• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zvonovi - ulivanje

Rezultati za

Zvonovi - ulivanje - Uvoz izvoz

 1. HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Herford, Nemčija.

 2. J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 3. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Francija

  FONDERIE CORNILLE HAVARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Villedieu-Les-Poêles, Francija.

 4. FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Rothenburg, Nemčija.

 5. JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE

  Francija

  JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Morteau, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BREVETTI GIANNATTASIO SAS

  Italija

  BREVETTI GIANNATTASIO SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Deluje tudi v panogah bell electrification, tower clocks. Sedež podjetja je v kraju Pontecagnano Faiano, Italija.

 2. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS

  Belgija

  BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Deluje tudi v panogah Restavriranje in obnova zgradb, tower clocks, Restavriranje in obnova zgradb, minor renovations. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 3. FUNDIDORA SAN JUAN

  Mehika

  FUNDIDORA SAN JUAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Tlaquepaque, Mehika.

 4. ING.WOLFGANG OLIVER KEG

  Avstrija

  ING.WOLFGANG OLIVER KEG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, Livarne aluminija, Baker in zlitine, Zvonovi - ulivanje, Aluminij in zlitine, Livarne aluminija, Baker in zlitine, Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Waidring, Avstrija.

 5. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Nemčija

  MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske. Sedež podjetja je v kraju Parthenstein, Nemčija.

 1. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Švica

  MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Triengen, Švica.

 2. UWE EISENHART

  Nemčija

  UWE EISENHART, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Zvonovi - ulivanje, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Möglingen, Nemčija.

 1. OTTO-BUER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  OTTO-BUER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Neustadt, Nemčija.

 2. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Nemčija

  FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske. Sedež podjetja je v kraju Wittstock, Nemčija.

 3. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Nemčija

  GERD-GÜNTHER KISSELBACH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske. Sedež podjetja je v kraju Baunatal, Nemčija.

 4. MURIBAER

  Švica

  MURIBAER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske. Sedež podjetja je v kraju Büron, Švica.

 5. RUDOLF PERNER

  Avstrija

  RUDOLF PERNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Ure in časovna kontrola, industrijske. Sedež podjetja je v kraju Schärding, Avstrija.

 6. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Švica

  GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Livarne za baker, bron in medenino, Zvonovi - ulivanje, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Baker in zlitine, Livarne za baker, bron in medenino, Zvonovi - ulivanje, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Uetendorf, Švica.

 7. TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING

  Nemčija

  TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Gräfenhain, Nemčija.

 8. SQUADRITO

  Italija

  SQUADRITO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Urarstvo. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, programmable bell systems for tower clocks, bell electrification, Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Pedara, Italija.

 1. RICHARDT RESTAURIERUNGEN

  Nemčija

  RICHARDT RESTAURIERUNGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Zvonovi - ulivanje, Stropi, Konstrukcijska dela, Baker in zlitine, Zvonovi - ulivanje, Stropi, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Rodeberg, Nemčija.

 2. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Nemčija

  JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Flörsheim, Nemčija.

 3. BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Baker in zlitine, Zvonovi - ulivanje, Gradnja industrijskih objektov, Baker in zlitine, cast iron foundry, Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Berga, Nemčija.

 4. THOMAS BERGER

  Avstrija

  THOMAS BERGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Optika - instrumenti, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Virgen, Avstrija.

 5. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Avstrija

  ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Urarstvo, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Absam, Avstrija.

 6. CLOCK-O-MATIC

  Belgija

  CLOCK-O-MATIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Holsbeek, Belgija.

 7. MERIDIAAN

  Belgija

  MERIDIAAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Deluje tudi v panogah tower clocks. Sedež podjetja je v kraju Menen, Belgija.

 8. CLOCKS & BELLS

  Belgija

  CLOCKS & BELLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Meerbeek, Belgija.

 9. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Nemčija

  GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Urarstvo - potrebščine, Zvonovi - ulivanje, Gospodinjski izdelki, kovinski, Urarstvo, Urarstvo - potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Salzatal, Nemčija.

 10. CHANGSHA DINGXUN NEW MATERIAL CO.,LTD.

  Kitajska

  CHANGSHA DINGXUN NEW MATERIAL CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvonovi - ulivanje. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno