• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zivinoreja - stroji in oprema

Rezultati za

Zivinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. ELMEGA

  Španija

  Verified by europages badge

  ELMEGA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, SCRAPERS. Sedež podjetja je v kraju Santa Comba-A Coruña, Španija.

 2. MAMYLAC

  Belgija

  Verified by europages badge

  MAMYLAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, cows' milk, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, colostrum. Sedež podjetja je v kraju Malmedy, Belgija.

 3. FRANCO SRL

  Italija

  FRANCO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cervasca, Italija.

 4. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turčija

  ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, box equipment, contract manufacturing, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za krmljenje. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji, box equipment, Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romunija

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 2. AK ZIRAAT

  Turčija

  AK ZIRAAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah vertical mixers. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Španija

  INDUSTRIAS DE BERANGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Molžnja - stroji in naprave, milking systems, automatic milking systems, Molžnja - stroji in naprave, Milking machines. Sedež podjetja je v kraju Urduliz-Vizcaya, Španija.

 4. ŞANMAK

  Turčija

  ŞANMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah refrigerated tanks. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

  Turčija

  FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah beauty parlour equipment and supplies, milk cows, flavoured milk, Cow's milk. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turčija

  MITA FOREIGN TRADE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Perutninarstvo - stroji in oprema, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Perutninarstvo - stroji in oprema, Poultry incubators and brooders. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. BRINKMAN ALMEN

  Nizozemska

  BRINKMAN ALMEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Almen, Nizozemska.

 1. SARL GILIBERT ET FILS

  Francija

  SARL GILIBERT ET FILS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelski stroji, farming machinery & tools. Sedež podjetja je v kraju Riolas, Francija.

 2. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

  Poljska

  AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 3. CHAPRON-LEMENAGER SA

  Francija

  CHAPRON-LEMENAGER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rastri, rešetke in žične mreže, Rastri, rešetke in žične mreže, electric fences, barriers, fencing. Sedež podjetja je v kraju Isigny-Sur-Mer, Francija.

 4. VSI

  Belgija

  VSI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah steel constructions, chicken cages, Piggeries, silos. Sedež podjetja je v kraju Poppel, Belgija.

 5. VAN OSCH UDEN

  Nizozemska

  VAN OSCH UDEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Uden, Nizozemska.

 6. MELKZENTER

  Luksemburg

  MELKZENTER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Molžnja - stroji in naprave, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vzdrževanje industrijskih naprav, Molžnja - stroji in naprave, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vzdrževanje industrijskih naprav, floor coverings. Sedež podjetja je v kraju Angelsberg, Luksemburg.

 7. INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO

  Španija

  INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ograje, Korita in krmilniki, fencing, silos, Ograje, Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Sanfelismo (valdefresno)-León, Španija.

 8. AGRITUBEL

  Francija

  AGRITUBEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Loudun, Francija.

 1. DROESHAUT

  Belgija

  DROESHAUT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah electrotechnical assemblies. Sedež podjetja je v kraju Achel, Belgija.

 2. ETS GUERARD

  Francija

  ETS GUERARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, small powered farm machines, farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Neufchatel-En-Bray, Francija.

 3. HOMARIUM

  Belgija

  HOMARIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribogojstvo - oprema, Akvakultura in ribogojstvo, Ribogojstvo - oprema, Akvakultura in ribogojstvo, custom-made aquariums. Sedež podjetja je v kraju Pittem, Belgija.

 4. HEROES EN CO

  Belgija

  HEROES EN CO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, Gojene sadike, čebulice in semena, Oprema za krmljenje živali, Gojene sadike, čebulice in semena, Soil conditioners and fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Sint-Pieters-Rode, Belgija.

 5. HERMANS HEFTRUCKS

  Belgija

  HERMANS HEFTRUCKS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, used forklift truck, stacking machines, collapsible trolleys. Sedež podjetja je v kraju Rijkevorsel, Belgija.

 6. CHEVILLOT

  Francija

  CHEVILLOT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah id badges. Sedež podjetja je v kraju Albi Cedex 09, Francija.

 7. HEUSDENS SCHÄFFER

  Belgija

  HEUSDENS SCHÄFFER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, collapsible trolleys. Sedež podjetja je v kraju Sint-Truiden, Belgija.

 8. HORSCH FRANCE

  Francija

  HORSCH FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Chateauvillain, Francija.

 9. ALPHATECH

  Francija

  ALPHATECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sistemi za krmljenje, Reja - storitve, Sistemi za krmljenje, Reja - storitve, cattle feed. Sedež podjetja je v kraju Lanrodec, Francija.

 10. SATENE

  Francija

  SATENE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Poljedelska proizvodnja, Cevne konstrukcije, Poljedelska proizvodnja. Sedež podjetja je v kraju La Chatre, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Zivinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.829 Podjetja