• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • šivalni stroji in pribor (za industrijo)

Rezultati za

Šivalni stroji in pribor (za industrijo) - Uvoz izvoz

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Španija

  Verified by europages badge

  COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Barvanje blaga - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, industrial textile machine supplies and accessories, Tiskanje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Esparreguera-Barcelona, Španija.

 2. RI.VE.MAC. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  RI.VE.MAC. SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Obutev - industrijski stroji, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, ATOM, staplers, Obutev - industrijski stroji, Sewing machines for leather. Sedež podjetja je v kraju Montebelluna, Italija.

 3. BO-MA, BOJANA NOVAK S.P.

  Slovenija

  Uvoz in izvoz šivalnih strojev za gospodinjstvo, kakor šivalni pribor. Zastopamo svetovno znane blagovne znamke šivalnih strojev Pfaff, Husqvarna Viking, Bagat, Carina, Gritzner. Prodaja šivalnih strojev - izvoz šivalnih strojev in pripomočkov za šivanje. Pri nas lahko dobite stroje za gospodinjsko uporabo, šivalne stroje, overlock stroje, coverlock, šivalno-vezilne stroje in vezilne stroje.

 4. RDF GROUP LLC

  Rusija

  RDF GROUP LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izložbene lutke. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Učni pripomočki, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Učni pripomočki, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), tailoring accessory. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 5. JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA

  Portugalska

  JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Konfekcija - stroji in oprema, Konfekcija - stroji in oprema, Sewing machines for textiles. Sedež podjetja je v kraju Barcelos, Portugalska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CRISAFULLI PACKING SRL

  Italija

  CRISAFULLI PACKING SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Canicattini Bagni, Italija.

 2. BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA

  Portugalska

  BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah spark erosion. Sedež podjetja je v kraju Trofa, Portugalska.

 3. RILMAN LTD.

  Bolgarija

  RILMAN LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 4. AMIGTEX OÜ

  Estonija

  AMIGTEX OÜ, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 5. EVA SEWING LTD

  Singapur

  EVA SEWING LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Singapore, Singapur.

 1. NÄHTECHNIK STOPPER GBR

  Nemčija

  NÄHTECHNIK STOPPER GBR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Rottenburg, Nemčija.

 2. SEW ESSENTIAL

  Združena Kraljevina

  SEW ESSENTIAL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Marquis Drive, Združena Kraljevina.

 1. LACASA HANNOVER GMBH

  Libija

  LACASA HANNOVER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah industrial sewing machines, industrial washing machines, hygiene-sanitary equipment, equipment for industrial automation. Sedež podjetja je v kraju Tripoli, Libija.

 2. F.LLI FOGGIATO SRL

  Italija

  F.LLI FOGGIATO SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji in oprema za vezenje. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Šivalni stroji in pribor (za industrijo), accessories for sewing machines, sewing machine dealers, wholesale of sewing machines. Sedež podjetja je v kraju Montebelluna, Italija.

 3. EURO MERCERIE

  Belgija

  EURO MERCERIE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah zip fasteners, textile re-reelers, meters. Sedež podjetja je v kraju Alken, Belgija.

 4. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romunija

  VAELLA MASCHINEN SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Šivalni stroji, hišni, Prirezovalni stroji, tekstil, Likalni stroji, industrijski, Trikotaža - stroji in dodatki, Šivalni stroji, hišni, Prirezovalni stroji, tekstil, Likalni stroji, industrijski, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 5. GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES

  Nizozemska

  GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah industrial sewing machines, professional sewing machines, sewing machines, Sewing machines for leather. Sedež podjetja je v kraju Haarlem, Nizozemska.

 6. BARONE TERESA

  Italija

  BARONE TERESA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji, hišni. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), sewing machines, embroidery machines, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), punch cutters. Sedež podjetja je v kraju Avellino, Italija.

 7. HELION SARL

  Francija

  HELION SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, Šivalni stroji, hišni, Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, Šivalni stroji, hišni, Sewing machines for leather. Sedež podjetja je v kraju Sainte Magnance, Francija.

 8. CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL)

  Nemčija

  CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Kaiserslautern, Nemčija.

 1. MACHINEHANDEL BOS

  Belgija

  MACHINEHANDEL BOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah professional ironer, flat irons, staplers, sewing machine repairs. Sedež podjetja je v kraju Destelbergen, Belgija.

 2. TMAC

  Francija

  TMAC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 3. A COSER

  Španija

  A COSER, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Šivalni stroji, hišni, Stroji in oprema za vezenje, Šivalni stroji, hišni, Stroji in oprema za vezenje, sewing machine repairs, accessories for sewing machines. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 4. MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Nemčija

  MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Oberhaching, Nemčija.

 5. HDB SOLUTIONS + BE0718851855

  Belgija

  HDB SOLUTIONS + BE0718851855, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah wholesale industrial technical articles, automatic and manual stapling machines for leather goods, industrial sewing machine service, industrial sewing machines. Sedež podjetja je v kraju Izegem, Belgija.

 6. BEFRAKO

  Belgija

  BEFRAKO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Šivalni stroji, hišni, Šivalni stroji, hišni, craft sewing machines, wholesale of sewing machines, sewing machine for household use. Sedež podjetja je v kraju Zonhoven, Belgija.

 7. RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA

  Italija

  RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah accessories for sewing machines, industrial sewing machine service, sewing machine repairs, sewing machine replacements. Sedež podjetja je v kraju Casarano, Italija.

 8. RIMGM GMBH

  Nemčija

  RIMGM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Šivalni stroji in pribor (za industrijo), ironer, steam wand. Sedež podjetja je v kraju Reutlingen, Nemčija.

 9. FROMAC SRL

  Italija

  FROMAC SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah sewing machines for leather goods, industrial sewing machines. Sedež podjetja je v kraju Tricesimo, Italija.

 10. COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD

  Združena Kraljevina

  COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah cutting and sewing machines. Sedež podjetja je v kraju Bury, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno