• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • plastika - stroji in oprema za industrijo

Rezultati za

Plastika - stroji in oprema za industrijo - Uvoz izvoz

 1. OMIPA SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Full extrusion lines for plate, strip, film, alveolar profile, plastics, optical quality, universal plate. A family company employing 140 staff and set up to serve the international market with great professionalism and skill. From design to after-sales, Omipa offers its clients all over the world the technical assistance and expertise needed to provide whatever the market needs.

 2. MVA D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge

  MVA D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Plastika - stroji in oprema za industrijo, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Kalupi pod pritiskom, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Umetne mase - polizdelki, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Avtomatika - naprave in oprema, Ročna orodja - brez motorja, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Ig Pri Ljubljani, Slovenija.

 3. M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Stahnsdorf, Nemčija.

 4. FARSOON EUROPE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FARSOON EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 5. ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS

  Turčija

  ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for mixing rubber, mixers for the chemical industry, powder blend, vertical mixers. Sedež podjetja je v kraju Detmold, Nemčija.

 2. PROYECMA, S.A.

  Španija

  PROYECMA, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju La Roca Del Vallès, Španija.

 3. PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O)

  Poljska

  PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastförädling. Deluje tudi v panogah Plastika - stroji in oprema za industrijo, Plastika - stroji in oprema za industrijo, Threaded nuts and screws. Sedež podjetja je v kraju Gdańsk, Poljska.

 4. TSCHRITTER GMBH

  Nemčija

  TSCHRITTER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Dorfprozelten, Nemčija.

 5. AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY

  Nemčija

  AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Zülpich, Nemčija.

 1. TANTEC VERTRIEB GMBH

  Nemčija

  TANTEC VERTRIEB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah plasma treatment, Plasmageneratorer, plasma polymerisation, corona treatment stations. Sedež podjetja je v kraju Flensburg, Nemčija.

 2. ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING

  Turčija

  ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. SCT-STRAW

  Španija

  SCT-STRAW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah plastic profiles, plastic tubes. Sedež podjetja je v kraju Sant Andreu De La Barca-Barcelona, Španija.

 2. CGP EUROPE

  Francija

  CGP EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Torcy, Francija.

 3. BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Horst, Nemčija.

 4. BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH

  Nemčija

  BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Memmingerberg, Nemčija.

 5. WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K

  Poljska

  WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah absorbents. Sedež podjetja je v kraju Dobrzejewice, Poljska.

 6. SPARK MACHINERY

  Italija

  SPARK MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah drilling machines. Sedež podjetja je v kraju Perignano, Italija.

 7. PROPHILM SARL

  Francija

  PROPHILM SARL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Tourcoing, Francija.

 8. CORVAGLIA MOULD AG

  Švica

  CORVAGLIA MOULD AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah injection moulds, brioche moulds, tool manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Eschlikon, Švica.

 1. ROLF SCHLICHT GMBH

  Nemčija

  ROLF SCHLICHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje gume in umetnih mas, Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje gume in umetnih mas. Sedež podjetja je v kraju Reinfeld/holstein, Nemčija.

 2. PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA.

  Portugalska

  PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA., ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Plastic parts, plast, cups. Sedež podjetja je v kraju Martingança, Portugalska.

 3. FRENZ GMBH

  Nemčija

  FRENZ GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Thermocouple lines, Screw-in type heating elements, heating bands, cartridge heaters. Sedež podjetja je v kraju Lüdenscheid, Nemčija.

 4. KTOOLS TECHNOLOGY

  Francija

  KTOOLS TECHNOLOGY, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah extrusion of plastic materials, construction of moulds for plastic materials, plants, machinery and equipment for the plastics industry, blow moulding plastic materials. Sedež podjetja je v kraju Notre Dame Du Bec, Francija.

 5. POLIMER TEKNIK LTD. STI.

  Turčija

  POLIMER TEKNIK LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 6. ATOUT PLASTIC

  Francija

  ATOUT PLASTIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma in umetna masa - predelava. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Plastika - stroji in oprema za industrijo, paint applicators for plastics manufacturing, plastics for plasturgy, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Carquefou, Francija.

 7. BURCKHARDT OF SWITZERLAND AG

  Švica

  BURCKHARDT OF SWITZERLAND AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Perforiranje gume in umetnih mas, Filmi in plošče, iz umetne mase, Perforated metal sheeting, Perforiranje gume in umetnih mas, plastic incising, Filmi in plošče, iz umetne mase. Sedež podjetja je v kraju Basel, Švica.

 8. GANZELEWSKI MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  GANZELEWSKI MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Odtočne šobe, železne kovine, CNC finishing, worm reduction gears, stainless steel cylinders, Odtočne šobe, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vlotho, Nemčija.

 9. TRULLÁS RESISTENCIAS ELÉCTRICAS

  Španija

  TRULLÁS RESISTENCIAS ELÉCTRICAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Sant Joan Despí, Španija.

 10. MAYCOM S.A.S. DI MAYR ROBERT & CO.

  Italija

  MAYCOM S.A.S. DI MAYR ROBERT & CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah converting PVC. Sedež podjetja je v kraju Nova Ponete, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno