• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zobniška kolesa

Rezultati za

Zobniška kolesa - Uvoz izvoz

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Vidimo se kot razširjeno delovno mizo, smo dobavitelj strojništva, pa tudi dobavitelj za industrijo, ki potrebuje posamezne dele menjalnika. Stranke prihajajo iz pomorskih, železniških, vetrnih elektrarn, posebnih orodij/posebnih orodij in gradnje obratov. Naše podjetje nenehno vlaga v nove proizvodne tehnologije, da bi bilo pripravljeno na prihodnje izzive. Realiziramo standardizirane, a tudi zelo kompleksne in izjemno zahtevne zobnike in gredi ter zobnike (tudi težke stroje! ). Zato je ZWP z več kot 200 zaposlenimi vodilni v proizvodnji visoko preciznih izdelkov »Made in Germany«. Ne glede na dolge dostavne poti iz Azije, na primer, veljamo za zanesljivega lokalnega partnerja za pogonsko tehniko. Smo kontakt za zobniško tehniko, glavne pogone, strojne elemente, ladijske zobnike, velike zobnike, rudarsko tehniko, proizvodnjo zobnikov nasploh, zobate gredi za znana podjetja, nudimo pa vam tudi strateško partnerstvo kot zanesljiv dobavitelj strojegradnje. Kot strokovnjaki že prevzemamo zunanje izvajanje proizvodnih podjetij. Nič nenavadnega ni, da smo strateški dobavitelj vetrnih turbin, hidroelektrarn, delov za kompresijo plina ali centralnega prenosa. Na primer, naši izdelki se uporabljajo tudi za železniške zobnike, planetne zobnike, ladijske pogone, industrijske zobnike in sklopke kronskih zobnikov itd.

 2. STELTER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Quality partner. For more than 60 years. Founded in 1950, our owner-managed company has developed throughout Europe to become the leader in terms of quality of toothed components. Today, around 400 employees in a factory area of more than 26, 000 m² produce large- and small-scale series with a precision and variety that sets standards. The best comes together here: /// Market stability and innovative strength. Delivery reliability is of the highest priority for our customers. The market stability of the company, proven over decades, gives you the security of always having a reliable partner at your side in the long term too. An extremely high innovation potential is added to the continued availability of the precision products. Our ability to manufacture new products for new applications in the shortest time is the best basis for growing together with our customers.

 3. EHGARTNER MASCHINENBAU GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  Ehgartner offers you everything from precision gears, spiral bevel gears, gearboxes and drives, gear wheels, worm wheels, splined shafts, welded constructions to repairs from a single source. Our gears, shafts and other gear parts are produced with an accuracy of a thousandth of a millimetre and are designed for extreme continuous loads in aircraft or locomotives, in power stations or in mining. Maximum precision is offered for the relevant gear profiles, rotational and milled parts.

 4. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Since the founding of Franz Morat GmbH in 1912, gear and drive engineering has been in a continuous state of development at the company’s headquarters in Eisenbach. With subsidiaries in the United States, Turkey, Poland and The Netherlands as well as a worldwide network of sales partners, Framo Morat is a globally operating manufacturer of high-quality drive solutions for many industries. Gear technology is our speciality. We perform all quality-relevant production technologies in-house. Framo Morat is one of the leading European providers of worm gear sets in particular. Framo Morat sees itself as a consulting company, combining automatic production with the services of a design office. Based on the many years of experience, Framo Morat is your ideal partner, from specifying your drive idea, to development and design, through to prototype construction, testing, assembly and production.

 5. ENKA MAKINA DISLI

  Turčija

  Verified by europages badge

  ENKA MAKINA DISLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah Drive technology, Bevel gears/bevel gear sets, Spur gears, Chains for agricultural machines, Sprockets, CNC metal machining, Toothed racks, Rotary chains, Turned parts for mechanical engineering. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Neckartailfingen, Nemčija.

 2. MVDL - VERTRIEB UND MANAGEMENT

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MVDL - VERTRIEB UND MANAGEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Wetzlar, Nemčija.

 3. MÄDLER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MÄDLER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah Sklopke, Palice z navojem, Rubber-metal buffers, Kuggremshjul, racks, bushings, Flanged bearings, cone drive, Sklopke. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 4. REKUPLAST GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  REKUPLAST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Wertheim, Nemčija.

 5. NEY DRAHTERODIEREN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  NEY DRAHTERODIEREN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah Drill erosion work, CNC wire eroding work, Wire eroding work, Electrical discharge machining work, Custom tool manufacturing, Toothed wheels for precision mechanics, Ring gears, milled. Sedež podjetja je v kraju Wallerfangen, Nemčija.

 1. UNLIMITED DRIVE SYSTEMS

  Nemčija

  Verified by europages badge

  UNLIMITED DRIVE SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Selbitz, Nemčija.

 2. HARMA RONALD MANZ GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HARMA RONALD MANZ GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Ebersbach, Nemčija.

 1. GRELL-GEAR AG

  Švica

  Verified by europages badge

  GRELL-GEAR AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Mohlin, Švica.

 2. HERZOG INTERTEC GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HERZOG INTERTEC GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Mahlstetten, Nemčija.

 3. BIGIPARTS GMBH CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BIGIPARTS GMBH CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

 4. SAIM EUROPE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SAIM EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Mittelbiberach, Nemčija.

 5. CRASTECH GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CRASTECH GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Taufkirchen, Nemčija.

 6. HERO GEARS A/S

  Danska

  HERO GEARS A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah cylinder gears. Sedež podjetja je v kraju Roedovre, Danska.

 7. HEYNAU GEARSPRODUCTIONSERVICE GMBH

  Nemčija

  HEYNAU GEARSPRODUCTIONSERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Moto-reduktorji. Deluje tudi v panogah Zobniška kolesa, Maskintillverkningsberäkning, Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Landshut, Nemčija.

 8. TENTE SAS

  Francija

  TENTE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, rollers, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Saint Fargeau Ponthierry, Francija.

 1. ZAMA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ZAMA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah helical bevel gears, cone drive, cylinder gears, cog wheels. Sedež podjetja je v kraju Bordesholm, Nemčija.

 2. ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG

  Avstrija

  ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah Sklopke, transmission gears, drives, Sklopke, linear guides. Sedež podjetja je v kraju Lustenau, Avstrija.

 3. DÖBLER SONDERMASCHINEN/VORRICHTUNGSBAU/FEI GMBH

  Nemčija

  DÖBLER SONDERMASCHINEN/VORRICHTUNGSBAU/FEI GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Wedel, Nemčija.

 4. DHM PRODUKTMANAGEMENT GMBH

  Nemčija

  DHM PRODUKTMANAGEMENT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični. Deluje tudi v panogah Zobniška kolesa, roller chains, Conveyor chains, Zobniška kolesa, Elastomer clutches. Sedež podjetja je v kraju Moers, Nemčija.

 5. STRÖTER CNC-DREH- UND VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  STRÖTER CNC-DREH- UND VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 6. WIP INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN DIETER WESTERWALBESLOH

  Nemčija

  WIP INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN DIETER WESTERWALBESLOH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Verl, Nemčija.

 7. HOLTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH&CO.KG

  Nemčija

  HOLTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH&CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Schloß Holte-Stukenbrock, Nemčija.

 8. ISO-TECH KUNSTSTOFF GMBH

  Nemčija

  ISO-TECH KUNSTSTOFF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah Semi-finished plastic products. Sedež podjetja je v kraju Ahaus, Nemčija.

 9. W. SIEGRIST AG

  Švica

  W. SIEGRIST AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Grenchen, Švica.

 10. KREMP-WETZLAR PRÄZISIONSZAHNRÄDER CHRISTIAN KREMP GMBH + CO KG

  Nemčija

  KREMP-WETZLAR PRÄZISIONSZAHNRÄDER CHRISTIAN KREMP GMBH + CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniška kolesa. Deluje tudi v panogah Tapered Roller bearings, cone drive, cylinder gears, racks. Sedež podjetja je v kraju Wetzlar, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno