• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema

Rezultati za

Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Slovenija

  Nektar Natura gostincem, hotelirjem in ostalim ponudnikom gostinskih storitev nudi celostne rešitve točenja pijač. Razvoj pijač in naprav za točenje pod eno streho nam omogočata ponudbo vrhunskih sveže pripravljenih pijač, ki jih za svoje goste natočite iz aparatov tako za hladne kot tople, po novem pa tudi (delno) zmrznjene napitke. V mednarodni ekipi vsakodnevno odgovarjamo na potrebe trga in ustvarjamo personalizirane rešitve, ukrojene po meri posla naših strank. Kot partnerji predstavnikov HoReCa sektorja obljubljamo celostnost rešitev od samega svetovanja pri umestitvi točilnih naprav v vaš prostor in instalacije ter izobraževanja zaposlenih oz. odgovornih za naprave, do rednega vzdrževanja, stalne pripravljenosti na dostavo in servis ter nenehnega razvoja pijač in sistemov za točenje. Naši napitki se ponašajo z brezkompromisno odličnostjo, ki jo dosegamo s skrbno izbiro visoko kakovostnih surovin preverjenih dobaviteljev ter stalnimi izboljšavami proizvodnega procesa. Z našimi rešitvami točenja pijač lahko svojim gostom ponudite: sadne in zelenjavne negazirane, gazirane pijače, napitke za športnike, ledene napitke in čaje. Pri vsaki rešitvi za točenje hladnih pijač dodamo še iztok za prečiščeno negazirano ali gazirano vodo iz vašega vodovodnega omrežja. Poleg napitkov vam zagotovimo tudi uporabo profesionalnih mešalnih in točilnih naprav, ki jih sočasno s pijačami razvijamo in prilagajamo v našem tehničnem oddelku.

 2. FAS FÜLLANLAGENSERVICE GMBH

  Nemčija

  FAS FÜLLANLAGENSERVICE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah spare parts, system repairs, bottle washer, capping machines. Sedež podjetja je v kraju Kummerfeld, Nemčija.

 3. KALIMBA

  Belgija

  KALIMBA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Voda - distribucija. Deluje tudi v panogah Vodna hladilna sredstva, Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Vodna hladilna sredstva, automatic hot drink dispensers, Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Chocolate pots. Sedež podjetja je v kraju Lanaken, Belgija.

 4. ARMELL MACHINERY INDUSTRY

  Turčija

  ARMELL MACHINERY INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. KOMBI MAKINA LTD. STI.

  Turčija

  KOMBI MAKINA LTD. STI., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, packing labelling machines, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TULUM GIDA

  Turčija

  TULUM GIDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah concentrated fruit juices, fruit nectars. Sedež podjetja je v kraju Isparta, Turčija.

 2. WORLD TECH MACHINERY (PVT) LTD.

  Pakistan

  WORLD TECH MACHINERY (PVT) LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lahore, Pakistan.

 3. PRISMATECH SRL

  Italija

  PRISMATECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Food machine, systems and equipment for the production of fruit juices, fruit juice pasteurisation systems, carbonators. Sedež podjetja je v kraju Fontevivo, Italija.

 4. INDEX-6 LTD

  Bolgarija

  INDEX-6 LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah sauce packing and filling machines, fillers for detergents. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

 5. SUD OUEST MATERIEL BOISSONS

  Francija

  SUD OUEST MATERIEL BOISSONS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, glass washer. Sedež podjetja je v kraju Gradignan, Francija.

 1. SARL SODEX DIFFUSION

  Francija

  SARL SODEX DIFFUSION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Brezakoholne, peneče pijače, Avtomati za pijačo, Brezakoholne, peneče pijače, dispensers, automatic dispensers, Avtomati za pijačo. Sedež podjetja je v kraju St Jean, Francija.

 2. MYALCOLZERO

  Italija

  MYALCOLZERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah non-alcoholic wines. Sedež podjetja je v kraju Trento, Italija.

 1. TVS SUPPLY CHAIN SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  TVS SUPPLY CHAIN SOLUTIONS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah supply of bar fittings. Sedež podjetja je v kraju Preston, Združena Kraljevina.

 2. ERSEY MACHINE

  Turčija

  ERSEY MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah ready-to-serve fresh fish dishes, bovine feed, deep-frozen ready meals. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. FORTY HERBS ORGANIC SPARKLING TEA

  Grčija

  FORTY HERBS ORGANIC SPARKLING TEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Heraklion, Grčija.

 4. NPM MACHINERY PVT. LTD.

  Indija

  NPM MACHINERY PVT. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ahmedabad, Indija.

 5. NEACSU A. ION PFA

  Romunija

  NEACSU A. ION PFA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Constanta, Romunija.

 6. STUDIO TECNICO PROGETTAZIONE MECCANICA FERRARI GIANLUCA

  Italija

  STUDIO TECNICO PROGETTAZIONE MECCANICA FERRARI GIANLUCA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah liquid fillers. Sedež podjetja je v kraju Taneto Di Gattatico, Italija.

 7. FINPAC ITALIA SRL

  Italija

  FINPAC ITALIA SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Settimo Milanese, Italija.

 8. MICRO MATIC

  Luksemburg

  MICRO MATIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, draught drink dispensing equipment. Sedež podjetja je v kraju Troisvierges, Luksemburg.

 1. CALDTEC SOLUÇÕES INDUSTRIAIS

  Brazilija

  CALDTEC SOLUÇÕES INDUSTRIAIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah evaporators. Sedež podjetja je v kraju Catanduva, Brazilija.

 2. PRZEDSTAWICIEL FIRMY SIDEL W POLSCE

  Poljska

  PRZEDSTAWICIEL FIRMY SIDEL W POLSCE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah neutral fillers, palletizers. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 3. CARDIO ENERGY DRINK

  Turčija

  CARDIO ENERGY DRINK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 4. GAMPERT-BRÄU GEBR. GAMPERT GMBH U. CO. KG

  Nemčija

  GAMPERT-BRÄU GEBR. GAMPERT GMBH U. CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Alkoholne in žgane pijače, Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Weißenbrunn, Nemčija.

 5. REDA SPA

  Italija

  REDA SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Isola Vicentina, Italija.

 6. ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINE CO.,LTD

  Kitajska

  ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju zhoushan, Kitajska.

 7. JINAN SHENDONG EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kitajska

  JINAN SHENDONG EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah home-made beer, systems and equipment for fermenting beer. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 8. CLAUDIO AVANZI

  Italija

  CLAUDIO AVANZI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah food and agriculture industry machines. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 9. EMBOTELLADORAS SRL DE CV

  Mehika

  EMBOTELLADORAS SRL DE CV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah filler. Sedež podjetja je v kraju Ciudad De Mexico, Mehika.

 10. FRUCHTSAFTKELTEREI WALTER FÜRLE E. K.

  Nemčija

  FRUCHTSAFTKELTEREI WALTER FÜRLE E. K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Schwanau, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno