• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • črpanje vode - naprave in oprema

Rezultati za

Črpanje vode - naprave in oprema - Uvoz izvoz

 1. ETERTEC GMBH & CO KG

  Avstrija

  Verified by europages badge

  ETERTEC GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Klausen-Leopoldsdorf, Avstrija.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Turčija

  ACAR KARDEŞLER SONDAJ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalni stolpi, Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG

  Švica

  IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Thun-Gwatt, Švica.

 4. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  Belgija

  PUTBORINGEN VERHEYDEN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, drilling for water sources, Geothermics, Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 5. CHROMSTAHLIDEE GMBH

  Švica

  CHROMSTAHLIDEE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Marthalen, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAGIC DEINAV

  Španija

  MAGIC DEINAV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje vode - naprave in oprema, water treatment, Sea water desalinators, inverse osmosis. Sedež podjetja je v kraju Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Španija.

 2. CAPRARI PORTUGAL LDA.

  Portugalska

  CAPRARI PORTUGAL LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah drinking water supply, samples of supply water and waste water, water cooler. Sedež podjetja je v kraju Zona Industrial De Santarém, Portugalska.

 3. SONDEOS PLASENCIA

  Španija

  SONDEOS PLASENCIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cáceres, Španija.

 4. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Francija

  WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje, Črpanje vode - naprave in oprema, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Voda - pridobivanje, Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aix En Provence, Francija.

 5. CASA BULL

  Belgija

  CASA BULL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Plin - naprave za proizvodnjo, Cevovodi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plin - naprave za proizvodnjo, Cevovodi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Sedež podjetja je v kraju Izegem, Belgija.

 1. DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH

  Avstrija

  DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju St. Gallen, Avstrija.

 2. AIGUAPRES

  Španija

  AIGUAPRES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aldaia, Španija.

 1. AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH

  Poljska

  AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah underwater welding and cutting. Sedež podjetja je v kraju Gdańsk, Poljska.

 2. OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL

  Španija

  OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah sodium hyplochlorite, swimming pool accessories, filters, klordioxid. Sedež podjetja je v kraju Bergondo, Španija.

 3. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Nemčija

  ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Črpanje vode - naprave in oprema, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Izkop zemljišča - dela, Cevne konstrukcije, Črpanje vode - naprave in oprema, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Izkop zemljišča - dela. Sedež podjetja je v kraju Regensburg, Nemčija.

 4. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Nemčija

  THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevovodi, Črpanje vode - naprave in oprema, Trde plošče, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Cevovodi, Črpanje vode - naprave in oprema, Trde plošče, Protiatomska zaklonišča- gradnja. Sedež podjetja je v kraju Bad Homberg, Nemčija.

 5. TECNILAMP DEL BERGUEDA SL

  Španija

  TECNILAMP DEL BERGUEDA SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peči, ogrevalne. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, lighting layout, laying gas pipelines, Črpanje vode - naprave in oprema, installation of air conditioners. Sedež podjetja je v kraju Guardiola De Berguedà, Španija.

 6. INSITUFORM ESPAÑA

  Španija

  INSITUFORM ESPAÑA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Valdemoro, Španija.

 7. HOUSTON WATER DAMAGE PROS

  Indija

  HOUSTON WATER DAMAGE PROS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Houston, Indija.

 8. RAIN OF LIFE

  Španija

  RAIN OF LIFE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah drinking water supply. Sedež podjetja je v kraju Villaviciosa De Odon, Španija.

 1. HYDROSPHERE

  Francija

  HYDROSPHERE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aix En Provence, Francija.

 2. JULIO CORVIS LDA.

  Portugalska

  JULIO CORVIS LDA., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Hidravlične naprave - oprema in instalacije, tractor, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, agri-food product machinery. Sedež podjetja je v kraju Penafiel, Portugalska.

 3. PRACE PODWODNE EVERSUB

  Poljska

  PRACE PODWODNE EVERSUB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Żary, Poland, Poljska.

 4. GIUSTO AMILCARE S.R.L.

  Italija

  GIUSTO AMILCARE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje plina - naprave in oprema, Plin - naprave za proizvodnjo, Črpanje plina - naprave in oprema, Plin - naprave za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Marnate, Italija.

 5. GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L.

  Italija

  GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema, Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Fontaniva, Italija.

 6. KAMFLEX EUROPE S.R.L.

  Italija

  KAMFLEX EUROPE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje plina - naprave in oprema, Plin - naprave za proizvodnjo, Črpanje plina - naprave in oprema, Plin - naprave za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Chiavari, Italija.

 7. MIRA S.R.L.

  Italija

  MIRA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - naprave za distribucijo. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Črpanje vode - naprave in oprema, Hidroelektrarne, Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mirandola, Italija.

 8. IDROMILAN S.R.L.

  Italija

  IDROMILAN S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema, Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Corsico, Italija.

 9. M.D.G. S.R.L.

  Italija

  M.D.G. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Črpanje plina - naprave in oprema, Plin - naprave za proizvodnjo, Črpanje plina - naprave in oprema, Plin - naprave za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Gavirate, Italija.

 10. T.A.G. S.R.L.

  Italija

  T.A.G. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zaključna dela. Deluje tudi v panogah Plini, stisnjeni in utekočinjeni, Črpanje vode - naprave in oprema, Plini, stisnjeni in utekočinjeni, Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rovolon, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno