• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • šasije za vozila

Rezultati za

Šasije za vozila - Uvoz izvoz

 1. GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT.

  Madžarska

  GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Gyongyos, Madžarska.

 2. ALUWIN

  Belgija

  ALUWIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Okna, aluminijasta. Deluje tudi v panogah Šasije za vozila, Konstrukcije, aluminijaste, aluminium verandas, aluminum doors, Šasije za vozila, Konstrukcije, aluminijaste. Sedež podjetja je v kraju Charleroi, Belgija.

 3. OZGUL TRAILER

  Turčija

  OZGUL TRAILER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Deluje tudi v panogah Sedlasti vlačilci in polpriklopniki, Cestni prevoz - tovornjaki cisterne, Transporterji za vozila, Sedlasti vlačilci in polpriklopniki, Cestni prevoz - tovornjaki cisterne, Transporterji za vozila, drum containers. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. SORTIMO AS

  Norveška

  SORTIMO AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prevoz, pogrebni. Deluje tudi v panogah Šasije za vozila, Avtomobili - pomoč, Šasije za vozila, Avtomobili - pomoč. Sedež podjetja je v kraju Oslo, Norveška.

 5. SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, Rezervni deli za avtomobili, light commercial vehicles. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CARROCERÍAS JOFER

  Španija

  CARROCERÍAS JOFER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Siero, Španija.

 2. DEPRECQ SAS

  Francija

  DEPRECQ SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Šasije za vozila, mechanical constructions, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Raismes, Francija.

 3. C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Šasije za vozila, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Vozila - dodatki in oprema, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Šasije za vozila, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Vozila - dodatki in oprema, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 4. ETZOLD GMBH

  Nemčija

  ETZOLD GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Deluje tudi v panogah Predalčki, posodice za izdelke, Predalčki, posodice za izdelke. Sedež podjetja je v kraju Schmoelln, Nemčija.

 5. POLYGARAGE.EU

  Portugalska

  POLYGARAGE.EU, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 1. ATS RAUW

  Belgija

  ATS RAUW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Deluje tudi v panogah Priklopniki in prekucniki za industrijska vozila, Priklopniki in prekucniki za industrijska vozila, cranes for vehicles. Sedež podjetja je v kraju Bullingen, Belgija.

 2. MOTORHOMES KONINGS

  Belgija

  MOTORHOMES KONINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila. Deluje tudi v panogah Šasije za vozila, Šasije za vozila, multipurpose mobile offices. Sedež podjetja je v kraju Koningshooikt, Belgija.

 1. YALÇINLAR OTOMOTIV

  Turčija

  YALÇINLAR OTOMOTIV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Deluje tudi v panogah Motorji in sestavni deli, farm vehicles, spare parts for japanese vehicles, Pipes made of galvanized sheet metal and stainless steel, Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Usak, Turčija.

 2. RTC S.R.L.

  Italija

  RTC S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Calenzano, Italija.

 3. CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C.

  Italija

  CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Pedrengo, Italija.

 4. CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO

  Italija

  CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO, ki deluje v panogi Najem avtomobila. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Novara, Italija.

 5. LOCONSOLE S.R.L.

  Italija

  LOCONSOLE S.R.L., ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Bari, Italija.

 6. MARIC INTERNATIONAL CO., LTD.

  Tajvan

  MARIC INTERNATIONAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Xinzhuang City, Tajvan.

 7. CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C.

  Italija

  CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Barve, iz umetne smole, Šasije za vozila, Barve, iz umetne smole, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Cittadella, Italija.

 8. GOLO S.R.L.

  Italija

  GOLO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Malo, Italija.

 1. MISTER VETRO S.R.L.

  Italija

  MISTER VETRO S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zrcalno steklo in ogledala. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 2. EUROCAR S.R.L.

  Italija

  EUROCAR S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Isola Della Scala, Italija.

 3. NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C.

  Italija

  NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C., ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Silea, Italija.

 4. CARROZZERIA TONALE S.R.L.

  Italija

  CARROZZERIA TONALE S.R.L., ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Albano Sant'alessandro, Italija.

 5. NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L.

  Italija

  NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L., ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju San Zenone Degli Ezzelini, Italija.

 6. AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L.

  Italija

  AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Campi Bisenzio, Italija.

 7. CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA

  Italija

  CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Garda, Italija.

 8. YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY

  Kitajska

  YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju yuhuan, Kitajska.

 9. AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR

  Italija

  AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Šasije za vozila, Vozila - storitve, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Fabriano, Italija.

 10. KING KONG ROBOT LIMITED

  Kitajska

  KING KONG ROBOT LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Changan, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Šasije za vozila - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.274 Podjetja