• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • črpanje nafte - naprave in oprema

Rezultati za

Črpanje nafte - naprave in oprema - Uvoz izvoz

 1. VIBTIS L.T.D

  Albanija

  VIBTIS L.T.D, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Varnostni nadzor v industriji. Deluje tudi v panogah Črpanje nafte - naprave in oprema, Automation and instrumentation, building materials industry trade associations, Črpanje nafte - naprave in oprema, automated hydraulic equipment. Sedež podjetja je v kraju Tirana, Albanija.

 2. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Nizozemska

  OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Precisionsrör av rostfritt stål, CNC finishing, Supply chain execution. Sedež podjetja je v kraju Bakel, Nizozemska.

 3. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Turčija

  MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Chemicals, Chocolate pots, plots drilled, Machined parts. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. MANGIAROTTI SPA

  Italija

  MANGIAROTTI SPA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah T. N. P., industrijske instalacije, Črpanje nafte - naprave in oprema, systems, machinery and equipment for the chemicals industry, systems and equipment for the oil, coal and natural gas industries, T. N. P., industrijske instalacije, Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sedegliano, Italija.

 5. MCCLAIN OIL TOOLS

  Združene Države

  MCCLAIN OIL TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah supplies for the petroleum, coal and natural gas industries, machinery and equipment for drilling, oil extraction drilling systems and equipment. Sedež podjetja je v kraju Longview, Združene Države.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Turčija

  GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah ground coffee, tanks for liquid petroleum products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Švedska

  NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Centrifugalne črpalke, Centrifugalne črpalke. Sedež podjetja je v kraju Gothenburg, Švedska.

 3. XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD.

  Kitajska

  XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Xi'an, Kitajska.

 4. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraijna

  FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Petroleum Tanks, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 5. BSG TRADING CO.,LTD

  Kitajska

  BSG TRADING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 1. MATFOR

  Francija

  MATFOR, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Cevke in cevi - jeklene, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju LONS, Francija.

 2. YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD

  Kitajska

  YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wenzhou, Kitajska.

 1. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Romunija

  ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za avtomobili. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, Črpanje nafte - naprave in oprema, Železniški material in oprema, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Črpanje nafte - naprave in oprema, Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Iasi, Romunija.

 2. TOS

  Tunizija

  TOS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 3. ATEC S.R.L.

  Italija

  ATEC S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji, Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 4. SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD

  Kitajska

  SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Donying, Kitajska.

 5. SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD

  Kitajska

  SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jinzhou ,Shijiazhuang, Kitajska.

 6. TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD

  Kitajska

  TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tangshan, Kitajska.

 7. SER S.P.A.

  Italija

  SER S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Črpanje nafte - naprave in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Santena, Italija.

 8. PNNPLUS GMBH

  Avstrija

  PNNPLUS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Klingenbach, Avstrija.

 1. GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD

  Kitajska

  GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah well drilling, Oil well plugging. Sedež podjetja je v kraju Mudanjiang, Kitajska.

 2. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italija

  GEPA SYSTEMS S.R.L., ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji, Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji. Sedež podjetja je v kraju Pessano Con Bornago, Italija.

 3. FORSEV S.A.

  Romunija

  FORSEV S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Kovaštvo, Črpanje nafte - naprave in oprema, Kovaštvo, Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Drobeta Turnu Severin, Romunija.

 4. DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  Kitajska

  DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dongying, Kitajska.

 5. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgija

  ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpanje plina - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje nafte - naprave in oprema, Črpanje nafte - naprave in oprema, pharmaceutical packaging. Sedež podjetja je v kraju Chaineux, Belgija.

 6. TECNOSID S.R.L.

  Italija

  TECNOSID S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji, Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 7. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italija

  KURVERS PIPING ITALY S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji, Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 8. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italija

  COMBER PROCESS TECHNOLOGY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji, Črpanje nafte - naprave in oprema, Koksanje premoga - inštalacije in stroji. Sedež podjetja je v kraju Carugate, Italija.

 9. SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kitajska

  SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dongying, Kitajska.

 10. BVI OMOXI GROUP LIMITED

  Kitajska

  BVI OMOXI GROUP LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah check valve. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno