SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

The cheese produced by Cacio di Pienza is grounded in ancient tradition. The farmers have formed the Cooperativa di Cotignano, that perpetuates traditional cheese making methods: the milk supplies, including the characteristic meadow herb aromas from the Val d'Orcia meadows, maturing time and above all the particular care paid to the quality of cheeses. The cooperative stores almost all the available milk in an establishment that complies with EC standards: it can process large amounts of milk and produce different kinds of cheese. Our products are exclusively made from sheep's milk.

Spletišča podjetja

dejavnost

Slike, ki jih je objavilo to podjetje

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

  • Sir
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Dodatne informacije

Urejanje vsebin mojega podjetja

Ključne številke

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Organizacija

  • Vrsta podjetja
    Vrsta podjetja
    Sedež podjetja, Matično podjetje
  • Glavna dejavnost
    Glavna dejavnost
    Izdelovalec/ Proizvajalec

Tržišča in območja izmenjave

Tržno območje

Regionalno
Državno
Evropsko
Mednarodno
Zeleno: pokrito območje
Sivo: nepokrito območje

Podjetje še ni sporočilo svojih uvoznih in izvoznih področij

Podjetje še ni sporočilo svojih uvoznih in izvoznih področij

Komercialne informacije

Incotermi

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Načini plačila

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Banke

Podjetje ni navedlo teh informacij.

R73651210 1660 v