• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zrnato čiščenje kovinskih jekel

Rezultati za

Zrnato čiščenje kovinskih jekel - Uvoz izvoz

 1. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Turčija

  Verified by europages badge

  BF BLAST is a prestigious Turkish sandblasting machines manufacturer with a rich history since its establishment in 2019, backed by over 15 years of industry experience. Our product portfolio boasts cutting-edge solutions catering to various applications, ensuring unparalleled customer satisfaction through innovative technological advancements. As a prominent global brand, we take immense pride in delivering top-notch sandblasting machines. Our portfolio: •Shot Blasting Room •Portable Shot Blasting Pot •Sandblasting Cabinet •Marble & Natural Stone Blasting Machine •Hanger Type Sandblasting Machine •Drum Type Shot Blasting Machine •Rotary Table Blasting Machine •Sheet Metal & Profile Shot Blasting Machine •Hanger Type Continuous System Shot Blasting Machine •Pipe & Tube Shot Blasting Machine At BF BLAST, craftsmanship is at the core of our values, ensuring that each sandblasting machine embodies the highest quality, providing exceptional value to our esteemed customers. Our trajectory in the international market continues to soar as we steadfastly maintain the highest industry standards. Contact us for more information!

 2. CHORRO NAVAL

  Španija

  CHORRO NAVAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 3. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Francija

  BASUYAU METAL SOLUTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Plasma cutting, Rezanje jekla in kovin, oxygen cutting, Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Solesmes, Francija.

 4. MCI

  Francija

  MCI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinska obdelava kovin - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Barvanje - stroji in oprema, Peči za barvanje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Barvanje - stroji in oprema, suction cases, Peči za barvanje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Dompierre Les Ormes, Francija.

 5. ENDUSTRI GM

  Turčija

  ENDUSTRI GM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah dehumidifiers for industrial use, korrosionsskydd för cisterner, sandblasting, dust removal for the iron and steel industry. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WINOA / W ABRASIVES

  Francija

  WINOA / W ABRASIVES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah Naravni abrazivni materiali, Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Le Cheylas, Francija.

 2. UKRMINGLASS LLC

  Ukraijna

  UKRMINGLASS LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah metal satinizing, manual sand blasting. Sedež podjetja je v kraju Brovary, Ukraijna.

 3. SONOPOL

  Francija

  SONOPOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Vendome Cedex, Francija.

 4. SARL HAMON CLAUDE

  Francija

  SARL HAMON CLAUDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodja in železnina. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, treatment of wood surfaces, Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Tinchebray, Francija.

 5. E2TN

  Francija

  E2TN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Termična obdelava jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, rostskyddsbeläggning av metaller, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Cryogenic cleaning, industrial resin coatings. Sedež podjetja je v kraju Lapeyrouse-Mornay, Francija.

 1. RÖCHLING RODING GMBH

  Nemčija

  RÖCHLING RODING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Roding, Nemčija.

 2. GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL

  Francija

  GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, sandblasting of metals, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, industrial paintings, lacquering. Sedež podjetja je v kraju Dannemarie-Sur-Crete, Francija.

 1. MECAMOB

  Francija

  MECAMOB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah thermo-lacquering, metallization. Sedež podjetja je v kraju Coarraze, Francija.

 2. JGP DIENSTLEISTUNGEN AG

  Švica

  JGP DIENSTLEISTUNGEN AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Schmidigen-Mühleweg, Švica.

 3. PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE

  Francija

  PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Peskanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Metaliziranje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, metal shot blasting, Metaliziranje, industrial painting. Sedež podjetja je v kraju Ecouflant, Francija.

 4. CORROSION PROTECTION

  Madžarska

  CORROSION PROTECTION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Hodmezovasarhely, Madžarska.

 5. DAMA DECOLLETAGE

  Francija

  DAMA DECOLLETAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Bar turning steel and metals, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, sandblasting. Sedež podjetja je v kraju Cluses, Francija.

 6. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italija

  TURBOTECNICA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah Oprema za peskanje, Visokotlačni čistilni stroji, Peskanje jekla in kovin, Oprema za peskanje, Visokotlačni čistilni stroji, chipping machines, Peskanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Legnano, Italija.

 7. BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

  Nemčija

  BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Metaliziranje. Deluje tudi v panogah Peskanje jekla in kovin, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Materiali za peskanje, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito, Peskanje jekla in kovin, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Materiali za peskanje, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito. Sedež podjetja je v kraju Kloster Lehnin, Nemčija.

 8. MR ENTREPRISE

  Francija

  MR ENTREPRISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Peskanje jekla in kovin, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Peskanje jekla in kovin, Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Istres, Francija.

 1. BRETON INDUSTRIE

  Francija

  BRETON INDUSTRIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, steel processing. Sedež podjetja je v kraju Laneuveville Devant Nancy, Francija.

 2. OSK-KIEFER GMBH

  Nemčija

  OSK-KIEFER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah metal shot blasting. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen, Nemčija.

 3. SAMEP SAS

  Francija

  SAMEP SAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, metallization of plastic materials, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, painting. Sedež podjetja je v kraju Saint-Berthevin, Francija.

 4. WOLFSWERKE SACHSEN GMBH

  Nemčija

  WOLFSWERKE SACHSEN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah Part cleaning, laser marking. Sedež podjetja je v kraju Lengenfeld, Nemčija.

 5. OSK-KIEFER GMBH

  Nemčija

  OSK-KIEFER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Peskanje jekla in kovin, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Peskanje jekla in kovin, metal surface finishing - machinery. Sedež podjetja je v kraju Oppurg, Nemčija.

 6. GRANALLADOS PADRÓN, CHORREOS

  Španija

  GRANALLADOS PADRÓN, CHORREOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Padrón, Španija.

 7. MELCHIOR FRÈRES

  Francija

  MELCHIOR FRÈRES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, shotblasting equipment, shot blasting machines for metal, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, chipping machines. Sedež podjetja je v kraju Metz, Francija.

 8. SAINT JEAN INDUSTRIES

  Francija

  SAINT JEAN INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Materiali za peskanje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Shot-blasting machines, chipping machines, Materiali za peskanje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Saint Jean D'ardières, Francija.

 9. KLEIN LUX

  Luksemburg

  KLEIN LUX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peskanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Metaliziranje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Metaliziranje, industrial painting. Sedež podjetja je v kraju Differdange, Luksemburg.

 10. GM FINISHING SRL

  Italija

  GM FINISHING SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Deluje tudi v panogah sandblasting, metal vibration, machining. Sedež podjetja je v kraju Sarezzo, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno