• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zootehnika - oprema

Rezultati za

Zootehnika - oprema - Uvoz izvoz

 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italija

  Verified by europages badge

  FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Montefalco, Italija.

 2. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italija

  Verified by europages badge

  FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Montefalco, Italija.

 3. VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turčija

  VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 4. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turčija

  ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, box equipment, contract manufacturing, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romunija

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC

  Italija

  ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah troughs, equipment for zootechnics, animal fodder equipment, fodder troughs for zootechnics. Sedež podjetja je v kraju Luzzara, Italija.

 2. ARQUIMEA AGROTECH

  Španija

  ARQUIMEA AGROTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Collado Villalba, Španija.

 3. FDA SHOP

  Italija

  FDA SHOP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Napajalna korita, accessories for milking machines, Napajalna korita, electrified fences. Sedež podjetja je v kraju Gualtieri, Italija.

 4. MARTIN NAGL BETONWERK E.K.

  Nemčija

  MARTIN NAGL BETONWERK E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah mobile concrete plants. Sedež podjetja je v kraju Wurmannsquick, Nemčija.

 5. O.M. LATERZA GIUSEPPE

  Italija

  O.M. LATERZA GIUSEPPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Putignano, Italija.

 1. AGRIMEC S.R.L.

  Italija

  AGRIMEC S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Alcamo, Italija.

 2. ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI

  Turčija

  ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Prevoz živali, animal transport service, Prevoz živali, motor vehicles fitted out for transporting animals. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. FERMIERUL ABC

  Romunija

  FERMIERUL ABC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Napajalna korita, Napajalna korita. Sedež podjetja je v kraju Cluj-Napoca, Romunija.

 2. ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA

  Turčija

  ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah Prevoz živali, animal transport service, motor vehicles fitted out for transporting animals, Livestock truck, Prevoz živali. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. STEPHANSHOF GMBH

  Nemčija

  STEPHANSHOF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Napajalna korita, Zootehnika - oprema, Napajalna korita. Sedež podjetja je v kraju Wittingen, Nemčija.

 4. SYNTHESIS S.R.L.

  Italija

  SYNTHESIS S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah agricultural products for zootechnical foods, medicines for veterinary use, disinfecting equipment. Sedež podjetja je v kraju Caravaggio, Italija.

 5. PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI

  Italija

  PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zootehnika - oprema. Deluje tudi v panogah fodder troughs for zootechnics. Sedež podjetja je v kraju Cutro, Italija.

 6. HUNGAPIG KFT.

  Madžarska

  HUNGAPIG KFT., ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Herceghalom, Madžarska.

 7. PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL

  Španija

  PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Tudela, Španija.

 8. TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH

  Nemčija

  TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Isselburg, Nemčija.

 1. KARAKAYALAR

  Turčija

  KARAKAYALAR, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Osmaniye, Turčija.

 2. SARL GAY PERE ET FILS

  Francija

  SARL GAY PERE ET FILS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Zootehnika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Doue La Fontaine, Francija.

 3. HUNZAG MEZOGAZDASAGI RENDSZERFEJLESZTO ES ERTEKESITO KFT

  Madžarska

 4. LANDWIRTSCHAFTS GMBH MESEBERG

  Nemčija

 5. LIRS AGRAR- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Nemčija

 6. OEHNALAND AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

 7. RWS AGRARVEREDLUNG VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

 8. LANDWIRTE GMBH TERPE-PROSCHIM

  Nemčija

 9. IBERINSTAL-INSTALAÇOES TÉCNICAS, LDA.

  Portugalska

 10. REFTINSKAYA POULTRY FACTORY

  Rusija