• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zivinoreja - stroji in oprema

Rezultati za

Zivinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. ELMEGA

  Španija

  Verified by europages badge

  ELMEGA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, SCRAPERS. Sedež podjetja je v kraju Santa Comba-A Coruña, Španija.

 2. MAMYLAC

  Belgija

  Verified by europages badge

  MAMYLAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, cows' milk, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, colostrum. Sedež podjetja je v kraju Malmedy, Belgija.

 3. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turčija

  ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, box equipment, contract manufacturing, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za krmljenje. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji, box equipment, Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Kitajska

  JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah freight elevator buckets, cast iron parts for the automobile industry, drainage systems, gratings. Sedež podjetja je v kraju Jinan City, Kitajska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FRANCO SRL

  Italija

  FRANCO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cervasca, Italija.

 2. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romunija

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 3. AK ZIRAAT

  Turčija

  AK ZIRAAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah vertical mixers. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Španija

  INDUSTRIAS DE BERANGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Molžnja - stroji in naprave, milking systems, automatic milking systems, Molžnja - stroji in naprave, Milking machines. Sedež podjetja je v kraju Urduliz-Vizcaya, Španija.

 5. ONDA

  Italija

  ONDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah livestock systems and equipment. Sedež podjetja je v kraju Santa Giustina In Colle, Italija.

 1. ŞANMAK

  Turčija

  ŞANMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah refrigerated tanks. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turčija

  MITA FOREIGN TRADE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Perutninarstvo - stroji in oprema, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Perutninarstvo - stroji in oprema, Poultry incubators and brooders. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. EXAFAN

  Španija

  EXAFAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah international trade fairs, systems and equipment for the preparation of french fries. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 2. FIRMA THOMAS

  Belgija

  FIRMA THOMAS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, used farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 3. AGRITUBEL

  Francija

  AGRITUBEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Loudun, Francija.

 4. FARMTEC A.S.

  Češka Republika

  FARMTEC A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jistebnice, Češka Republika.

 5. GRIMAUD & GÉLARD

  Francija

  GRIMAUD & GÉLARD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pleslin Trigavou, Francija.

 6. ETS GUERARD

  Francija

  ETS GUERARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, small powered farm machines, farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Neufchatel-En-Bray, Francija.

 7. SATENE

  Francija

  SATENE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Poljedelska proizvodnja, Cevne konstrukcije, Poljedelska proizvodnja. Sedež podjetja je v kraju La Chatre, Francija.

 8. ACO FUNKI

  Francija

  ACO FUNKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, livestock buildings, Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Landerneau, Francija.

 1. LIDEROGLU BANT

  Turčija

  LIDEROGLU BANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elastike. Deluje tudi v panogah Guma - industijski podi, Živinoreja - stroji in oprema, Guma - industijski podi, Gummiduk för inlägg, Conveyor belts for the food industry, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. VSI

  Belgija

  VSI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah steel constructions, chicken cages, Piggeries, silos. Sedež podjetja je v kraju Poppel, Belgija.

 3. HOUSEHAM SPRAYERS LIMITED

  Združena Kraljevina

  HOUSEHAM SPRAYERS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lincoln, Združena Kraljevina.

 4. DROESHAUT

  Belgija

  DROESHAUT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah electrotechnical assemblies. Sedež podjetja je v kraju Achel, Belgija.

 5. ASSERVA

  Francija

  ASSERVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lamballe, Francija.

 6. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Francija

  SARL ALBOUY EQUIPEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki, Feeders, automatic, fodder troughs for zootechnics, ovine feed. Sedež podjetja je v kraju Baraqueville, Francija.

 7. VAN OSCH UDEN

  Nizozemska

  VAN OSCH UDEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Uden, Nizozemska.

 8. SULKY BUREL

  Francija

  SULKY BUREL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Châteaubourg, Francija.

 9. EURL PUECH PIERRE

  Francija

  EURL PUECH PIERRE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelski stroji, crushing and pulverising plant and equipment. Sedež podjetja je v kraju Sauveterre De Rouergue, Francija.

 10. CONSTRUCTION HUMEAU

  Francija

  CONSTRUCTION HUMEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju St Pierre Montlimart, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Zivinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.834 Podjetja