

  Italija

  MG TROMBETTA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Macerata Campania, Italija.

 7. BESTFUD TI DOO - BEST FOOD

  Severna Makedonija

  BESTFUD TI DOO - BEST FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Radovis, Severna Makedonija.

 8. SIDNEJ SH.P.K

  Albanija

  SIDNEJ SH.P.K, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Sedež podjetja je v kraju Berat, Albanija.

 9. YENI SES GIDA AS

  Turčija

  YENI SES GIDA AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poper. Deluje tudi v panogah Zelenjava, vložena, fermented vegetables, Zelenjava, vložena, Pickles. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 10. BERENJENAS ÁNGEL SÁNCHEZ S.L.

  Španija

  BERENJENAS ÁNGEL SÁNCHEZ S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah packed egg plants. Sedež podjetja je v kraju Almagro ( C.real ), Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno