SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

Spletišča podjetja

dejavnost

Slike, ki jih je objavilo to podjetje

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

  • Sir
  • organic pecorino cheese
  • lactose free pecorino
  • marzolino cheese
  • FRESCHELLO
  • lactose free marzolino
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Povečajte seznam

Dodatne informacije

Urejanje vsebin mojega podjetja

Ključne številke

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Organizacija

  • Vrsta podjetja
    Vrsta podjetja
    Sedež podjetja, Matično podjetje
  • Glavna dejavnost
    Glavna dejavnost
    Izdelovalec/ Proizvajalec

Tržišča in območja izmenjave

Tržno območje

Regionalno
Državno
Evropsko
Mednarodno
Zeleno: pokrito območje
Sivo: nepokrito območje

Podjetje še ni sporočilo svojih uvoznih in izvoznih področij

Podjetje še ni sporočilo svojih uvoznih in izvoznih področij

Komercialne informacije

Incotermi

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Načini plačila

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Banke

Podjetje ni navedlo teh informacij.

R73651210 1660 v