• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zootehnika - oprema

Rezultati za

Zootehnika - oprema - Uvoz izvoz

 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italija

  Verified by europages badge

  FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Montefalco, Italija.

 2. VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turčija

  VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 3. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turčija

  ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, box equipment, contract manufacturing, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romunija

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 5. ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC

  Italija

  ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah troughs, equipment for zootechnics, animal fodder equipment, fodder troughs for zootechnics. Sedež podjetja je v kraju Luzzara, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italija

  FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah dog's beds, chicken cages, fodder troughs for zootechnics, aviaries. Sedež podjetja je v kraju Montefalco, Italija.

 2. O.M. LATERZA GIUSEPPE

  Italija

  O.M. LATERZA GIUSEPPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Putignano, Italija.

 3. AGRIMEC S.R.L.

  Italija

  AGRIMEC S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Alcamo, Italija.

 4. ARQUIMEA AGROTECH

  Španija

  ARQUIMEA AGROTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Collado Villalba, Španija.

 5. STEPHANSHOF GMBH

  Nemčija

  STEPHANSHOF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Napajalna korita, Zootehnika - oprema, Napajalna korita. Sedež podjetja je v kraju Wittingen, Nemčija.

 1. MARTIN NAGL BETONWERK E.K.

  Nemčija

  MARTIN NAGL BETONWERK E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah mobile concrete plants. Sedež podjetja je v kraju Wurmannsquick, Nemčija.

 2. AS METAL KALIP

  Turčija

  AS METAL KALIP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, farm vehicles, forged iron, Plastic injection, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. FDA SHOP

  Italija

  FDA SHOP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Napajalna korita, accessories for milking machines, Napajalna korita, electrified fences. Sedež podjetja je v kraju Gualtieri, Italija.

 2. ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI

  Turčija

  ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Prevoz živali, animal transport service, Prevoz živali, motor vehicles fitted out for transporting animals. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. SYNTHESIS S.R.L.

  Italija

  SYNTHESIS S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah agricultural products for zootechnical foods, medicines for veterinary use, disinfecting equipment. Sedež podjetja je v kraju Caravaggio, Italija.

 4. FERMIERUL ABC

  Romunija

  FERMIERUL ABC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Napajalna korita, Napajalna korita. Sedež podjetja je v kraju Cluj-Napoca, Romunija.

 5. ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA

  Turčija

  ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Prevoz živali, animal transport service, motor vehicles fitted out for transporting animals, Livestock truck, Prevoz živali. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI

  Italija

  PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah fodder troughs for zootechnics. Sedež podjetja je v kraju Cutro, Italija.

 7. HUNGAPIG KFT.

  Madžarska

  HUNGAPIG KFT., ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Herceghalom, Madžarska.

 8. HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kitajska

  HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou City, Kitajska.

 1. TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH

  Nemčija

  TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Isselburg, Nemčija.

 2. KARAKAYALAR

  Turčija

  KARAKAYALAR, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Osmaniye, Turčija.

 3. PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL

  Španija

  PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Tudela, Španija.

 4. SARL GAY PERE ET FILS

  Francija

  SARL GAY PERE ET FILS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Doue La Fontaine, Francija.

 5. OEHNALAND AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

 6. HUNZAG MEZOGAZDASAGI RENDSZERFEJLESZTO ES ERTEKESITO KFT

  Madžarska

 7. LANDWIRTE GMBH TERPE-PROSCHIM

  Nemčija

 8. LANDWIRTSCHAFTS GMBH MESEBERG

  Nemčija

 9. REFTINSKAYA POULTRY FACTORY

  Rusija

 10. LIRS AGRAR- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Nemčija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno