• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • železniški in cestni transport

Rezultati za

Železniški in cestni transport - Uvoz izvoz

 1. MOOIJ FORWARDING&LOGISTICS BV

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  MOOIJ FORWARDING&LOGISTICS BV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Cestni prevoz, Cestni transport - logistične storitve, Skladiščna logistika, logistics services, double-deck, Cestni prevoz, international road transport, Cestni transport - logistične storitve, goods storage warehouse. Sedež podjetja je v kraju Milsbeek, Nizozemska.

 2. S.A.R. TRASPORTI SOCIETA' COOPERATIVA P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  S.A.R. TRASPORTI SOCIETA' COOPERATIVA P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, road haulage, transport of chemical products, intermodal transport, Železniški in cestni transport, tankers carrying chemicals, international forwarding, TANKERS, tanker truck road transport. Sedež podjetja je v kraju Ravenna, Italija.

 3. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Francija

  Verified by europages badge

  AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Špediterji, pristaniški. Deluje tudi v panogah Špediterji, letalski, Morski prevoz blaga, Mednarodni prevoz, Letalski tovorni prevoz, Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji, Cestni prevoz s kontejnerji, Flodtransporter. Sedež podjetja je v kraju Sete, Francija.

 4. RATIPA LLC

  Belorusija

  RATIPA LLC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 5. LKW WALTER INTERNATIONALE TRANSPORTORGANISATION AG

  Avstrija

  LKW WALTER INTERNATIONALE TRANSPORTORGANISATION AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Cestni prevoz, overland transport services for goods, international road haulage, Cestni prevoz, shuttle train goods freight. Sedež podjetja je v kraju Wiener Neudorf, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TECNIRUTA-CONCISA

  Španija

  TECNIRUTA-CONCISA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prevoz s cisternami - industrijske tekočine in nafta. Deluje tudi v panogah Cestni prevoz s cisternami - prehrambene tekočine, Železniški in cestni transport, Special transport, Cestni prevoz s cisternami - prehrambene tekočine, Železniški in cestni transport, multimodal transport. Sedež podjetja je v kraju Santurtzi-Vizcaya, Španija.

 2. EAST EXPORT GROUP, LTD

  Litva

  EAST EXPORT GROUP, LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah mixed ship-train transport, multimodal transport, logistics, oversized transport. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 3. UAB VYTKANA

  Litva

  UAB VYTKANA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Posredniki, carinski, Skladiščne storitve, Maziva, industrijska, Železniški transport s kontejnerji, Posredniki, carinski, Skladiščne storitve, Maziva, industrijska, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Kaunas, Litva.

 4. 4U KOERIERS

  Nizozemska

  4U KOERIERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah national and international couriers, express delivery. Sedež podjetja je v kraju Amstelveen, Nizozemska.

 5. UNITED CARRIERS COMPANY OÜ

  Estonija

  UNITED CARRIERS COMPANY OÜ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni transport - logistične storitve. Deluje tudi v panogah Mednarodni prevoz, Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški in cestni transport, Warehousing, Mednarodni prevoz, Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški in cestni transport. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 1. EURORAIL

  Belgija

  EURORAIL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Skladiščna logistika, Skladiščna logistika, railway addresses. Sedež podjetja je v kraju Erembodegem, Belgija.

 2. TERDUP GOMELZHELDORTRANS

  Belorusija

  TERDUP GOMELZHELDORTRANS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, goods freight by rail, goods in customs rail forwarding services, Železniški transport s kontejnerji, intermodal goods shipments and transport. Sedež podjetja je v kraju Gomel, Belorusija.

 1. MERZCARGO FORWARDING, S.L.

  Španija

  MERZCARGO FORWARDING, S.L., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kontejnerji - pomorski transport. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, Železniški in cestni transport, air transport, heavy machinery transport, shipping agency. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. BATRACO

  Belgija

  BATRACO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Sedež podjetja je v kraju Westerlo, Belgija.

 3. I.T.A.

  Belgija

  I.T.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Potovanja in turizem. Deluje tudi v panogah Potovalne agencije, Železniški in cestni transport, Avtobusi medkrajevni in mestni, Potovalne agencije, Železniški in cestni transport, Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Wetteren, Belgija.

 4. MOSS MARINE LOJISTIK

  Turčija

  MOSS MARINE LOJISTIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Integrirana logistika, Mobilne površine, sistemi, Integrirana logistika, Mobilne površine, sistemi, transport by sea. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 5. EXPORT BUREAU LTD

  Belorusija

  EXPORT BUREAU LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mednarodna špedicija. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji, Letalski tovorni prevoz, Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji, Letalski tovorni prevoz, containerised transport. Sedež podjetja je v kraju Grodno, Belorusija.

 6. COMBIPASS

  Francija

  COMBIPASS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Sedež podjetja je v kraju Avignon, Francija.

 7. TEMPO CARS

  Belgija

  TEMPO CARS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, transport for the elderly, Železniški in cestni transport, transport. Sedež podjetja je v kraju Mol, Belgija.

 8. K LOGISTICS SERVICES

  Belgija

  K LOGISTICS SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Špediterji, pristaniški. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, goods transport, air transport, Železniški in cestni transport, multimodal transport. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 1. COMPAGNIE MARITIME BELGE

  Belgija

  COMPAGNIE MARITIME BELGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah integrated logistics services, containerised shipments by sea, sea shipment, groupage of goods by sea. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 2. VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN

  Nizozemska

  VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni transport - logistične storitve. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, transport company, Železniški in cestni transport, goods transport by sea, international transport. Sedež podjetja je v kraju Erp, Nizozemska.

 3. CONTSHIP ITALIA S.P.A.

  Italija

  CONTSHIP ITALIA S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontejnerski terminali. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, Doki in skladišča, Železniški in cestni transport, customs assistance, logistics, Doki in skladišča. Sedež podjetja je v kraju Melzo, Italija.

 4. DAVIES TURNER & CO LTD

  Združena Kraljevina

  DAVIES TURNER & CO LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Letalski tovorni prevoz, international road transport, mixed road-air transport, Letalski tovorni prevoz. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 5. TRADEGARANT LLC

  Ukraijna

  TRADEGARANT LLC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Sedež podjetja je v kraju Verkhivtseve, Ukraijna.

 6. WITHOFS VERVOERBEDRIJF

  Belgija

  WITHOFS VERVOERBEDRIJF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Prevoz razsutega tovora, Železniški in cestni transport, Prevoz razsutega tovora, transport company, Železniški in cestni transport. Sedež podjetja je v kraju Lanaken, Belgija.

 7. VAGOLITA JSC

  Litva

  VAGOLITA JSC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 8. TRANSIMPEX LLC

  Armenija

  TRANSIMPEX LLC, ki deluje v panogi Zbiranje in sestavljanje pošiljk. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, Kontejnerji - letalski prevoz, Kontejnerji - pomorski transport, Železniški transport, Železniški in cestni transport, Kontejnerji - letalski prevoz, Kontejnerji - pomorski transport, Železniški transport. Sedež podjetja je v kraju Yerevan, Armenija.

 9. OEVERTRANS

  Belgija

  OEVERTRANS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz - tovornjaki cisterne. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, transport company, Železniški in cestni transport, containerized transport. Sedež podjetja je v kraju Burcht, Belgija.

 10. TU-TELL

  Belorusija

  TU-TELL, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Cestni prevoz, Cestni transport - logistične storitve, Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški transport, Cestni prevoz, Cestni transport - logistične storitve, Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški transport. Sedež podjetja je v kraju Grodno, Belorusija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno