The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Spletišča podjetja

  • Glavna stran
  • Glavna stran
  • Glavna stran
  • Glavna stran
  • Glavna stran

Ogled kataloga izdelkov

V tej različici ni kataloga. Kataloge tega podjetja lahko najdete v naslednjih različicah:

  • Ogled kataloga

    Katalog v ITALIJANŠČINI

Dodatne informacije

Ključne številke

  • 11 – 50
    Številu zaposlenih

Organizacija

  • Vrsta podjetja Vrsta podjetja Sedež podjetja, Matično podjetje
  • Glavna dejavnost Glavna dejavnost Ponudnik storitev

Tržišča in območja izmenjave

Tržno območje

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Komercialne informacije

Incotermi

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Načini plačila

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Banke

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Področje dejavnosti

Slike, ki jih je objavilo to podjetje

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

  • Sir
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese
S63573740 1660 p v