• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • poljedelske naprave in oprema

Rezultati za

Poljedelske naprave in oprema - Uvoz izvoz

 1. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Silosi za poljedelstvo. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Silos, Sack silos, Textile silos, Flexible silos, konstruktion av silor, Fabric silos, Fabric tanks, Silo systems. Sedež podjetja je v kraju Osterburken, Nemčija.

 2. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelska proizvodnja, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, Grain processing, Grain separator. Sedež podjetja je v kraju Kitaygorod, Ukraijna.

 3. ELMEGA

  Španija

  Verified by europages badge

  ELMEGA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, SCRAPERS. Sedež podjetja je v kraju Santa Comba-A Coruña, Španija.

 4. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italija

  Verified by europages badge

  CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Kmetijstvo - stroji in oprema, Kovinska konstrukcija, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Kmetijstvo - stroji in oprema, Kovinska konstrukcija, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Roncoferraro, Italija.

 5. LIBERAGRI SRLS

  Italija

  Verified by europages badge

  LIBERAGRI SRLS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Hrana za hišne živali. Deluje tudi v panogah Krmila za živali, Poljedelske naprave in oprema, Vrtno orodje, Krmila za živali, Poljedelske naprave in oprema, Vrtno orodje. Sedež podjetja je v kraju Monterosi, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LATSCHBACHER GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  LATSCHBACHER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kronstorf, Avstrija.

 2. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Borgholzhausen, Nemčija.

 3. IMEX PLUS

  Francija

  Verified by europages badge

  IMEX PLUS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Vozila, specialna - izdelava in oprema, Vozila - dodatki in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Vozila - dodatki in oprema, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Saint Quentin Fallavier, Francija.

 4. LEHNER AGRAR GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LEHNER AGRAR GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Westerstetten, Nemčija.

 5. VIGNATECH SRLS

  Italija

  VIGNATECH SRLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah zeolite. Sedež podjetja je v kraju Canelli, Italija.

 1. FRANCO SRL

  Italija

  FRANCO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cervasca, Italija.

 2. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Španija

  MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Puente Del Río-Adra, Španija.

 1. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turčija

  BAYTUNA EXPORT & IMPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, skivharv för jordbruk, Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, agricultural accessories. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. SEPEC CONSULTS SAS

  Francija

  SEPEC CONSULTS SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, Mednarodna trgovina - svetovanje, Strategija razvoja in raziskav, Management consultancy, Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, Mednarodna trgovina - svetovanje, Strategija razvoja in raziskav. Sedež podjetja je v kraju Muzillac, Francija.

 3. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Turčija

  OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju KONYA, Turčija.

 4. LENKOMTECH

  Rusija

  LENKOMTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Priklopniki-cisterne, Kmetijski stroji in naprave, Priprava tal, stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Priklopniki-cisterne, Kmetijski stroji in naprave, Priprava tal, stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Penza, Rusija.

 5. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belorusija

  MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Avtobusi medkrajevni in mestni, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, trucks for special transport, Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Minsk Minsk Region, Belorusija.

 6. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah milk centrifuge, Butter churns, Wicker fences, road safety equipment and systems. Sedež podjetja je v kraju Althofen, Avstrija.

 7. FINAPP

  Italija

  FINAPP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Meteorologija - aparati in instrumenti, water leak finder, environmental monitoring, irrigation, Meteorologija - aparati in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Montegrotto Terme, Italija.

 8. INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italija

  INGEGNERIA ALIMENTARE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah systems and equipment for dairy products, plants and equipment for breweries, kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making. Sedež podjetja je v kraju Rende, Italija.

 1. DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş.

  Turčija

  DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah filters and filtration systems, filters and filter elements, filters. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. KIEBLER AG

  Švica

  KIEBLER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah hay bundling machines, agricultural machinery and equipment, farm equipment, haymaking machinery. Sedež podjetja je v kraju Zihlschlacht-Sitterdorf, Švica.

 3. KUHN

  Francija

  KUHN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Krma in slama, Pršilne naprave, kmetijske, Krma in slama, haymaking machinery, manure spreaders. Sedež podjetja je v kraju Saverne Cedex, Francija.

 4. PROMIS ALLIANCE LTD.

  Belorusija

  PROMIS ALLIANCE LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 5. STAGRIC, LDA.

  Portugalska

  STAGRIC, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, fuel injection nozzles, installation of farming systems, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Carvoeira Tvd, Portugalska.

 6. CAPI EXPORT

  Francija

  CAPI EXPORT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Izredno precizni merilniki. Deluje tudi v panogah Laboratoriji - oprema in instrumenti, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Poljedelske naprave in oprema, Laboratoriji - oprema in instrumenti, Laboratory analysis equipment, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aubagne, Francija.

 7. TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mechterstädt, Nemčija.

 8. IAE

  Združena Kraljevina

  IAE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Sabljanje - oprema in potrebščine, Smokers' shelters, horse stables, Sabljanje - oprema in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Stoke-On-Trent, Združena Kraljevina.

 9. VEGEAL SARL

  Francija

  VEGEAL SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Troyes, Francija.

 10. PANAL FLOTANTE S.L.U

  Španija

  PANAL FLOTANTE S.L.U, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah sewage storage plants. Sedež podjetja je v kraju Villena, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Poljedelske naprave in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

4.878 Podjetja