• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žganje

Rezultati za

Žganje - Uvoz izvoz

 1. AURIAN SAS

  Francija

  Verified by europages badge

  Aurian SAS, a distiller and trader in wines and Armagnac since 1880. Maison Aurian produces and trades in flavoured wines, liqueurs and spirits from the heart of south-west France. The company's origins date back to 1880, when Monsieur Dupeyron was one of the leading traders of wine and Armagnac in Gascogny. A few decades later, his grandson Philippe Aurian began to specialise in the production of traditional flavoured wines, liqueurs and spirits, while continuing to trade actively in Armagnac. Today, the company sells over 500, 000 bottles a year in all regions of France. All Aurian products are hand-made using infusions of our own fruit, or are naturally flavoured, usually a combination of both.In September 2018, Florent and Isabella Soulhol acquired Maison Aurian with the firm intention of continuing the craft tradition founded by Monsieur Aurian, and opening up new international markets for specialities from Maison Aurian. Don't hesitate to contact us for more details!

 2. COGNAC DEROUINEAU

  Francija

  Verified by europages badge

  A French cognac producer, we offer high quality products. Our estate comprises 30 hectares of vines, of which 25 hectares are AOC cognac. Our XO cognac is made exclusively from our own grapes. From pruning the vines to bottling the spirit, everything takes place at our estate and is guided by our commitment to the highest standards. Beware: excessive alcohol consumption is hazardous to your health. Drink in moderation.

 3. DS2VIN SASU

  Francija

  Verified by europages badge

  DS2VIN SASU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Pivo, Alkoholne in žgane pijače, Žganje, Vino - Italija, Pivo, Alkoholne in žgane pijače, Žganje. Sedež podjetja je v kraju Pont D Ain, Francija.

 4. ARDUENNA GIN

  Belgija

  Verified by europages badge

  ARDUENNA GIN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah Aperitivi, alkoholni, Alkoholne in žgane pijače, Koktejli, pripravljeni, alcoholic beverages, gin, Aperitivi, alkoholni, hard liquors, alcohols, Alkoholne in žgane pijače. Sedež podjetja je v kraju Vaux-Sur-Sûre, Belgija.

 5. DOMAINE FLAGUERIE

  Francija

  Verified by europages badge

  DOMAINE FLAGUERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Žganje, calvados, Žganje, apple cider, pear cider, Cider from Normandy, Normandy pear cider, Liqueur, Cocktail. Sedež podjetja je v kraju Ducy-Sainte-Marguerite, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV

  Slovenija

  Krucefix is a small family-owned distillery, based in Križe, Slovenia. Located at the foothills on the sunny side of Julian Alps where the mighty alps begin to lower towards the sea. Many of the ingredients used in the Krucefix range are hand picked from the surrounding mountains, pastures and foothills up to altitudes of 1500 metres and more. Despite its relatively small size, the Krucefix distillery punches well above its weight domestically.The whole Krucefix range are 100% natural products without any chemical preservatives, artificial colours or emulsifiers. The eaux de vie contain only quality alcohol fermented entirely from the plant or fruit used, which sets it apart from other eaux de vie distilleries. For the liqueurs, water from the Alps, natural sugar and a syrup extracted from the tree cone, fruit or plant. An incredibly high level of detail, care, attention and time is devoted to every bottle produced, with each labelled and sealed by hand with the date of manufacture. The fact that the Krucefix range are living, natural products necessarily results in slight changes in colour, taste and aroma. All the ingredients used in spirits and liqueurs are locally sourced.It is because of dedication to manually manufacture the highest quality products and the harvesting of ingredients far away from the hustle and bustle of the human, in an unspoiled wilderness. With all this reasons Krucefix provide primal spirits and liqueurs limited.

 2. VENKA VOJO D.O.O.

  Slovenija

  Želimo postati eden najuspešnejših ter najbolj zaupanja vrednih in spoštovanih distributerjev na slovenskem ozemlju. Zaradi našega inovativnega pristopa k delu in konstantni potrebi po izboljšavi smo opazili izrazite spremembe na slovenskem trgu. Trg, na katerem si distributer in barman izmenjujeta informacije, znanje in izkušnje ter s tem pripomoreta k vzajemni izboljšavi. Spoznavamo vse bolj vedoželjne stranke, ki so na podlagi raznih informacij in pripovedi čedalje bolj odprte za preizkušanje izdelkov višjega kakovostnega razreda ter in s tem pripravljene doživeti nepozabna čustva.Our ambition is to become one of the most successful, most trusted and respected distributors in Slovenian territory. Due to our innovative approach to work and the constant need for improvement, we saw marked changes on the Slovenian territory. The market where the distributor and barman exchange information, knowledge and experience, and they contribute to a two-way improvement. We are seeing more and more curious customers who are increasingly open to test products of a higher quality class, and ready to experience unforgettable emotions.Content preparation for online promotion is co-financed by the Republic of Slovenia and the European Union under the European Regional Development Fund.

 3. MADAX D.O.O.

  Slovenija

  Smo mlado podjetje, ki se ukvarja s predelavo sadežev kot so aronija in datelj. Razvili smo popolnoma drugačna žganja, likerje in marmelade, ki so posebnost same po sebi. Med prvimi na svetu smo s pomočjo destilacije na star tradicionalen način, brez umetnih barvil, emulgatorjev in kemičnih preservativov pridobili žganje in liker iz aronije, ter žganje in liker iz datlja. Žganje iz aronije je edinstven, unikaten, kakovosten izdelek iz samih jagod aronije in dodatkom vode. Poleg že omenjenega žganja ponujamo tudi žganje iz datlja, ki je prav tako med prvimi na svetu in popolnoma drugačen od ostalih ponujenih artiklov na trgu. Vsa žganja so 100% naravna brez dodatkov in emulgatorjev. Likerji so kot žganja prvovrstni dosežki v svojem smislu, saj je liker iz datlja prvi na svetu. Liker iz aronije in datlja je naraven narejen iz samega sadeža in ni namočen v druga žganja. Poleg alkoholnih smo proizvajalci tudi prvovrstnih in edinstvenih marmelad. Naredili smo marmelado iz aronije, ki ima odličen okus in je kljub trpkosti aronije odličnega okusa. Poleg tega smo razvili še marmelado iz aronije in datlja, ki ne vsebuje nobenega dodanega sladkorja. Prav posebna pa je prav tako marmelada iz datlja, ki je med prvimi na svetu v taki obliki, saj smo uporabili popolnoma drugačne recepture za pridobitev odličnega okusa. Kontakt. 00386 51 236 140

 4. DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO

  Italija

  DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah aged grappa, distilleries. Sedež podjetja je v kraju Santa Venerina, Italija.

 5. PISCO SAVEUR

  Francija

  PISCO SAVEUR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Koktejli, pripravljeni, Žganje, Avtomati za pijačo, Koktejli, pripravljeni, Žganje, Avtomati za pijačo, import of beverages. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 1. LICORES SINC, S.A.

  Španija

  LICORES SINC, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah gin, flavoured liqueurs. Sedež podjetja je v kraju Alcoy, Španija.

 2. GENERAL GOODS DISTRIBUTION

  Španija

  GENERAL GOODS DISTRIBUTION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah liquors, aqua-vitae, vodka, tequila. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 1. BRANDGEISTER.DE

  Nemčija

  BRANDGEISTER.DE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žganje. Sedež podjetja je v kraju Neckargemünd, Nemčija.

 2. IL BENEDUCE

  Italija

  IL BENEDUCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Jabolčni in hruškov mošt, Žganje, Jabolčni in hruškov mošt, Žganje. Sedež podjetja je v kraju Sant'antimo, Italija.

 3. CROIX MARON COGNAC

  Francija

  CROIX MARON COGNAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Sedež podjetja je v kraju Segonzac, Francija.

 4. LONDINEL

  Španija

  LONDINEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah Alkoholne in žgane pijače, coffee liqueur, Alkoholne in žgane pijače, chestnut liqueur, honey liqueurs. Sedež podjetja je v kraju Pereiro De Aguiar-Ourense, Španija.

 5. WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI

  Nemčija

  WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah vodka, hard liquors, Distillery. Sedež podjetja je v kraju Castrop-Rauxel, Nemčija.

 6. DISTILLERIE BEL

  Francija

  DISTILLERIE BEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žganje, Pijače - uvoz-izvoz, Žganje, Pijače - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Saint Thibéry, Francija.

 7. HELLMARY SPIRITS LDA

  Portugalska

  HELLMARY SPIRITS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pijače. Deluje tudi v panogah Žganje, flavoured liqueurs, vodka, Žganje. Sedež podjetja je v kraju Loureiro Oaz, Portugalska.

 8. GRUPA TRADEPOL

  Poljska

  GRUPA TRADEPOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah Alkoholne in žgane pijače, Zamaški iz plute, Alkoholne in žgane pijače, Zamaški iz plute, glass bottles. Sedež podjetja je v kraju Łazy, Poljska.

 1. ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE

  Italija

  ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah creme liqueurs. Sedež podjetja je v kraju Cagliari, Italija.

 2. BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ

  Belgija

  BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Žganje, Žganje, distilleries, plants and equipment for distilleries and alcoholic beverages. Sedež podjetja je v kraju Leupegem, Belgija.

 3. BLACKFOREST WHISKEY

  Nemčija

  BLACKFOREST WHISKEY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Sedež podjetja je v kraju Neubulach, Nemčija.

 4. DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL

  Francija

  DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Deluje tudi v panogah saffron, syringes. Sedež podjetja je v kraju Sanvensa, Francija.

 5. FILLIERS GRAANSTOKERIJ

  Belgija

  FILLIERS GRAANSTOKERIJ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Žganje, Žganje, gin, roast coffee beans, whisky. Sedež podjetja je v kraju Deinze, Belgija.

 6. ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO"

  Ukraijna

  ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žganje. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 7. BRÄLITRO

  Nemčija

  BRÄLITRO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žganje. Sedež podjetja je v kraju Söhlde, Nemčija.

 8. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italija

  DISTILLERIE BERTA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinjaki. Deluje tudi v panogah Žganje, grappas, aqua-vitae, Žganje, grape distillers. Sedež podjetja je v kraju Mombaruzzo, Italija.

 9. FISCHER & BUNGE EDELBRÄNDE GBR

  Nemčija

  FISCHER & BUNGE EDELBRÄNDE GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Alkoholne in žgane pijače, Žganje, Vina, Jedila, gotova in za sladokusce, Alkoholne in žgane pijače, Žganje, Vina. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 10. KELTEREI-WENZEL GMBH & CO KG

  Nemčija

  KELTEREI-WENZEL GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Alkoholne in žgane pijače, Žganje, Vina, Jedila, gotova in za sladokusce, Alkoholne in žgane pijače, Žganje, Vina. Sedež podjetja je v kraju Altenstadt, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno