• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žeblji in konice

Rezultati za

Žeblji in konice - Uvoz izvoz

 1. CONNECTON

  Belgija

  Verified by europages badge

  Since more than 170 years CONNECTON specializes in the production of fixings for the building industry We specialize in the manufacturing of roof fixings (from slate hooks to clout nails), fixings for the suspendes ceilings, and wall ties. Relying on a state of the art machinery, assembly robots and qualified personnel we offer quality products that are innovative and flexible. CONNECTON : FASTENERS FOR BUILDERS Our domains of expertise are: Construction: wall ties, roof fixings, pins & nails (copper, aluminium, stainless), ceiling suspension systems, ... Industry : clamps for the agro-alimentary sector, skewers for the food industry, hanging wires for the painting industry, special wire-bended parts, ...

 2. SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG

  Švica

  Verified by europages badge

  SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Winterthur, Švica.

 3. SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL

  Nemčija

  SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Schönheide, Nemčija.

 4. YANTOS

  Ukraijna

  YANTOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah galvanised fences and panels, galvanized wire. Sedež podjetja je v kraju Ternopil, Ukraijna.

 5. PEMS CAMBRILLONES

  Španija

  PEMS CAMBRILLONES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev. Deluje tudi v panogah Žeblji in konice, footwear design, shoemakers, articles for footwear, Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Elda-Alicente, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah wood screws, steel nails, chipboard screws. Sedež podjetja je v kraju Neuenrade, Nemčija.

 2. LITNAGLIS

  Litva

  LITNAGLIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah steel nails. Sedež podjetja je v kraju Glaudziai, Litva.

 3. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Italija

  FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., ki deluje v panogi Zabijač žebljev, pnevmatski. Deluje tudi v panogah Žeblji in konice, vibrators, compressed-air systems, Žeblji in konice, pneumatic and hydropneumatic equipment. Sedež podjetja je v kraju Montecosaro, Italija.

 4. TORREGGIANI SRL

  Italija

  TORREGGIANI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah Žeblji in konice, Zabijač žebljev, pnevmatski, electrowelded rivets, tacks, Žeblji in konice, Zabijač žebljev, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Ceresara, Italija.

 5. (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nizozemska

  (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Železnina za gradbeništvo, Fastening parts. Sedež podjetja je v kraju Doetinchem, Nizozemska.

 1. NAILSS, SIA

  Latvija

  NAILSS, SIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 2. ÖZCAN ÇIVI

  Turčija

  ÖZCAN ÇIVI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah Orodja in železnina, Orodja in železnina. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 1. PREBENA-UKRAINE

  Ukraijna

  PREBENA-UKRAINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah Sorniki in vijaki, pritrdilni, Sorniki in vijaki, pritrdilni. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 2. ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş.

  Turčija

  ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah drawn iron and steel wires. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION

  Nemčija

  FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Oberboihingen, Nemčija.

 4. BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S.

  Turčija

  BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah stainless steel tactile studs. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 5. D&Z LTD

  Turčija

  D&Z LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah Common nails, wire, Low-carbon galvanized steel wire, manufacture of steel profiles. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 6. TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C.

  Italija

  TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Torre De' Busi, Italija.

 7. TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L.

  Italija

  TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah metal meshing for fencing, rivets, galvanized fence. Sedež podjetja je v kraju Brivio, Italija.

 8. BIZON INT SP. Z O.O.

  Poljska

  BIZON INT SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Žeblji in konice, industrial staples, staplers, Žeblji in konice, spikpistoler. Sedež podjetja je v kraju Baniocha K. Warszawy, Poljska.

 1. BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Turčija

  BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 2. STALGRIT

  Belorusija

  STALGRIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spenjalni in žebljalni stroji za embalažo. Deluje tudi v panogah Sponke, Žeblji in konice, Sponke, Žeblji in konice, Nailing and stapling machinery, nails. Sedež podjetja je v kraju Retchitsa, Belorusija.

 3. BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE

  Poljska

  BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Žeblji in konice, Žeblji in konice, tools, electric tools. Sedež podjetja je v kraju Radom, Poljska.

 4. GLASGOW STEEL NAIL CO LTD

  Združena Kraljevina

  GLASGOW STEEL NAIL CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah steel nails. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

 5. WEIDINGERGLAS A/S

  Danska

  WEIDINGERGLAS A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kljukice, kovinske. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Žeblji in konice, Pritrdilni material (iz kovine), Fitingi, kovinski, Železnina za gradbeništvo, Žeblji in konice, Pritrdilni material (iz kovine), Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Herlev, Danska.

 6. LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA.

  Portugalska

  LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju S.tomé Negrelos, Portugalska.

 7. DMI METAL LTD

  Turčija

  DMI METAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah Wire coil nails, nails for packing, Paper collated nails, peg inserters for wood. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 8. PUNTERIA BARTESAGHI DI BARTESAGHI ALFREDO E C. S.N.C.

  Italija

  PUNTERIA BARTESAGHI DI BARTESAGHI ALFREDO E C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah nails for packing, rivets. Sedež podjetja je v kraju Valmadrera, Italija.

 9. ROSA LUPERIO & MARIO

  Italija

  ROSA LUPERIO & MARIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah nails for packing, metal nails. Sedež podjetja je v kraju Oppeano, Italija.

 10. TH. CORAY AG

  Švica

  TH. CORAY AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, Žeblji in konice, Pipe za sanitarije, Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, Žeblji in konice. Sedež podjetja je v kraju Chur, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno