NEKTAR NATURA, D. O. O.

Slovenija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

NEKTAR NATURA, D. O. O.
Web icon
Kontaktiraj

Nektar Natura gostincem, hotelirjem in ostalim ponudnikom gostinskih storitev nudi celostne rešitve točenja pijač. Razvoj pijač in naprav za točenje pod eno streho nam omogočata ponudbo vrhunskih sveže pripravljenih pijač, ki jih za svoje goste natočite iz aparatov tako za hladne kot tople, po novem pa tudi (delno) zmrznjene napitke. V mednarodni ekipi vsakodnevno odgovarjamo na potrebe trga in ustvarjamo personalizirane rešitve, ukrojene po meri posla naših strank. Kot partnerji predstavnikov HoReCa sektorja obljubljamo celostnost rešitev od samega svetovanja pri umestitvi točilnih naprav v vaš prostor in instalacije ter izobraževanja zaposlenih oz. odgovornih za naprave, do rednega vzdrževanja, stalne pripravljenosti na dostavo in servis ter nenehnega razvoja pijač in sistemov za točenje. Naši napitki se ponašajo z brezkompromisno odličnostjo, ki jo dosegamo s skrbno izbiro visoko kakovostnih surovin preverjenih dobaviteljev ter stalnimi izboljšavami proizvodnega procesa. Z našimi rešitvami točenja pijač lahko svojim gostom ponudite: sadne in zelenjavne negazirane, gazirane pijače, napitke za športnike, ledene napitke in čaje. Pri vsaki rešitvi za točenje hladnih pijač dodamo še iztok za prečiščeno negazirano ali gazirano vodo iz vašega vodovodnega omrežja. Poleg napitkov vam zagotovimo tudi uporabo profesionalnih mešalnih in točilnih naprav, ki jih sočasno s pijačami razvijamo in prilagajamo v našem tehničnem oddelku.

Ogled kataloga izdelkov

Slovenija

Stojnica Nektar Natura je naprava za točenje najboljših pijač, ustvarjena z namenom več-senzoričnega doživetja. Steklenice ustvarjajo vizualen stik gosta s pijačo, med tem ko iz prostora za shranjevanje vedno pritečejo sveži sadni in zelenjavni napitki. Zagotavlja popolno varnost pijače in zanesljivost točenja 5 različnih svežih zelenjavnih ali sadnih okusov Nektar Natura. Popoln učinek zdravega kotička lahko dosežete s kombinacijo zelenjavnih, zelenjavno-sadnih in sadnih napitkov s 100-odstotnim zelenjavno-sadnim deležem v končnem napitku. (100-odstotni zelenjavni, zelenjavno-sadni ali sadni delež dobimo ob točenju pri priporočenem mešalnem razmerju, ki vam ga natančno nastavijo naši tehniki na terenu.)

Slovenija

Štirje samodejno-polnilni dispenzerji, po meri vgrajeni v interior zajtrkovalnic najprestižnejstih hotelskih blagovnih znamk, gostu vizualno približajo vrhunsko osvežilno pijačo sadnega okusa. T. i. "žirafe" za brezalkoholno pijačo vaše osebje v zajtrkovalnici enostavno napolni z enim stiskom gumba. Kot si lahko okuse zgoščenih pripravkov, shranjenih v pultu, izberete sami, se tudi preddoločena količina polnjenja uskladi glede na potrebe vaše zajtrkovalnice. Steklene posode te po meri izdelane točilne naprave enostavno odstranite in operete v pomivalnem stroju.

Slovenija

Tower Touch je zanesljiva rešitev točenja, doziranja, nadzora in analize gaziranih ali negaziranih, brezalkoholnih ali alkoholnih ter mešanih pijač. Omogoča doziranje in mešanje do 64 različnih sestavin v neomejenih predprogramiranih količinah in kombinacijah. Njena zmogljivost je dobrodošla pomoč v visokofrekvenčnih barih in klubih; letos je na primer s svežimi koktalji oskrbovala tudi obiskovalce Ultre 2018. Za minimalistične zajtrkovalnice pa je na voljo tudi poenostavljena različica, s katero točite 6 različnih sadnih pijač in svežo ter prečiščeno vodo.

Slovenija

Samopostrežna točilna naprava JM je preverjena rešitev za hotelske zajtrkovalnice, šolske kantine ali prehrano zaposlenih. Različica JM13i gostu ponuja tri sadne, zelenjavne, ali sadno-zelenjavne okuse in prečiščeno svežo vodo. Poleg omenjenega modela lahko naše stranke izbirajo med: 1) JM12i in JM13i sta točilna sistema z internimi »Tube BiB«. JM12i nudi dve sadni ali zelenjavni pijači ter prečiščeno in ohlajeno vodo, JM13i pa tri sadne ali zelenjavne napitke ter prečiščeno in ohlajeno vodo. 2) JM12e in JM13e imata zunanje polnjenje; uporabljamo pakiranja QC10 in QC20, ki jih lahko shranite v pult pod JM-jem ali tja, kjer imate dovolj prostora. Medtem ko JM12e nudi dva okusa pijače ter prečiščeno in ohlajeno vodo, JM13e omogoča točenje treh sadnih ali zelenjavnih pijač ter prečiščene in ohlajene vode. 3) Idealen za kuhinjo pa je povišan JM, ki omogoča točenje v steklenice, dispenzerje ali karafe, ki jih nato postrežemo gostom.

Podatki o podjetju

Ključne številke

 • Številu zaposlenih
  51 – 100

Organizacija

 • Glavna dejavnost
  Izdelovalec/ Proizvajalec

Poslovni podatki

Tržno območje

 • Check Circle Outline icon Mednarodno

Območja za dostavo

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

 • Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema
 • Pijače - koncentrati in v prahu
 • Pijače - uvoz-izvoz
 • točilne naprave
 • mešanje pijač
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.